Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#874793 Κι όμως ρε φίλε, πήγα μέχρι τα Σπάτα να εμψυχώσω την ομάδα και στη διαδρομή έπεσαν αρκετές σταγόνες. Το άφησα για τη Δευτέρα να είμαι σίγουρος.

Εξίσου γκαντέμης πάντως είμαι κι εγώ με το πλύσιμο, σε νιώθω

< >
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#874817 Από τις 27 και μετά προβλέπεται να έχουμε ακραία σε βαθμό να κινδυνέψουν οι παρελάσεις :omg:

.. Μέχρι τότε ουδέν :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Αφού δεν έχω πλύνει εγώ το αμάξι μου, δεν βρέχει. :rtfm:
Είναι κανόνας απαράβατος. Μπορεί να έχω να το πλύνω 2 μήνες, και μόλις δω καλό καιρό και το πάρω απόφαση για να το "χαρώ" έστω λίγες μέρες, θα ρίξει έστω μια ψιχάλα να το κάνει λοκώ. Από το πουθενά, ξαφνικά το meteo μπορεί να δείξει μικρή πιθανότητα βροχής. Και φυσικά θα πετύχω την πιθανότητα αυτή. :ninja:
Ο ορισμός της γκαντεμιάς, μείνε ήσυχος! :lol:

Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια προβλήματα. Βρέξει, δεν βρέξει, με τη σκόνη στη δουλειά σε 2-3 μέρες αποκτά μία λευκή πούδρα εξωτερικά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#874947 Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.

σιγα τα αβγα εδω λενε πως αρχες νοεμβριου θα εχουμε τοσο νερο που θα βγει ο νωε
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#874955 Κωστηλάτα , the best . :s_thumbsup
Τα έχω δοκιμάσει όλα λόγω Κέρκυρας όπου το νερό βρύσης δεν πίνεται , ειδικά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#874957 Το νερό βρύσης της Κέρκυρας , ειδικά με μπούκοβο, είναι βαλσαμο για το στομάχι μετά από 17 ώρες ξεπλύματος με ξίδια.
Άβαταρ μέλους
By glf
Chris έγραψε:Θέλω να βγει ο καμπάλας και να μου απαντήσει εμπεριστατωμένα. Πότε θα σταματήσει αυτός ο γαμωαερας? Ο Σαρωνικός εχει 7 μποφόρ βοριά συνεχόμενα εδώ και 8-9 μέρες. Δε σταματάει ούτε μέρα ούτε νύχτα.

Γι αυτό θα πέσει η κιλοβατώρα, άστο να φυσάει :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:

Γι αυτό θα πέσει η κιλοβατώρα, άστο να φυσάει :lol:

Ναι, είδαμε και με τον φουλ ήλιο το καλοκαίρι... :tomato: :vava:
Άβαταρ μέλους
By otso
cabala10 έγραψε:

σιγα τα αβγα εδω λενε πως αρχες νοεμβριου θα εχουμε τοσο νερο που θα βγει ο νωε

cabala10 Για εξηγησε το αυτο γιατι απο την ανομβρια εδω ειμαστε στα προθυρα νευρικης κρισης
Θελουμε τουλαχιστον 40 με 50 mm νερο .
Μην μου πεταξεις κανα διαγραμμα που δεν θα καταλαβαινω χρήστο .
1Ο μερες απο σημερα βλεπω κατι 2,5 mm , δεν φτανει ουτε για την σκονη .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#875038 σχεδον ολη η Ελλαδα ετσι ειναι.
Ειμαι Ναξο και η φημισμενη πατατα ειναι 70-80% κατω στην παραγωγη.Εχουν στερεψει τα πηγαδια,και το νερο γινεται αλμυρο
Οι Ελιες εχουν καρπο,αλλα ειναι πολυ μικρος,δεν εχει καθολου καλη αποδοση επειδη δεν εχει βρεξει για να ''φουσκωσει΄''