Κοπτοραπτική έκαναν τα hoaxes
Έχει κάνει δουλίτσα ο Παρκς, δε λέω, κινητοποιήθηκε άμεσα ο μηχανισμός
Χρήστος Λάππας έγραψε:Asimov έγραψε:popolaros έγραψε:Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές
Τελικά είχε πέσει κοπτοραπτική:
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αποκρίθηκε:
Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο και γι’ αυτό το πρώτο το οποίο είπαμε είναι ότι πρέπει τα τρένα να επαναλειτουργήσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ, θα έλεγα, λεπτομερές σύστημα εποπτείας, με την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας. […]
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ διακριτικά με αρκετούς συγγενείς θυμάτων, καταλαβαίνω απόλυτα την οργή τους και είμαι ο πρώτος ο οποίος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, το τονίζω πάλι, η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε από τρίτους κριτές.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/05/1 ... a-ta-tebi/
Χρήστος Λάππας έγραψε:Asimov έγραψε:popolaros έγραψε:Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές
Τελικά είχε πέσει κοπτοραπτική:
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αποκρίθηκε:
Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο και γι’ αυτό το πρώτο το οποίο είπαμε είναι ότι πρέπει τα τρένα να επαναλειτουργήσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ, θα έλεγα, λεπτομερές σύστημα εποπτείας, με την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας. […]
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ διακριτικά με αρκετούς συγγενείς θυμάτων, καταλαβαίνω απόλυτα την οργή τους και είμαι ο πρώτος ο οποίος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, το τονίζω πάλι, η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε από τρίτους κριτές.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/05/1 ... a-ta-tebi/
To Μετρό Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο και τα εμπόδια με τον ανάδοχο λειτουργίας έχουν ξεπεραστεί.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας Αττικό Μετρό για την παράδοση του υπερσύγχρονου έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τη σημερινή ημέρα να αποτελεί ορόσημο για την εμπορική λειτουργία του.

Anonymous Founder έγραψε:Είσαι βέβαιος για την κοπτοραπτική; Γιατί διαβάζω υπάρχουν κάτι αγωγές επί του θέματος.
Anonymous Founder έγραψε:Γελάω.Μα εκεί στο αμαξοστασιο ειναι που θα μένουν τα βαγωνια το βραδυ είναι, σιγά μην κινούνται!!!![]()
![]()
Μετρό Θεσσαλονίκης: Εικόνες από το πρώτο δρομολόγιο σε όλο το μήκος του
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... u/3776333/To Μετρό Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο και τα εμπόδια με τον ανάδοχο λειτουργίας έχουν ξεπεραστεί.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας Αττικό Μετρό για την παράδοση του υπερσύγχρονου έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τη σημερινή ημέρα να αποτελεί ορόσημο για την εμπορική λειτουργία του.
![]()
Ήμαρτον!
Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός;![]()
Τι ζούμε σε τούτη τη χώρα κάθε φορά, τι Γολγοθά ανεβαίνουμε!
axel12p έγραψε:Ναι ρε Χρήστο και εσύ, είναι δυνατόν να πιστεύεις τα Ellinika Hoaxes; Τον popolaro να ακούς που είναι ο ορισμός της αντικειμενικότηταςΚαλύτερα να ακούσει το πρωτότυπο.
Anonymous Founder έγραψε:Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός;![]()
drdino έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός;![]()
Firmware version και μετά hex address βλέπω, η καλύτερη απόδειξη ότι ζούμε στο Matrix
drdino έγραψε:Firmware version και μετά hex address βλέπω, η καλύτερη απόδειξη ότι ζούμε στο Matrix

Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]