Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#51469 Και μετά θα μετονομάσει το site του σε fubarness :shifty: :lol:

Δεν μ'αρεσει που μετά απο ζόρι 1,5 μήνα διαβάσματος(πρόοδοι and shit) δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα.
Μ'αρέσει που είμαι 1,5 βδομάδα μακριά από σπιτικό φαγητό και mode προσωπικής πάχυνσης-καψίματος βενζίνης σε όποιο κάρο μου αφήνουν :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
JasonLouk έγραψε:Και μετά θα μετονομάσει το site του σε fubarness :shifty: :lol:

Δεν μ'αρεσει που μετά απο ζόρι 1,5 μήνα διαβάσματος(πρόοδοι and shit) δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα.
Μ'αρέσει που είμαι 1,5 βδομάδα μακριά από σπιτικό φαγητό και mode προσωπικής πάχυνσης-καψίματος βενζίνης σε όποιο κάρο μου αφήνουν :inlove:

Αν θές τρόπους πάχυνσης μην διαστάσεις να στείλεις πμ :lol: :lol: :shifty: , επίσης το καψίματος βενζίνης θα σου συνιστούσα να ηρεμήσεις :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#51580 Moυ αρεσε η σημερινη βολτα με φιλικο ζευγαρι + τεκνα στο κεντρο της Αθηνας.
μου αρεσε το φαγητο στο Θαναση στο Μοναστηρακι καθως και τις 4 πιτες που ηπια :lipsealed:
μου αρεσε και το καφεδακι σε μικρο καφε στη Πλακα μετα το φαγητο.

δεν μου αρεσει που για 4η εβδομαδα θα φυγω επαρχια για δουλεια :rant:
δεν μου αρεσει που δεν μενει φραγκο γτμπτπ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
dimviii έγραψε:Moυ αρεσε η σημερινη βολτα με φιλικο ζευγαρι + τεκνά στο κεντρο της Αθηνας.

:eat:

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:
dimviii έγραψε:Moυ αρεσε η σημερινη βολτα με φιλικο ζευγαρι + τέκνα στο κεντρο της Αθηνας.

:eat:

Tapatalk & XT1068

:rtfm: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#51613 Μου άρεσε η βόλτα με το metro σήμερα για αγορά. Μου έκανε εντύπωση ο πάρα πολύς κόσμος που είχε κατέβει για ψώνια. :)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μου άρεσε η βόλτα με το metro σήμερα για αγορά. )

Μην απορείς Χρήστο μου, συμβαίνουν και αυτά στον κόσμο :rtfm: , να κυκλοφορεί με τα Μετρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μου έκανε εντύπωση ο πάρα πολύς κόσμος που είχε κατέβει για ψώνια. :)

Εμένα δε μου αρέσει αυτό γιατί πρακτικά επιβραβεύουν το "ανοιχτά τις Κυριακές" και ξέρουμε πολύ καλά ότι ο επιχειρηματίας στο Ελλάντα δε θα προσλάβει κάποιον άλλο για τις Κυριακές αλλά θα "χώσει" τον τακτικό/καθημερινό εργαζόμενο. Και σιγά μη του κολλήσει παραπάνω ένσημα :svivhaha: Τεσπα είναι άλλο θέμα αυτό :roll:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#51731 Έχω την εντύπωση ότι είναι Κυριακή του εορταστικού ωραρίου και όχι αυτό που θέλουν να "μονιμοποιήσουν" (που είμαι κάθετα αντίθετος και σαν πρώην ελ. επαγγελματίας και σαν καταναλωτής). Και για να είμαι on topic:

ΔΕΝ μου ΑΡΕΣΟΥΝ πολλά πράγματα, αλλά μου ΑΡΕΣΕΙ που έχω την υγεία μου και θα καταφέρω τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
djalma έγραψε:
dimviii έγραψε:[...] 4 πιτες που ηπια :lipsealed: [...]

Βορειοελλαδίτης εδώ, τι ήπιες?? :oops:

τις 4 πιτες τις καταπια τοσο γρηγορα σαν να τις ηπια. :oops:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
red_monster έγραψε:την μέρα αυτή θα την πάρει σε ρεπό

Ο Νόμος ορίζει ότι η μέρα αυτή πρέπει να πληρωθεί με προσαύξηση 75% συν να αυξηθούν οι ημέρες άδειας ανάλογα! :rtfm: