- 27 Ιουν 2019, 16:14
Μακροπρόθεσμα ή και μεσοπροθεσμα οι μειωμένες φοροεπιδρομες είναι βέβαιο ότι θα τονώσουν την οικονομία (όπως αντίστοιχα την τσάκισαν)
Αλλά και οι άλλοι θέλουν τα λεφτά τους
Δε νομίζω ότι ο Μητσοτάκης θα πετύχει κάποια περήφανη διαπραγματευση να καταφέρει κάτι τέτοιο
Μακάρι να μπορούσε, μακαρι να μπορέσει αλλά δε νομίζω
Από κει και πέρα το υπάρχον χαλι μας παίζει κάποιο ρόλο ποιος το διαχειρίζεται και πώς το διαχειρίζεται
Η διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πείθει τον κόσμο, ούτε εμένα προσωπικά επειδή υπάρχουν διάφορες ιδεολογικές αγκυλώσεις που δεν έχουν κανένα νόημα
Εγώ (και πολλοί σαν εμένα κακομοιρογλου υπαλληλισκοι γιατί από μόνος μου αυτό είμαι) σου έχω πει και ξανά δε με νοιάζει να μου ρίχνει το κράτος ψίχουλα, με νοιάζει να υπάρχουν δουλειές κανονικές και αξιοπρεπείς να πάω να δουλέψω
Ο σύριζα πρεσβεύει τη κακομοιριά και τι καλά που ειναι να πάρουμε ένα 50αρικο το μήνα παραπάνω και γενικά σαπιλα, δε γουστάρω σαπιλα
Βέβαια δεν ξεχνάω πώς ήταν και τα πράγματα επί Σαμαρά, ούτε έχω αυταπάτες ότι με τον Κούλη θα γίνουν τεράστιες αλλαγές προς το καλύτερο, πάλι μιζέρια θα παίζει
Αλλά ο σύριζα ενώ ήρθε υποτίθεται να φέρει κάτι το καλύτερο δεν έφερε απολύτως τίποτα.
Είχαμε βέβαια μπόλικη διχαστική ρητορική, "αυτοί" και "εμείς" , είχαμε ότι η μισή τουλάχιστον Ελλάδα είναι φασίστες και ρατσιστές και λοιπό σανό που ταιζουν τους δικούς τους, είχαμε τη γελοία προπαγάνδα της ΕΡΤ..
Βλέπω κι εγώ ΕΡΤ ξέρεις, χθες έβλεπα έναν τύπο να λέει με αφορμή τον πατέρα και την κόρη που πνίγηκαν στα σύνορα της Αμερικής, ότι δεν θέλουμε να καταλάβουμε και δεν βάζουμε μυαλό εμείς (ποιοι εμείς ρε φίλε;

) και ότι σε μια χώρα που φεύγει ο κόσμος χρειαζόμαστε μετανάστες.
Δηλαδή τι;
Απλά όλη αυτή η αριστεροτητα κούρασε και δεν προσέφερε και τίποτα ουσιαστικό, για αυτό θα ξεπλυθεί με το ακριβώς αντίθετο όπως συμβαίνει παγκοσμίως.
Και μάλιστα εμείς θα χρησιμοποιήσουμε και αρκετά ήπιο καθαριστικό.
Μπορεί να φαίνεται περίεργο σε έναν υποστηρικτή της αριστεράς γενικά (όχι του ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα) γιατί να συμβαίνει αυτό, αλλά ρε φίλε και ο άλλος δεν γουστάρει να τον ανεβοκατεβαζεις φασίστα, άριστο ή ο,τι βλακεία σου έρθει.
Σε γράφει στα τέτοια του και σε επαναφέρει στην πραγματικότητα της μειοψηφίας
Είναι πολύ απλά τα πράγματα και δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα μέσα ούτε με προπαγάνδα, ούτε με οτιδήποτε.
Όλα αυτά δεν εμπόδισαν το σύριζα να γίνει κυβέρνηση, έγινε δοκιμάστηκε απέτυχε άρα θα πάει στην αντιπολίτευση
Και αν αναρωτιόμαστε γιατί η ΝΔ και όχι κάποιος άλλος; Πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος. Δεν υπάρχει οργάνωση και κόμμα με αντίστοιχο ισχυρό μηχανισμό στην τελική να πάρει τόσους ψήφους, πέρα από το ότι δεν υπάρχει και ουσιαστική αντιπρόταση..
Ποια είναι η πρόταση; Ο Βελόπουλος ή ο Βαρουφάκης;
Είναι απίστευτο πώς μετά από τόσο σεξ που φάγαμε να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψηφίζουν "αντιμνημονιακα"
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς