Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
REALZEUS έγραψε:
red_monster έγραψε:την μέρα αυτή θα την πάρει σε ρεπό

Ο Νόμος ορίζει ότι η μέρα αυτή πρέπει να πληρωθεί με προσαύξηση 75% συν να αυξηθούν οι ημέρες άδειας ανάλογα! :rtfm:

Και ποιος ακολουθεί τον νόμο? Διάβαζα κάπου (δε θυμάμαι πηγή) ότι περίπου οι μισοί εργοδότες βάζουν τους υπαλλήλους να υπογράψουν ότι έλαβαν δώρο Χριστουγέννων χωρίς φυσικά να το πάρουν ποτέ...

< μου
Άβαταρ μέλους
By Serf
saxon_747 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
red_monster έγραψε:την μέρα αυτή θα την πάρει σε ρεπό

Ο Νόμος ορίζει ότι η μέρα αυτή πρέπει να πληρωθεί με προσαύξηση 75% συν να αυξηθούν οι ημέρες άδειας ανάλογα! :rtfm:

Και ποιος ακολουθεί τον νόμο? Διάβαζα κάπου (δε θυμάμαι πηγή) ότι περίπου οι μισοί εργοδότες βάζουν τους υπαλλήλους να υπογράψουν ότι έλαβαν δώρο Χριστουγέννων χωρίς φυσικά να το πάρουν ποτέ...

< μου

Κάτι που θα λυθεί (σε μεγάλο βαθμό) την ημέρα που θα γίνει υποχρεωτική η μισθοδοσία μέσω τραπεζών. Ό,τι και να έχει υπογράψει ο υπάλληλος, αν δεν υπάρχει σχετική τραπεζική κίνηση, θα θεωρείται ως μη γενόμενη η όποια πληρωμή.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#52304 Δεν μ΄αρέσει που για ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αναγκάστηκα να πάω στο Δημο Αθηναίων (Πλ. Κοτζιά), αφού η ηλεκτρονική σύνδεση του ΚΕΠ ήταν εκτός λειτουργίας. Στην προσπάθεια της υπαλλήλου του ΚΕΠ Συντάγματος να με εξυπηρετήσει και να το εκδώσει μέσω της εφαρμογής "Εθνικό Δημοτολόγιο", που έχει την ίδια ισχύ χρήσης, έβγαζε 1 τέκνο λιγότερο. :dizzy:
Πανυγηρτζήδες!!! :rant:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#52779 Μου αρέσει που με 5 μέρες άδεια, θα δουλέψω σε 16 μέρες...
Δε μου αρέσει που ο καιρός περνά γρήγορα...

Μου άρεσε το μπαράκι στυλ 50's στην πλατεία της Αμβέρσας... Η Μπρούγκε κλασική αξία... Δε μου άρεσε η duvel... πάει κ η 2η ευκαιρία της... Απεναντίας η lefe blonde σταθερή αξία...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
saxon_747 έγραψε:....ότι έλαβαν δώρο Χριστουγέννων χωρίς φυσικά να το πάρουν ποτέ...

Δώρο ? What is that, κάπου το έχω ακούσει... :dizzy:

Δεν μου αρέσει που με 4 μέρες άδεια θα είμαι στο γραφείο και τις παραμονές και τις επόμενες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimitrisB έγραψε:Δεν μ΄αρέσει που για ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αναγκάστηκα να πάω στο Δημο Αθηναίων (Πλ. Κοτζιά), αφού η ηλεκτρονική σύνδεση του ΚΕΠ ήταν εκτός λειτουργίας. Στην προσπάθεια της υπαλλήλου του ΚΕΠ Συντάγματος να με εξυπηρετήσει και να το εκδώσει μέσω της εφαρμογής "Εθνικό Δημοτολόγιο", που έχει την ίδια ισχύ χρήσης, έβγαζε 1 τέκνο λιγότερο. :dizzy:
Πανυγηρτζήδες!!! :rant:

Δημήτρη επειδή κι εγώ χρειάστηκα πιστοποιητικό τις προάλλες έκανα μια αίτηση μέσω του http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/ και πήγα και το παρέλαβα τη μεθεπόμενη από το τοπικό μου ΚΕΠ. Θα μπορούσα να πάω και την επόμενη αφού ήταν έτοιμο αλλά εγώ δεν μπορούσα. Χρήσιμο tool by greek gov :lol:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
PeterPan έγραψε:
Η Μπρούγκε κλασική αξία... Δε μου άρεσε η duvel... πάει κ η 2η ευκαιρία της... Απεναντίας η lefe blonde σταθερή αξία...

Η Μπρουγκε?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#53089 Δε μου αρεσε η μερα στη δουλεια.....
πολυ ενταση, πολυ κουραση , πολυς "πονος" για καποιους, 12ωρο και πονοκεφαλος στο τελος

Μαρεσει που περασε και παει
Άβαταρ μέλους
By mirage
#53897 Απο αυριο μεγαλωνει η μερα. Επρεπε να πας σε κανα βουνο ρε συ για σκι απο την Νοτια πλευρα να γουσταρεις.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#54119 Έχει γμθ ο Δίας... σε 1 εβδομάδα μέσα κάηκε το ράδιο της γκόλφω, το λάπτοπ της :inlove: , η canon έπαψε να εστιάζει αυτόματα...

:rant:
Άβαταρ μέλους
By mirage
bill33 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Να σου θυμίσω και την κλήση του ΚΟΚ... :iconcool:

:lol: :lol:
Και να το εγκεφαλικο!
Sent from Corsair's brick