Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#275878 Οκ βρε αλλα πολλοι καταπιαν το εγω τους και θυσιασαν και τα λεφτα τους οταν εβρισκαν συνεχεια τοιχο στα playoffs ή περασαν τα χρονια και δεν ειχαν τιποτα να δειξουν. Απο απλους ρολιστες σε βετερανους που ηταν πρωτα βιολια σε σουπερσταρς. Και απο σουπερσταρς ο Durant ειναι απο τα καλυτερα εγω που θα μπορουσε να εχει μια ομαδα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275906 Καταρχήν όταν έγραφα πως ότι πάρουν οι άλλοι φέτος, γιατί από του χρόνου θα πάει ο Ντουράντ στο GS και τέλος το πανηγύρι δε με πιστεύατε. Μπράβο στον Ντουράντ έκανε την πιο λογική κίνηση που θα μπορούσε να κάνει. Είχε μία λογική να κάτσει για ένα χρόνο και του χρόνου να ψήσει την Οκλαχόμα να κάνει ομάδα, αλλά μετά το σούπερ trade Ιμπακα για Ολαντίπο, Ιλυασόβα και το όνομα Σαμπόνις η Οκλαχόμα έδειξε πόσο σοβαρά πήρε την υπόθεση τίτλος.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που διαβάζω από το απόγευμα που βασίζονται. Ο Ντουράντ πάει να κάνει μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην ιστορία του σπορ. Έτσι θα κριθεί. Και ούτε στο GS αξίζει να του φέρονται έτσι γιατί είναι μία ομάδα χτισμένη, όχι αγορασμένη. Οι 3 σουπερσταρ του είναι όλοι δικά τους draft, o Bogut ήρθε δίνοντας τον Έλις (κάποιοι τότε έλεγαν γιατί δεν έδωσαν το σαπάκι τον Κάρι), ακόμα και ο Μπαρνς που τώρα φεύγει είναι δικό τους ντραφτ, ο Εζέλι το ίδιο. Ακόμα και ο προπονητής τους πρώτη του ομάδα είναι. Μεταγραφές ήρθαν μόνο ο Ίγκι και κάτι παγκίτες και τώρα πήραν έναν σουπερ παίκτη. Το πρώτο franshise signing εδώ και ούτε εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια. Και τώρα ξαφνικά έγιναν η νεόπλουτη ομάδα που καταστρέφει το σπορ; Για να συνέλθουμε λίγο.

Θέλουν ένα φιλότιμο 5αρι, δεν ξέρω αν έχουν κάτι να δώσουν στο Σακραμέντο, αλλά ο Κουφός είναι ότι πρέπει. Δεν θα ανανεώσουν και τον Εζίλι και θέλουν οπωσδήποτε κάτι ακόμα. Μην πω και κανένας Μπουρούσης θα ήταν ταμάμ και τρελαθούμε ντιπ.

Στα δικά μας ο Θανάσης είναι υπερπολίτιμος για οποιαδήποτε ομάδα Ευρωλίγκας. Αυτός και ο Όγκαστ είναι οι παίκτες που μπορούν να παίξουν σαν Έλληνες και να αλλάξουν τις ισορροπίες, θα ήταν χαζές οι ομάδες μας να τους σνομπάρουν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#275912 Εγω παντως δε θα τον εκοβα οτι οι Warriors θα φτιαξουν ομαδαρα (ακομα περισσοτερο) και μαλιστα from day 1. Μια all star 5αδα απο μονη της δε νομιζω οτι λεει κατι και υπαρχουν απειρα παραδειγματα που το υποστηριζουν αυτο. Εκτος του οτι θα θελουν 5 μπαλες στην επιθεση, καποιος θα πρεπει να κοβει και πισω. Τους εχουν μεινει φραγκα για καλο ψηλο? Επισης του χρονου βγαινει πολυς καλος κοσμος σε διαθεσιμοτητα και ισως αλλαξουν και παλι οι ισορροπιες με το ακομα πιο αυξημενο salary cup.

<+
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275914 Αν μάθανε κάτι από φέτος, θα κάνουν καμμιά 20αριά ήττες στην κανονική περίοδο και θα το πάνε χαλαρά. Και για να λέμε τα πράματα ως έχουν. Ο Ντουράντ αντικαθιστά τον Μπαρνς. Που θα πάρει 94 μύρια. ΠΟΙΟΣ; Ο ΧΑΡΙΣΟΝ ΜΠΑΡΝΣ!!!! Πρακτικά τους βγήκε ο Ντουράντ 5 μύρια το χρόνο. Γελάει ο κόσμος. Η λογική λέει ότι θα παίξει περισσότερο 4αρι ο Ντουράντ με τον Γκριν πιο κοντά στη ρακέτα, αλλά ακόμα κι έτσι θέλουν 2 σέντερ. Οι ελεύθεροι σέντερ είναι εδώ: http://hoopshype.com/2016/07/03/nba-fre ... 6-centers/
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
vasilis έγραψε:Ισχύει για Gasol στους Σπερς;;

Ναι και μαλλον σταματαει ο Duncan.

Κορτο, νομιζω τον Εζελι θα τον κρατησουν. Μπογκουτ και Μπαρνς στο Νταλας.

http://espn.go.com/nba/story/_/id/16741725/golden-state-warriors-executive-nba-great-jerry-west-calls-pitches-kevin-durant-joining-team

Υ.Γ. Λογικα το usage rate του Westbrook (που ηταν ηδη πρωτος) τωρα θα εκτοξευθει στην στρατοσφαιρα. :lol: Στο fantasy αν μου πεσει τοπ-5 κληρος σας τον πηρα. :rtfm:

Εδιτ: Restricted o Εζελι αρα καποιος θα βρεθει να τα σκασει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275920 Σιγά μην κάτσει ο Ράσελ στην Οκλαχόμα με τους Τούρκους και τον Ολαντίπο
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#275926 Για τα bird rights ειναι που κανει το trade να αξιξει για μια ομαδα παρολο που θα ειναι ελευθερος το επομενο καλοκαρι? Ο Πρεστι θα θελει draft picks και η αλλη ομαδα προφορικη συμφωνια οτι δεν θα τους φυγει τζαμπα το '17. Boston, Lakers μαλλον.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Corto Maltese έγραψε:Σήμερα αποφασίζει ο Durant. Wild guess δικιά μου: 1+1 με player option για να παραμείνει στην Οκλαχόμα περιμένοντας να δει τι θα γίνει με τον Ράσελ. Αν και θεωρητικά οι Σέλτικς είναι εντός παιχνιδιού, δεν μπορώ να βρω έστω και έναν λόγο να πάει εκεί και να μη μείνει στην Οκλαχόμα. Μόνο ίσως για να πάει στην Ανατολή, αλλά και πάλι χλωμούλι το κόβω.

Ευσεβής πόθος: Μένει ένα χρόνο στην Οκλαχόμα και το 2017 πακέτο με τον Γουέστμπρουκ στους Λέικερς.

Corto Maltese έγραψε:Καταρχήν όταν έγραφα πως ότι πάρουν οι άλλοι φέτος, γιατί από του χρόνου θα πάει ο Ντουράντ στο GS και τέλος το πανηγύρι δε με πιστεύατε. Μπράβο στον Ντουράντ έκανε την πιο λογική κίνηση που θα μπορούσε να κάνει.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275944 Αν διάβαζες edit mod τα ποστ που γράφουν για μπάσκετ εδώ και όχι μόνο για τη γειτονιά σου που το κακοποιεί θα ήξερες τι γράφω και από πότε.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#275949 Ξέρουμε τι θα ισχύσει την επόμενη χρονιά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague; Θα παραμείνουν στη Νόβα;
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275962 Ετοιμάζω ερώτηση μεγατόνων, ιππότες δεν αντέχει συγκινήσεις ας την προσπεράσει:

Πόσες λιγκες θα υπάρχουν από του χρόνου; :sorry: έχασα κάποια επεισόδια είναι η αλήθεια σόρρυ :vava:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Corto Maltese έγραψε:Αν διάβαζες edit mod τα ποστ που γράφουν για μπάσκετ εδώ και όχι μόνο για τη γειτονιά σου που το κακοποιεί θα ήξερες τι γράφω και από πότε.

Είσαι όμως τόσο [beep] που απαντάς χωρίς να ξέρεις τι διάβαζα και αν διάβαζα.

ΝΑΙ, μέσα στο χειμώνα έχεις γράψει ότι θα πάει στους GSW. Και νομίζω πάνω από 1 φορά.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μόλις λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, γράφεις περισπούδαστη εκτίμηση και 1 σελίδα μετά συμβαίνει το αντίθετο και θυμάσαι τα χειμερινά ποστ και για να μας πεις"ταλεγαγω".

Δεν είναι πρώτη φορά όμως που η συμπεριφορά σου είναι ενός [beep] και γράφεις σκέτες [beep], και όχι μόνο σε αυτό το θέμα.

Το κομπλεξάκι κατωτερότητας πηγάζει από την οπαδική προτίμηση, την κομματική είναι απλά ίδιον του χαρακτήρα σου; Ή όλα μαζί αχταρμάς;

Τα [beep] μπαίνουν μόνο από σεβασμό στον Γιάννη.