Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#157276 Περαστικά σε όλους.
Το ΑΣΤΟ (αντιστρεπτολυσίνη Ο) έχει σχέση με το αν έχεις στρεπτόκοκκο (μικρόβιο) κάτι που θα βοηθήσει στη διάγνωση και την επιλογή κατάλληλης αντιβίωσης.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#157361 Χειρουργείο αύριο η μάνα μου, έσπασε το πόδι της μετά από πέσιμο μέσα στο σπίτι.
Υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου, στο δεξί. Πριν 10 χρόνια αρθροπλαστική στο αριστερό , κάναμε το 2/2 ....
Τα επόμενα χρόνια θα τα περάσω με ποδιά.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#157367 Περαστικά σε ολους

.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#157369 Περαστικά παιδιά...Εννοείται οποιος θέλει κατι να ρωτήσει ή βοηθεια μου στέλνει πμ...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
mousatos έγραψε:Χειρουργείο αύριο η μάνα μου, έσπασε το πόδι της μετά από πέσιμο μέσα στο σπίτι.
Υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου, στο δεξί. Πριν 10 χρόνια αρθροπλαστική στο αριστερό , κάναμε το 2/2 ....

Περαστικά στη μάνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
mousatos έγραψε:Χειρουργείο αύριο η μάνα μου, έσπασε το πόδι της μετά από πέσιμο μέσα στο σπίτι.

Περαστικά και καλή δύναμη!
Συμπτωματικά και η δική μου έπεσε προχθές. Με αρθροπλαστική προ 10ετίας επίσης.

Ευτυχώς γλυτώσαμε τα κατάγματα, αλλά χτύπησε στο κεφάλι. Πρήστηκαν και μαύρισαν τα μάτια της. Ήταν πεσμένη περίπου 15 λεπτά μέχρι να την πάρουμε χαμπάρι, γιατί περνούσα με τον γιό τον ηλιακό στην ταράτσα. Μέχρι και beeper της έχω κρεμάσει στο λαιμό για να μας ειδοποιεί. Τι άλλο να κάνω, να της βάλω και επιταχυνσιόμετρο;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#158811 Ευχαριστώ για τις ευχές.
Γνωρίζει κάποιος για αυτό το κέντρο αποκατάστασης κοντά στη Δράμα;
http://www.anabiosi.gr/index.php?lang=gr
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται κάλο. Λέω να κάνω μια επίσκεψη αύριο για να δω τις εγκαταστάσεις από κοντά. Βγαίνουμε Δευτέρα-Τρίτη και η μαμά αισθάνεται αδύναμη και σίγουρα θα χρειαστεί πάνω από μήνα για να σταθεί στα πόδια της. Είναι και η ηλικία μεγάλη 78 στα 79.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#159412 ζητησαν απο την ποδοσφαιρικη ομαδα που παω τον μικρο χαρτι απο παιδιατρο που θα αναφερει μεσα και την καλη λειτουργεια της καρδιας.
Εχει παει η συζυγος 2-3 φορες στο ικα και στο Παιδων(ο ενας την στελνει στον αλλον) και δεν της δινει κανεις χαρτι.Το παιδι εξεταστηκε στο ικα ,αλλα δεν μπορουν να δωσουν χαρτι που να το πιστοποιει. :dizzy:
Δεν μπορουμε να δωσουμε χαρτι,το ιδιο λενε και στο Παιδων. :dizzy:
Εχει κανεις καμια αντιστοιχη εμπειρια? Ειναι δυνατον ασφαλισμενο παιδι,να μην μπορουν να του δωσουν χαρτι ,ενω η εξεταση ειναι ''οκ''?
Υποψιν οτι στο βιβλιαριο υγειας αναφερει την επισκεψη και τα αποτελεσματα αυτης,οπως και καρδιογραφημα. :dizzy:

ξεχασα να αναφερω οτι η ομαδα που ειναι γραμμενος εχει συμβαση με ιατρο που σου δινει το χαρτι με 45 ευρω.Την προηγουμενη εβδομαδα που τον εγραψα ηταν το Νο 266...

266 Χ 45= 11.970 και γραφονται και αλλα παιδια.....
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#159422 Το θεμα είναι να πάρεις το χαρτί ή να έισαι σίγουρος ότι το παιδί είναι εντάξει?Μήπως να ψαχτεις να το πας σε κάποιον παιδοκαρδιολογο?Αν το είδε παιδίατρος θα σου πει ότι δεν ακούει κάτι άλλα δύσκολα θα βάλει υπογραφή.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:Το θεμα είναι να πάρεις το χαρτί ή να έισαι σίγουρος ότι το παιδί είναι εντάξει?Μήπως να ψαχτεις να το πας σε κάποιον παιδοκαρδιολογο?Αν το είδε παιδίατρος θα σου πει ότι δεν ακούει κάτι άλλα δύσκολα θα βάλει υπογραφή.

.

το παιδι το εξετασαν,μας ειπαν οτι ειναι οκ,του εκαναν και καρδιογραφημα,και το ''οκ'' του αποτελεσματος ειναι γραμμενο στο βιβλιαριο υγειας του ικα.
Περσυ ειχε συμπεσει και με εμβολιο που επρεπε να κανει,και το χαρτι το εδωσε η ιδιωτικη παιδιατρος που του εκανε και το εμβολιο.
Επειδη φετος δεν εχω να κανω εμβολιο,θεωρω κοροιδια να παω να δωσω τα 45 ευρω στον συμβεβλημενο απο την ομαδα παιδιατρο απλα για να το γραψει σε χαρτι,ενω εχει ΗΔΗ εξεταστει πριν 4 ημερες στο ικα.
Στο ικα και στο Παιδων μας λενε οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δωσουν τετοιο χαρτι για εξωσχολικες/αθλητικες δραστηριοτητες. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By nass
#159431 Εμείς πήραμε τέτοιο χαρτί από το Ασκληπιείο Βούλας που μάλιστα ήταν τυποποιημένο και απλά συμπλήρωναν στο τέλος για ποιό άθλημα πρόκειται.
Αλλά δεν έλεγε συγκεκριμένα για κανένα μέρος του σώματος (καρδιά κτλ.) μόνο ότι είναι ΟΚ να συμμετέχει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Εμείς πήραμε τέτοιο χαρτί από το Ασκληπιείο Βούλας που μάλιστα ήταν τυποποιημένο και απλά συμπλήρωναν στο τέλος για ποιό άθλημα πρόκειται.
Αλλά δεν έλεγε συγκεκριμένα για κανένα μέρος του σώματος (καρδιά κτλ.) μόνο ότι είναι ΟΚ να συμμετέχει.

τον εξετασαν και εδωσαν το χαρτι?
καρδιογραφημα εκαναν?
με ραντεβου πηγες?
για ποτε μιλας? φετος?