Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#788877 Έχω κάτι NB 574 τα οποία δεν με βολεύουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Καμία σχέση με τα άλλα που έχω (δεν θυμάμαι αριθμό τώρα)
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#788880 Τα 574 έχουν απλό EVA, στη σόλα τους, είναι κατηγορία Converse All star/Vans old skool σε άνεση. Δηλαδή όχι άνεση :oops:

Φέτος στα New Balance η καλύτερη επιλογή είναι τα 2002R, ιδανικός συνδυασμός άνεσης-τιμής (για NB πάντα). :inlove:

Σε άλλα νέα πήρα Dr. Martens 1461, μέχρι να κάνουν Break In είμαι με 3-4 Compeed στον αχίλλειο :lol:
Άβαταρ μέλους
By nikos
socratesn έγραψε:Τα 574 έχουν απλό EVA, στη σόλα τους, είναι κατηγορία Converse All star/Vans old skool σε άνεση. Δηλαδή όχι άνεση :oops:

Φέτος στα New Balance η καλύτερη επιλογή είναι τα 2002R, ιδανικός συνδυασμός άνεσης-τιμής (για NB πάντα). :inlove:

Ποιος ιδανικός συνδυασμός άνεσης τιμής είναι αυτός στα 140 ευρώ? Σπορτεξ στα 140?
Τα 574 που μου έβγαλαν 4 χρόνια με άπειρο περπάτημα και άνεση στα 70 ευρώ θεωρούνται ιδανικοτερα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#789146 Όταν τα ακριβά/καλά NB βγαίνουν στα 250€ (βλέπε 920,990,991,992 κλπ), προφανώς ένα παπούτσι που προσφέρει το 99% της "τεχνολογίας" και της εμφανισης αυτών των μοντέλων με 100€ λιγότερα, είναι ιδανικός συνδυασμός, άλλωστε διευκρίνησα, για New Balance. :oops:

Μακάρι να θεωρείς άνετα τα 574 και να κάνεις τη δουλειά σου με τα 70€ για τόσα χρόνια, δεν είπα πως όλοι πρέπει να πάρουν 2002R, καθένας βολεύεται με διαφορετικά προϊόντα. :lol:

Είπα απλά πως απ΄' το Lineup της ακριβής γενικά NB, το πιο all around αξιόλογο μοντέλο θεωρώ πως είναι το 2002R. Τώρα άλλος μπορεί να θεωρεί πως πάει άνετος στη δουλειά του και με σαγιονάρα των 5€, δεν έχει να λέει ούτε θα το κρίνω εγω :ninja:

Επίσης το "σπορτέξ", όταν πρόκειται να το φοράς για χρόνια κάθε μέρα και να κάνεις 5-6 χιλιόμετρα τη μέρα μ' αυτό, συγχώρεσέ με αλλά υπό συνθήκες ακόμα και τα 140€ λίγα μπορεί να είναι, είναι θέμα υγείας, όχι εμφάνισης :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By nikos
socratesn έγραψε:Όταν τα ακριβά/καλά NB βγαίνουν στα 250€ (βλέπε 920,990,991,992 κλπ), προφανώς ένα παπούτσι που προσφέρει το 99% της "τεχνολογίας" και της εμφανισης αυτών των μοντέλων με 100€ λιγότερα, είναι ιδανικός συνδυασμός, άλλωστε διευκρίνησα, για New Balance. :oops:

Μακάρι να θεωρείς άνετα τα 574 και να κάνεις τη δουλειά σου με τα 70€ για τόσα χρόνια, δεν είπα πως όλοι πρέπει να πάρουν 2002R, καθένας βολεύεται με διαφορετικά προϊόντα.

Είπα απλά πως απ΄' το Lineup της ακριβής γενικά NB, το πιο all around αξιόλογο μοντέλο θεωρώ πως είναι το 2002R. Τώρα άλλος μπορεί να θεωρεί πως πάει άνετος στη δουλειά του και με σαγιονάρα των 5€, δεν έχει να λέει ούτε θα το κρίνω εγω :ninja:

Επίσης το "σπορτέξ", όταν πρόκειται να το φοράς για χρόνια κάθε μέρα και να κάνεις 5-6 χιλιόμετρα τη μέρα μ' αυτό, συγχώρεσέ με αλλά υπό συνθήκες ακόμα και τα 140€ λίγα μπορεί να είναι, είναι θέμα υγείας, όχι εμφάνισης :rtfm:
Ευχαριστώ για την αναλυτική περιγραφή και το λέω ειλικρινά.
Είμαι της άποψης ότι για "σπορτεξ" είναι πολλά τα λεφτά (140) για περπάτημα.
Το να αγοράζει ακριβά παπούτσια όμως κάποιος π.χ. που κάνει μαραθώνιο η παίζει μπάσκετ είμαι μαζί του
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#789154 Εγώ ευχαριστώ, που δε παρεξήγησες τον γραπτό λόγο, πράγμα πολύ σύνηθες στο φόρουμ! :inlove: :thumbsup:

Κοίτα, είναι θέμα αναγκών, κάποιος που κάνει καθιστική ζωή και βάζει ένα σνικερ για τη βόλτα του ή απλά για το πήγαινελα δουλειά σπιτι, προφανώς θα κάνει τη δουλειά του με οποιοδήποτε τύποις αθλητικο και θα το θεωρεί και άνετο.

Αλλά όταν είτε το Dress Code, είτε η ορθοστασία/κινητικότητα της δουλειάς απαιτεί κάτι καλύτερο, εκεί αναγκαστικά δίνεις κάποια παραπάνω χρήματα.

Πέραν αυτού, υπάρχει κόσμος με υπο/υπερ πρηνισμο, πλατυποδίες, θέματα ορθοσωμίας, ορθοπεδικά κλπ, στα οποία παίζει σημαντικό ρόλο το παπούτσι, εκεί με 574 κλπ δε πας πουθενά. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#789156 τα 379 παντως μεχρι τωρα φαινονται αρκετα ανετα.
Ειδικα χθες τα φοραγα απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 1 τα ξημερωματα,με πολυ ορθοστασια,και τα ποδια μου δεν καταπονηθηκαν πολυ.
Να δουμε και πως θα πανε και απο αντοχη βεβαια.
Επισης ηταν ανετα και σε πλακοστρωτο,ευχαριστη εκπληξη.Πολυ ''λαστιχενια'' αισθηση εχουν.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#789157 Είναι πανάλαφρα, εγώ που έχω βγάλει και το insole τους, παίζει να μην έχω πιάσει ελαφρύτερο παπούτσι
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#791341 για τα BANGE εχουμε γνωμη?
Λεω να παρω αυτο,το εχω βρει σε ενα καταστημα κοντα μου, που το εχει ετοιμοπαραδοτο ωστε να το δω λαιβ ,μη φαμε καμια γατα. :roll:

https://tobros.gr/p/sakidio-platis-24l- ... 3MiOiIifV0

edit ενα της Dell που εχω εδω και χρονια ,εχει βγει σκυλι Ιαπωνεζικο παντως.Δεν το περιμενα στα 35 ευρω που το ειχα παρει.
Πηγα ειδα κατι HP στα ιδια χρηματα (35 ευρω) και ηταν πολυ υποδεεστερα του Dell παντως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#791349 Εχιες λεφτα για πεταμα;

https://www.skroutz.gr/s/15231143/Suiss ... _favorites

+backpack απο Dell, HP, τις εχω ΣΒΑΡΝΙΣΕΙ οπου μπορεις να φανταστεις, στην πιτσα τους.

PS Μην με νευριασεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Εχιες λεφτα για πεταμα;

https://www.skroutz.gr/s/15231143/Suiss ... _favorites

οχι αλλα αυτο το στυλ δεν μου αρεσει.

g8777 έγραψε:+backpack απο Dell, HP, τις εχω ΣΒΑΡΝΙΣΕΙ οπου μπορεις να φανταστεις, στην πιτσα τους.

και τι ειδες?
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:αυτο το στυλ δεν μου αρεσει.[

Εικόνα

Kαι στο ΤΟΝΙΣΑ γμτχμ , μην με νευριασεις :x

g8777 έγραψε:+backpack απο Dell, HP, τις εχω ΣΒΑΡΝΙΣΕΙ οπου μπορεις να φανταστεις, στην πιτσα τους.

και τι ειδες?[/quote]

Τί τι ειδα; Σκλια μαυρα.

https://www.skroutz.gr/s/17910880/Dell- ... om=listing

Για το στυλ σου :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:
https://www.skroutz.gr/s/17910880/Dell- ... om=listing

Για το στυλ σου :s_laughat

ωραια ειναι,αλλα ειναι σχεδον ιδια με αυτη που εχω.
Μην παρω δευτερη και ειναι ιδια με την αλλη.
Ειδα και τα πιο ακριβα μοντελα της hp/dell αλλα εκει παμε για 100αρικο και δεν τα δινω.
ηδη αυτη της bange στα 75 ,ειναι παραπανω απο το 50αρι που ηθελα να δωσω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#791359 Πάνε πάρε μια Samsonite. Όλοι την μερα στο πόδι είσαι, το αξίζεις.