Ξανακοίταξα την παραγγελία και είδα ότι ήταν μόνο το hub, ενώ ήμουν 99% σίγουρος ότι είχα επιλέξει hub + 1 switchbot. Και βγήκε και πιο ακριβά απ'ότι αν το έπαιρνα σκέτο από εδώ Ελλάδα.
My Flickr
ambient έγραψε:Έχει κανείς καμιά πρόταση για σύστημα θυροτηλεόρασης (μια μπουτονιέρα με δύο κουδούνια, δύο θυροτηλέφωνα), που να υποστηρίζει διασύνεση με τον έξω κόσμο μέσω των γνωστών cloud υπηρεσιών;Για τι χρήση το θες?
skous έγραψε:Για τι χρήση το θες?
Γενικα δεν ξερω αν υπαρχει, αλλά δεν βλέπω την χρησιμότητα, γιατι μεχρι να σου ερθει η ειδοποιηση και να ανοιξεις το video feed εχει περασει αρκετος χρονος.
< >
Anonymous Founder έγραψε:Εχει καταργηθεί αυτή η υποχρέωση. Μόνον αν οι καταγραφές δεν σβήνονται χρειάζεται μια σήμανση που θα το γράφει αυτό. Αν και δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και στις οικίες. Ισχύει σίγουρα στους δημόσιους χώρους (επιχειρήσεις, κλπ).Link?
skous έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Εχει καταργηθεί αυτή η υποχρέωση. Μόνον αν οι καταγραφές δεν σβήνονται χρειάζεται μια σήμανση που θα το γράφει αυτό. Αν και δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει και στις οικίες. Ισχύει σίγουρα στους δημόσιους χώρους (επιχειρήσεις, κλπ).Link?
Η αλήθεια είναι δεν το γνώριζα.
Πάντως στην ιστοσελίδα της ΑΠΠΔ δεν υπάρχει κάτι «νεότερο»
Ειδικώς επισημαίνεται, επίσης, ότι δεν έχει εφαρμογή πλέον το άρθρο 10 της οδηγίας (δεν υφίσταται υποχρέωση γνωστοποίησης) (βλ. Απόφαση 46/2018), ενώ δεν υπάρχει και υποχρέωση λήψης άδειας επεξεργασίας από την Αρχή. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο υπεύθυνος επεξεργασίας φέρει την ευθύνη να είναι σε θέση να αποδείξει τη νόμιμη λειτουργία ενός τέτοιου συστήματος (αρχή της λογοδοσίας – άρθρο 5 παρ. 2 του ΓΚΠΔ).
ambient έγραψε:Γιατί να μην υπάρχει; Επίσης γιατί να περάσει αρκετός χρόνος; Θεωρητικά θα μπορούσε να μου στέλνει email με snapshot άμεσως.
Σκοπός είναι να βλέπω ποιοι και κάθε πότε χτυπάνε κουδούνι στο πατρικό μου.
Π.χ. επώνυμο σύστημα (Legrand/Bticino) που πωλείται εντός χώρας: https://catalogue.bticino.com/BTI-344642-EN
Dimitris_P έγραψε:Πω την πάτησα σαν αρχάριος. Είχα παραγγείλει switchbot hub mini + 1 switchbot device. Παρέλαβα σήμερα και το κουτί είχε μόνο το hub.
Ξανακοίταξα την παραγγελία και είδα ότι ήταν μόνο το hub, ενώ ήμουν 99% σίγουρος ότι είχα επιλέξει hub + 1 switchbot. Και βγήκε και πιο ακριβά απ'ότι αν το έπαιρνα σκέτο από εδώ Ελλάδα.
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]