Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
kacey έγραψε:
αεροζολ έγραψε:
Η αποφαση δεν λεει αρκει μονο να το ζητησει. Δεν ειναι δυσκολο . Λεει οτι α) εξεταζει και την εν γενει συμπεριφορα του κρατουμενου και β) οριζει τι ειναι αυτα που συνιστουν την εννοια " εν γενει συμπεριφορα του κρατουμενου". Η συγκεκριμενη αποφαση αυτο λεει . Δεν σου αρεσει , δικαιωμα σου . Μην την διαστρεβλωνεις ομως.

ξεκιναω απο το β: OXI, ΔΕΝ την οριζει. φερνει ΕΝΑ παραδειγμα του τι μπορει να θεωρηθει κριτηριο. "ΟΠΩΣ Η μη τελεση πειθαρχικου εντος της φυλακης". Εσυ διαστρεβλωνεις νομιζοντας οτι οταν καποιος λεει "μπλα μπλα μπλα ΟΠΩΣ Η ΤΑΔΕ", οτι η ταδε ειναι η μια και μοναδικη.

για το α: ωραια τοτε, ετσι οπως μας τα λες αν καποιος μπει στη φυλακη για 10 φονους τον Αυγουστο, και το Σεπτεμβρη αρχιζει το εξαμηνο στη σχολη, αρκει να εχει κατσει καλα και φρονιμα μεσα στη φυλακη αυτον τον ενα μηνα και μετα εφυγε για μαθημα...

Αυτο λεει : « Κριτήριο δε για μία τέτοιου είδους πρόβλεψη θα είναι η εν γένει συμπεριφορά του κρατουμένου, κατά τη διάρκεια της κράτησης του, όπως η μη τέλεση πειθαρχικού παραπτώματος, που -κατά κανόνα- θα αποδεικνύει την πλήρη συμμόρφωση του κρατουμένου στον κανονισμό του καταστήματος και στις εντολές των υπαλλήλων, τη συνέπεια στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του καθώς και την ειρηνική συνύπαρξη του με τους συγκροτούμενους του.»

Δηλαδη η "εν γένει συμπεριφορά του κρατουμένου, κατά τη διάρκεια της κράτησης του" να ειναι τετοια που -κατά κανόνα-θα αποδεικνύει "την πλήρη συμμόρφωση του κρατουμένου στον κανονισμό του καταστήματος και στις εντολές των υπαλλήλων", "τη συνέπεια στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του" καθώς και "την ειρηνική συνύπαρξη του με τους συγκροτούμενους του".

Το "όπως η μη τέλεση πειθαρχικού παραπτώματος" ειναι ενα παραδειγμα , αλλα οριζεται το ποια ειναι αυτα που συνιστουν την εν γενει συμπεριφορα ("η πλήρης συμμόρφωση του κρατουμένου στον κανονισμό του καταστήματος και στις εντολές των υπαλλήλων", " η συνέπεια στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του" και η "ειρηνική συνύπαρξη του με τους συγκροτούμενους του").

Το "που -κατά κανόνα- θα αποδεικνύει" δεν μπορει να αναφερεται στο "όπως η μη τέλεση πειθαρχικού παραπτώματος" γιατι δεν κολαει. Θα επρεπε να λεει "που -κατά κανόνα- αποδεικνύει" , χωρις το ΘΑ . Με το ΘΑ δεν κολαει.
Αυτα και τελος.

Καθολου ωραια. Αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν πατινι. Εγω δεν λεω τιποτα για το "Αν" που γραφεις.
Τελευταία επεξεργασία από αεροζολ και 11 Δεκ 2014, 01:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Για να το παίξω και λίγο Παρασκευάς:
- Στο αν θα τον αφήσουν να βγαίνει έξω έπεσα μέσα.
- Στο αν θα την κοπανήσει θεωρώ ότι δεν θα κάνει τίποτα τέτοιο.
Δεν τον κόβω γενικά να ξανασχολείται με κουμπούρια και πέρα από τίποτα πύρινα μανιφέστα εκ του φέιζμπουξ δεν πιστεύω ότι θα μας απασχολήσει ξανά.

Bonus: όταν αποφυλακιστεί θεωρώ 100% σιγουράκι τη συγγραφή βιβλίου "Μέσα στου κελιού το κρύο, σκεφτόμουν το αμόρε μιο".

Εντι με κάνεις να ανησυχώ :lol:

Βεβαια η έννοιες σωφρωνισμός και φυλακή είναι λίγο αντικρουόμενες παρά τις δεξιές ονειρώξεις πολλών εκεί και πολλοί χαζεμένοι ιδεολόγοι κατάντησαν απλοί ποινικοί εκεί πέρα (κλασσικό παράδειγμα ο Μαρίνος)

@λατρεία
Μου αρέσει όταν γίνεσαι πρόστυχος, μουσκεύω το βρακί μου αγορίνα μου. :inlove:
Με φτιάχνεις σε σημείο να σου συγχωρώ το ότι απαντάς σε άσχετα πράματα, αλλά χαλάλι σου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#50225 Είναι επίσημο!

Υπήρχαν σοβαρές φήμες ότι το παλιό "άσχετο" που έλεγαν αρκετοί όταν πέταγαν |λογοκρισία| για να μην πέσει φατούρο, τώρα έγινε "λες άσχετα".

Παράδειγμα (για όσους δεν θυμούνται):
Παλιά:
Έφαγα μια σπανακόπιτα χωρίς κρέας......ΑΣΧΕΤΟ!
Τώρα:
Έφαγα μια σπανακόπιτα χωρίς κρέας.
Μα δεν έχει η σπανακόπιτα κρέας ρε κόπανε!
Δεν κατάλαβες για τι μιλούσα ρε ηλίθιε!

"Όοοοοχι, δεν είπα εγώ |λογοκρισία|, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν καταλάβατε τι είπα, ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ". :shifty:

Το κάνει συχνά ο Red Garland, το κάνεις κι εσύ, το κάνουν κι άλλοι. :svivhaha:

Σε κάθε περίπτωση, με τις υγείες σου και ταχεία ανάρρωση. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
kubiak έγραψε:Αν μπορούσαμε να αποφύγουμε τα quotes...

Οποιος θελει να διαβαζει μονο πραγματα που δεν τον ενοχλουν φτιαχνει ενα μπλογκ στο οποιο επιτρεπει μονο σε επιλεγμενα ατομα να γραφουν. Στα φορα καθενας μπορει να γραφει , αν δεν παραβιαζει τους κανονες του φορουμ, οποια |λογοκρισία| θελει.

Επισης μπορεις να μη διαβαζεις αυτα που ειναι στο κουοτ. Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
manosky έγραψε:"Όοοοοχι, δεν είπα εγώ |λογοκρισία|, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν καταλάβατε τι είπα, ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ". :shifty:

Το κάνει συχνά ο Red Garland, το κάνεις κι εσύ, το κάνουν κι άλλοι. :svivhaha:

Σε κάθε περίπτωση, με τις υγείες σου και ταχεία ανάρρωση. :s_empathy

Εικόνα

Just sayin' :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#50270 Χρυσαυγίτης δεν είμαι, αλλά αυτό που λέει η ΧΑ, ότι το «θέμα είναι ήσσονος σημασίας», γιατί είναι λάθος;
Επειδή κάποιοι <<<αριστεροί>>> το θεωρουν σημαντικό;
Κι επειδή κάποιοι <<<δεξιοί>>> (τα εισαγωγικά επειδή πάνε όπου φυσάει ο άνεμος) πάνε να δείξουν, και καλά, οτι έχουν ίδιες ποσότητες ανθωπισμού με τους...<<<αριστερούς>>>;

Τελικά οι μόνοι που 'δειξαν συνέπεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ο Γεωργιάδης κι ο Πλεύρης.

Όποιος βουλευτής θέλει να δείξει ανθρωπισμό, να μοιράσει τα υπάρχοντά του και το μισθό του στους φτωχούς.
Απλό είναι.
Αλλιώς είναι σαν τον...απεργό πείνας:
https://www.youtube.com/watch?v=SxAvWZVTrfE
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 11 Δεκ 2014, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#50277 Όταν μια χώρα έχει λύσει τα προβλήματα που απασχολούν τα 10 εκ των κατοίκων της, τι πιο λογικό να ασχολείται με αυτά που απασχολούν 50 άτομα; :shifty:
Εγώ λυπάμαι την Ελβετία...οι καημένοι οι Ελβετοί θα ασχολούνται πώς να ταιστούν στα συσίτια.. :( πού χρόνος να ασχοληθούν με Ρωμανούς... :(
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#50278 Ο κατα τα άλλα αντιπαθής Άδωνις είπε και κάτι πολύ σωστό χθές, οτι δηλαδή συμφωνεί με την τροπολογία αλλά διαφωνεί με το γεγονός οτι έγινε υπο καθεστός εκβιασμού, αλλά το left.gr προτίμησε να εστιάσει σε μια χαζομάρα άνευ σημασίας....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
QsisVTS έγραψε:40 σελίδες για να μιλάμε για το ρωμανό :dizzy:

MIXOStsi έγραψε:Ελλάδα 2014... :inlove:

Αυτά παθαίνει μάτια μου όποιος αφήνεται αμορφωτος και απαίδευτος, κοινωνία ψώνιο, facebook, ipad, βρακί, κ*λος, άδωνις & ευγενία, διακοποδάνεια και εορτοδάνεια, χαβαλέ και γαριδάκια.

Οι περισσότεροι είμαστε καταναλωτικός πολτός αυτή τη στιγμή θέλουμε δε θέλουμε.

Και φυσικά το πληρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#50396 @αεροσολ

πριν 1-2 σελιδες ρωτησες το Λαππα κατι πολυ συγκεκριμενο, και ενοχληθηκες επειδη νομιζες οτι δεν σου απανταει με πολυ συγκεκριμενο τροπο και αποκλειστικα ετσι οπως εθετες το ερωτημα. Οποτε θα κανω και εγω το ιδιο

α) δηλαδη θεωρεις οτι το γεγονος οτι κατα τη διαρκεια της κρατησης του λεει παντου "συνεχιστε τον αγωνα, δυναμιτες παντου, θα τα κανω ολα πουτανα, χαρη καναμε στους μπατσους και δεν πυροβολησαμε, φτυνω τους νομους, δεν θελω να σπουδασω αλλα να εκβιασω το συστημα", ΔΕΝ ειναι κομματι της "εν γένει συμπεριφορά του κρατουμένου, κατά τη διάρκεια της κράτησης του"? Και ΔΕΝ πρεπει αυτες οι πεποιθησεις και δηλωσεις προθεσης ΠΡΑΞΕΩΝ (και οχι απλα ιδεολογια) να συνεκτιμηθουν οταν θα προβλεπουν το αν θα τελεσει νεα αδικηματα εξω?

β) (πες οτι ειμαι χαζος και δεν εχω καταλαβει ακομα) εστω καταδικασμενος εγκληματιας που περναει/εχει περασει απο πριν τη φυλακιση του σε καποια σχολη, και λεει "θελω να μπορω να πηγαινω να σπουδασω"? Ποια ειναι κατα τη γνωμη σου (καν΄το λιανα, για βλακες σαν κ εμενα που δεν καταλαβαινουμε) πρεπει να ειναι τα κριτηρια που θα εξετασε ο αρμοδιος για να δεχτει ή οχι το να τον αφησει να παει?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#50412 Το μεγάλο win θα είναι να πάρει άδεια για να παρακολουθήσει εργαστήριο, να πάει να κάνει κατάληψη και να μείνει αμανάτι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Και αν τυχόν πει κανά φασιστάκι τίποτα για δραπέτη θα βγουν οι σελέμπριτρεις να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην κατάληψη --> απεργία πείνας.

Τουλάχιστον στο ψυχαγωγικό του πράγματος οι προσδοκίες είναι υψηλές.