Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spiros
#64700 την ξαναειδα προσφατα.

"La vita è bella"
http://www.imdb.com/title/tt0118799/

απο τις καλυτερες ταινες που εχω δει, με τον Roberto Benigni να δειχνει ποσο τεραστιος ειναι. :)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#64776 Το συγκεκριμένο μου άρεσε τόσο που το είχα δει 2 φορές στον κινηματογράφο.
Άβαταρ μέλους
By famas
#64913 Παρασυρόμενος από τους έλληνες πρωταγωνιστές(στάνκογλου, δραγούμη, σκιαδαρέσης, ζουγανέλης, αλλά και ιωάννα τριανταφυλλίδη :inlove: που παίζει την κακιά) είδα την ελληνο-φινλανδική συμπαραγωγή Περιπέτεια στο Αιγαίο. Οι πρώτες ενδείξεις ήταν όταν η ελέγκτρια εισιτηρίων μας κοίταξε κάπως, προτού πει 5η αίθουσα στο βάθος. Εκεί ήμασταν μόνο δύο(2) άτομα σε όλη την προβολή. Φόλα διαρκείας...Η περιπέτεια 3 αγοριών από τη φινλανδία που κάνουν διακοπές στην Κω και ανακαλύπτουν αρχαιοκάπηλους....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#64918 Χθες αυτή http://www.imdb.com/title/tt2980592/

Ωραία κινηματογραφικά πιστολίδια και ξύλο. Story με κατι μικρά plot holes αλλά οκ παλευόταν. Μου θύμισε λίγο το Drive με το gosling (insert meeeh gif here) για κάποιο περίεργο λόγο. :lol:

Α και ωραίο soundtrack
Άβαταρ μέλους
By Morx
#65050 Εγω το ειπα σε παλαιοτερο ποστ μου νομιζω.

Ο ηθοποιος αυτος ειναι μαλλον καποια κλωνοποιηση/διασταυρωση του Ryan Gosling με τον Paul Walker !! :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#65068 είδα το fury, οκ καλό αλλά το περίμενα καλύτερο και στο τέλος να μη γίνει υπερβολικό

επίσης δε μου άρεσαν οι τροχειοδεικτικές που έμοιαζαν με star wars

μου άρεσε πάντως που ο pitt ξανάπαιξε μετά από καιρό σε μια ταινία τον badass motherfucker, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε φλωρέψει
Άβαταρ μέλους
By Morx
QsisVTS έγραψε:είδα το fury, οκ καλό αλλά το περίμενα καλύτερο και στο τέλος να μη γίνει υπερβολικό

επίσης δε μου άρεσαν οι τροχειοδεικτικές που έμοιαζαν με star wars

μου άρεσε πάντως που ο pitt ξανάπαιξε μετά από καιρό σε μια ταινία τον badass motherfucker, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε φλωρέψει

Ξεχνας το αλλο hype ... το World war Z ... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Funis
famas έγραψε: Εκεί ήμασταν μόνο δύο(2) άτομα σε όλη την προβολή. Φόλα διαρκείας...

:lol: :lol: :lol:

Γιώργης έγραψε:Side Effects
Το μέτριο τέλος χαλάει κάπως τις εντυπώσεις αλλά γενικά καλό θρίλερ .

Επειδή το είδα κι εγώ πρόσφατα, εμένα όλο μου φάνηκε μέτριο, παρόλο που μου άρεσε η ιδέα, μου φάνηκε λίγο στο πόδι..
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#65097 αγνοούσα τη ύπαρξή της αλλα μιλαμε για αριστούργημά:

:s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic

παλη καλα που βουταει η αλλη απο τη μουρμουρα στο τελος κ δεν πηγε χαμένος ο χρονος του Trailer
Άβαταρ μέλους
By Chris
#65749 https://tolkieneditor.wordpress.com/

σωραίος!

τώρα να κόψει κάποιος και όλες τις σκηνές φρόντο-σαμ από τον άρχοντα που τις σκυλοβαριέμαι :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Dimsabas έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Μανάρια, κανένα torrent για το imitation game;

Ενεμφανίσθη! :inlove:

Ναι αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι screener. Γνώμη μου είναι να περιμένεις, το αξίζει. :s_dance

@all
Είδε κανείς το Mr Terner ?