Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#729540 Και από καρκίνο του παχέως εντέρου μάλιστα, έναν καρκίνο που αν διαγνωστεί εγκαίρως, είναι σχεδόν πάντα πλήρως ιάσιμος και ο ασθενής δεν έχει ξανά πρόβλημα. Τεράστιο κρίμα. Μην εμπιστεύεστε τυφλά έναν γιατρό, κι αυτοί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ή δεν γνωρίζουν τα πάντα, δεν είναι θεοί. Ρωτήστε και άλλους όταν κάτι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Και από καρκίνο του παχέως εντέρου μάλιστα, έναν καρκίνο που αν διαγνωστεί εγκαίρως, είναι σχεδόν πάντα πλήρως ιάσιμος και ο ασθενής δεν έχει ξανά πρόβλημα. Τεράστιο κρίμα. Μην εμπιστεύεστε τυφλά έναν γιατρό, κι αυτοί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ή δεν γνωρίζουν τα πάντα, δεν είναι θεοί. Ρωτήστε και άλλους όταν κάτι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΑΝ διαγνωστει εγκαιρως. Ομως δεν εχει συμπτωματα συνηθως και οταν δεις κατι που σε κινητοποιει, εχει προχωρησει πολυ.

Νεα κοπελα ηταν. Αυτη η παθηση ερχεται μετα τα 50-60. Κριμα ρε γαμωτο :( :(
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#729545 Απορώ πως δεν κατηγορησαμε κάποιο εμβόλιο αυτή τη φορά.
Κρίμα και να τονίσω και εγώ αυτό που λέει ο HF παραπάνω για περισσότερες της μία γνώμες. Όλοι κάνουν λάθη στη δουλειά τους!
Υπάρχει βέβαια πάντα και η πιθανότητα τα συμπτώματα να μην ήταν τέτοιας βαρύτητας ώστε να σκεφτεί να πάει και σε άλλο γιατρό δυστυχώς.
Κρίμα και πάλι. :(
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#729553 Είχα διαβάσει τη δήλωση που έκανε πρίν λίγες μέρες ότι λόγω λανθασμένης διάγνωσης δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει και τόνιζε πάντα να υπάρχουν περισσότερες από δύο γνώμες

Πολύ κρίμα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:Αν ήμουν μοντ, θα σε είχα μπανάρει 1 μήνα μόνο και μόνο για αυτό το ποστ.

Μέτρα πόσους μήνες θα έλειπες εσύ και βλέπουμε μετά για εμένα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NickTG έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αν ήμουν μοντ, θα σε είχα μπανάρει 1 μήνα μόνο και μόνο για αυτό το ποστ.

Πόσους μήνες; Υπονοείς ότι κάποιος μου κάνει χάρη; Ποιος είναι αυτός; Όλα στη φόρα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Giuseppe Busso έγραψε:
NickTG έγραψε:

Πόσους μήνες; Υπονοείς ότι κάποιος μου κάνει χάρη; Ποιος είναι αυτός; Όλα στη φόρα

:dizzy:

Δεν υπονοώ τίποτα. Λέω ξεκάθαρα πως αν έπεφταν μηνιαία Ban με τη λογική σου με τα posts που έχεις κάνει κατά καιρούς θα έλειπες για μήνες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Και από καρκίνο του παχέως εντέρου μάλιστα, έναν καρκίνο που αν διαγνωστεί εγκαίρως, είναι σχεδόν πάντα πλήρως ιάσιμος και ο ασθενής δεν έχει ξανά πρόβλημα. Τεράστιο κρίμα. Μην εμπιστεύεστε τυφλά έναν γιατρό, κι αυτοί άνθρωποι είναι και κάνουν λάθη, ή δεν γνωρίζουν τα πάντα, δεν είναι θεοί. Ρωτήστε και άλλους όταν κάτι είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

ΑΝ διαγνωστει εγκαιρως. Ομως δεν εχει συμπτωματα συνηθως και οταν δεις κατι που σε κινητοποιει, εχει προχωρησει πολυ.

Νεα κοπελα ηταν. Αυτη η παθηση ερχεται μετα τα 50-60. Κριμα ρε γαμωτο :( :(

Γιαυτο συνιστουν κολονοσκοπηση.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#729567 και γαστροσκόπηση που γίνονται μαζί την ίδια ώρα, και αφαιρούν ο,τι υπάρχει ύποπτο, πολύποδας κλπ.
ένα άλλο πρόβλημα είναι οι ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις, μπλέκεις και δεν ξεμπλέκεις, ειδικά σε εγχειρήσεις. σε ιδιωτικά και δημόσια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#733628 Δε μου αρεσει αυτο το μαρτυριο που ζουμε απο παιδια με το μπρος-πισω της ωρας 2 φορες το χρονο. Ψηφιστηκε απο την ΕΕ να σταματησει το ανεκδοτο, αλλα βλεπω παρακωλυση στην υλοποιηση.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#733631 η κανονική ώρα είναι αυτή που έχουμε σήμερα. με την κανονική πχ το καλοκαίρι θα ανέτειλε ο ήλιος περίπου στις 5 το πρωί. θα σε βόλευε κάτι τέτοιο??? εγώ μέχρι τα 20 μου χρόνια έτσι ζούσα. τον χειμώνα πχ σκοτεινιάζει πολύ νωρίς ... Όλα είναι θέμα συνήθειας...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
224v έγραψε:η κανονική ώρα είναι αυτή που έχουμε σήμερα. με την κανονική πχ το καλοκαίρι θα ανέτειλε ο ήλιος περίπου στις 5 το πρωί. θα σε βόλευε κάτι τέτοιο??? εγώ μέχρι τα 20 μου χρόνια έτσι ζούσα. τον χειμώνα πχ σκοτεινιάζει πολύ νωρίς ... Όλα είναι θέμα συνήθειας...

< Note >

Αν δεν κανω λαθος στη θερινη ωρα κατεληξαν να παραμεινουμε για παντα (αν και οταν γινει τελικα). Σε καθε περιπτωση προτιμω να συνηθισει ο οργανισμος την αλλαγη των εποχων ζγα ζγα, παρα να εχω αυτο το νταλγκα 2 φορες το χρονο.

Και το σεναριο για την εξοικονομηση ενεργειας που θα ειχαμε με το μπρος-πισω της ωρας, καπου διαβασα οτι με τελευταιες ερευνες καταρριπτεται.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#733649 ειλικρινά δεν βλέπω το βάσανο να αλλάζεις την ώρα, τώρα δε με τα κινητα κλπ, γίνεται αυτόματα.
προσωπικά προτιμώ να αλλάζει όπως είναι τώρα, αλλά και να μην αλλάξει το ίδιο μου κάνει, συνταξιούχος γαρ!!!.

< Note >