Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#817874 Δεν είχε πέσει κοπτοραπτική, η δε απομαγνητοφώνηση ολόκληρης της ερώτησης-απάντησης το έκανε σαφές.
Κοπτοραπτική έκαναν τα hoaxes

Έχει κάνει δουλίτσα ο Παρκς, δε λέω, κινητοποιήθηκε άμεσα ο μηχανισμός
Άβαταρ μέλους
By scrat
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Asimov έγραψε:
popolaros έγραψε:

ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές

Τελικά είχε πέσει κοπτοραπτική:

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αποκρίθηκε:

Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο και γι’ αυτό το πρώτο το οποίο είπαμε είναι ότι πρέπει τα τρένα να επαναλειτουργήσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ, θα έλεγα, λεπτομερές σύστημα εποπτείας, με την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας. […]
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ διακριτικά με αρκετούς συγγενείς θυμάτων, καταλαβαίνω απόλυτα την οργή τους και είμαι ο πρώτος ο οποίος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, το τονίζω πάλι, η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε από τρίτους κριτές.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/05/1 ... a-ta-tebi/

Η απάντηση του πρωθυπουργού φαίνεται ότι αναφέρεται στο σκέλος της ερώτησης που έχει να κάνει με τα θύματα, καθώς αυτά αναφέρει στην ίδια πρόταση:
"Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές."
Αν αναφερόταν στο άλλο σκέλος, η πρόταση θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι:
"Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι <<κάτι σχετικό με τους σιδηροδρομικούς>> δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές."

Ακόμα όμως και αν το πρώτο σκέλος της απάντησης, που αναφέρει την εργαλειοποίηση, απομονωθεί και αποδοθεί στο πρώτο σκέλος της ερώτησης (για τους σιδηροδρομικούς), είναι σίγουρο ότι το δεύτερο σκέλος αναφέρεται στους συγγενείς των θυμάτων, των οποίων τη μήνυση(="τέτοιου είδους συμπεριφορές") θεωρεί αδικαιολόγητη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Asimov έγραψε:
popolaros έγραψε:

ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές

Τελικά είχε πέσει κοπτοραπτική:

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αποκρίθηκε:

Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποιείται με τέτοιο τρόπο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και πιστεύω ότι και ο δικαιολογημένος θυμός των συγγενών των θυμάτων δεν δικαιολογεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Πολλά έχουν αλλάξει στον σιδηρόδρομο και γι’ αυτό το πρώτο το οποίο είπαμε είναι ότι πρέπει τα τρένα να επαναλειτουργήσουν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και γι’ αυτό έχουμε ένα πολύ, θα έλεγα, λεπτομερές σύστημα εποπτείας, με την τεχνολογία που έχουμε στη διάθεσή μας. […]
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολύ διακριτικά με αρκετούς συγγενείς θυμάτων, καταλαβαίνω απόλυτα την οργή τους και είμαι ο πρώτος ο οποίος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Αλλά, το τονίζω πάλι, η δικαιοσύνη αποδίδεται από τη Δικαιοσύνη. Ούτε από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, ούτε από τρίτους κριτές.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/05/1 ... a-ta-tebi/

Προλαβαινεις να το σβησεις. Αυγη και Κουτι της Πανδωρας θα κινηθουν δικαστικα , μην σε παρει η μπαλα

Καμια κοπτοραπτικη δεν επεσε . Τα ελληνικα χοαξιΖ ειναι γραφειο τυπου της νδ πλεον
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817877 Είσαι βέβαιος για την κοπτοραπτική; Γιατί διαβάζω υπάρχουν κάτι αγωγές επί του θέματος.
https://www.avgi.gr/koinonia/448583_ath ... -mitsotaki

Εμένα και ως έχει, μου φαίνεται απολύτως απαράδεκτη η δήλωσή του. Αν την είχε κάνει κάνας Τσίπρας, θα ήταν κρεμασμένος στα μανταλάκια και θα έσκουζε η Ομάδα Αλητείας από κάτω.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817879 Γελάω. :s_sarcastic :s_wacko
Μετρό Θεσσαλονίκης: Εικόνες από το πρώτο δρομολόγιο σε όλο το μήκος του
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... u/3776333/
To Μετρό Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο και τα εμπόδια με τον ανάδοχο λειτουργίας έχουν ξεπεραστεί.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας Αττικό Μετρό για την παράδοση του υπερσύγχρονου έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τη σημερινή ημέρα να αποτελεί ορόσημο για την εμπορική λειτουργία του.

:s_sarcastic
Ήμαρτον!

Εικόνα
Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός; :s_sarcastic
Τι ζούμε σε τούτη τη χώρα κάθε φορά, τι Γολγοθά ανεβαίνουμε!
:vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Είσαι βέβαιος για την κοπτοραπτική; Γιατί διαβάζω υπάρχουν κάτι αγωγές επί του θέματος.

Θα κάμει κι ο Τζερόνιμο αγωγή;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#817883 Ναι ρε Χρήστο και εσύ, είναι δυνατόν να πιστεύεις τα Ellinika Hoaxes; Τον popolaro να ακούς που είναι ο ορισμός της αντικειμενικότητας :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
Anonymous Founder έγραψε:Γελάω. :s_sarcastic :s_wacko
Μετρό Θεσσαλονίκης: Εικόνες από το πρώτο δρομολόγιο σε όλο το μήκος του
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... u/3776333/
To Μετρό Θεσσαλονίκης είναι έτοιμο και τα εμπόδια με τον ανάδοχο λειτουργίας έχουν ξεπεραστεί.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας Αττικό Μετρό για την παράδοση του υπερσύγχρονου έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τη σημερινή ημέρα να αποτελεί ορόσημο για την εμπορική λειτουργία του.

:s_sarcastic
Ήμαρτον!

Εικόνα
Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός; :s_sarcastic
Μα εκεί στο αμαξοστασιο ειναι που θα μένουν τα βαγωνια το βραδυ είναι, σιγά μην κινούνται!!!

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας

Το λες και βελτίωση σε σχέση με τον σταθμό που είχε εγκαινιάσει ο Τσίπρας με τα εκδοτήρια που αποδείχτηκαν μουσαμάδες:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
axel12p έγραψε:Ναι ρε Χρήστο και εσύ, είναι δυνατόν να πιστεύεις τα Ellinika Hoaxes; Τον popolaro να ακούς που είναι ο ορισμός της αντικειμενικότητας
Καλύτερα να ακούσει το πρωτότυπο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Anonymous Founder έγραψε:Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός; :s_sarcastic

Firmware version και μετά hex address βλέπω, η καλύτερη απόδειξη ότι ζούμε στο Matrix
Άβαταρ μέλους
By cmarin
drdino έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πείτε μου λίγο, τι γράφει η οθόνη μπροστά στο βαγόνι; Ποιος σταθμός είναι αυτός; :s_sarcastic

Firmware version και μετά hex address βλέπω, η καλύτερη απόδειξη ότι ζούμε στο Matrix

είναι beta ακόμη
Άβαταρ μέλους
By glf
#817893 Και για μη ξεχνιόμαστε, 5 Ρίχτερ στην Κρήτη. Και δεν είμαι off topic

Και τώρα ακούω στο ράδιο ότι στην Ελασσόνα ακόμα δεν έχουν πάρει τα άτοκα δάνεια για να χτίσουν τα πεσμένα.