Εξίσου γκαντέμης πάντως είμαι κι εγώ με το πλύσιμο, σε νιώθω

< >

edmond έγραψε:Αφού δεν έχω πλύνει εγώ το αμάξι μου, δεν βρέχει.![]()
Είναι κανόνας απαράβατος. Μπορεί να έχω να το πλύνω 2 μήνες, και μόλις δω καλό καιρό και το πάρω απόφαση για να το "χαρώ" έστω λίγες μέρες, θα ρίξει έστω μια ψιχάλα να το κάνει λοκώ. Από το πουθενά, ξαφνικά το meteo μπορεί να δείξει μικρή πιθανότητα βροχής. Και φυσικά θα πετύχω την πιθανότητα αυτή.![]()
Ο ορισμός της γκαντεμιάς, μείνε ήσυχος!

Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.

Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.
glf έγραψε:Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.
Γι αυτό θα πέσει η κιλοβατώρα, άστο να φυσάει

cabala10 έγραψε:Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.
σιγα τα αβγα εδω λενε πως αρχες νοεμβριου θα εχουμε τοσο νερο που θα βγει ο νωε
Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]