Scotch έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα να δω το παιδί μου Ολυμπιακό από το να το δω σε μηχανήΚοίτα, εμένα είναι ήδη Ολυμπιακός οπότε πάω ένα βήμα παραπέρα![]()
< >

Από το Redmi Note 4
Fiat Panda 7,6l/100km
Scotch έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα να δω το παιδί μου Ολυμπιακό από το να το δω σε μηχανήΚοίτα, εμένα είναι ήδη Ολυμπιακός οπότε πάω ένα βήμα παραπέρα![]()
< >

REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:Κι όμως οι οδηγοί δίτροχων είναι γενικά προσεκτικοτεροι οδηγοί και το να ασχοληθούν τα παιδιά από μικρά με δίτροχα είναι αυτό που θα τα κάνει να είναι ασφαλή στο μέλλον έστω ακόμα κι όταν ανέβουν σε μοτοσυκλέτα φίλου.
< >
Sorry, αλλά @@!!! Τις μεγαλύτερες καφρίλες από πιτσιρίκια με μηχανάκια τις βλέπεις.
Σήμερα ειδικά είμαι κάθετος, γιατί με πήρε πριν λίγο η δικιά μου από το νησί και μου είπε ότι σκοτώθηκε μια μαθήτριά της με μηχανάκι πριν λίγες ώρες. Κωλομηχανάκια και κωλο-νοοτροπία (κράνος κλπ)!!!![]()
![]()
Νίκος Παππάς έγραψε:Κοίτα, εμένα είναι ήδη Ολυμπιακός οπότε πάω ένα βήμα παραπέρα

REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:Κι όμως οι οδηγοί δίτροχων είναι γενικά προσεκτικοτεροι οδηγοί και το να ασχοληθούν τα παιδιά από μικρά με δίτροχα είναι αυτό που θα τα κάνει να είναι ασφαλή στο μέλλον έστω ακόμα κι όταν ανέβουν σε μοτοσυκλέτα φίλου.
< >
Sorry, αλλά @@!!! Τις μεγαλύτερες καφρίλες από πιτσιρίκια με μηχανάκια τις βλέπεις.
Σήμερα ειδικά είμαι κάθετος, γιατί με πήρε πριν λίγο η δικιά μου από το νησί και μου είπε ότι σκοτώθηκε μια μαθήτριά της με μηχανάκι πριν λίγες ώρες. Κωλομηχανάκια και κωλο-νοοτροπία (κράνος κλπ)!!!![]()
![]()
REALZEUS έγραψε:ΕΠΑΛ Κω.
Scotch έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα να δω το παιδί μου Ολυμπιακό από το να το δω σε μηχανή![]()
< >

kyr80 έγραψε:Scotch έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα να δω το παιδί μου Ολυμπιακό από το να το δω σε μηχανή![]()
< >
Ρε ποιος Ολυμπιακός... Καλύτερα κομουνιστής... Άκου μηχανή.... Μόνο φωτογραφική.
Προσωπικά έχω σκεφτεί και τρόπο.... Εκεί στα 15-16 που πιάνει η τρέλα για μηχανάκια, μια φωτογραφία με ένα mx5 εκείνης της γενιάς. Και ξήγα:
"Μάγκες σας είδα πάνω σε μηχανάκι, Ή μου είπαν ότι σας είδαν πάνω σε μηχανάκι, όχημα θα δείτε όταν βγάλετε λεφτά. Αλλιώς στα 18 χρόνια σας και 1 ημέρα, το έχετε κάτω παρκαρισμένο το διθέσιο για πάρτυ σας."
Και υπάρχει και πλάγιο σχέδιο. Επειδή σε εκείνη την ηλικία, θέλουν να κουβαλάνε και κόσμο για βόλτες, θα τους φορτώσω όποιο suvλάκι θα έχω, και θα ξαναγίνω νιάτο

είτε με το καλό είτε με το κακό, γιατί η ζημιά έχει πιθανότητα >50%
Asimov έγραψε:Αν ο στόχος είναι να ΜΗΝ καβαλήσει, αλλά εγώ τον μάθω να καβαλάει, τι θα κερδίσω;Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δοκιμάσει, να μάθει και να προτιμήσει αυτοκίνητο.
Κι άμα τον πάω να βλέπει άλλους να ξύνουν μαρσπιε δεν θα του δώσω (ένα ακόμα) κίνητρο;
Δίκυκλο - > πάνω από το πτώμα μουείτε με το καλό είτε με το κακό, γιατί η ζημιά έχει πιθανότητα >50%

Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]