- 11 Μαρ 2022, 18:42
Vagnar έγραψε:Επειδή γράφεται συχνά γιατί κάθεται ο Ζελένσκι, η μαριονέτα κ.τ.λ. ακόμα εκεί, τι θα έπρεπε να κάνει;
Να σηκωθεί να φύγει όταν μπήκαν οι Ρώσοι μέσα και να γίνει ότι είναι να γίνει ή να τους πει πάρτε όποια πόλη θέλετε παραδινόμαστε;
Πραγματικά ειλικρινής απορία.
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί θα πρέπει να κατασκευάσουμε ιδιαίτερα περίπλοκες θεωρίες, με μία σειρά παραδοχές, που περιλαμβάνουν συνομωσίες πολλών ετών και συμμετεχώντων, για να δικαιολογήσουμε αυτό που βλέπουμε καθημερινά στην Ουκρανία. Δηλαδή ότι η άνοδος του Ζελένσκυ στην εξουσία ήταν ουσιαστικά συνωμοσία του Πούτιν, ο οποίος είχε στόχο τον συγκεκριμένο πόλεμο, τουλάχιστον 3 χρόνια πίσω, κτλ είναι θεωρώ κάτι που βασίζεται σε πάρα πολλές παραδοχές και απλουστεύσεις για να είναι σωστό. Η πιο απλή εξήγηση (ο Πούτιν αποφάσισε να πάρει με τη βία κάτι που δεν κατάφερε να πάρει με το καλό) και ο Ζελένσκυ είναι εκεί που είναι, γιατί τον ήθελαν οι Ουκρανοί ψηφοφόροι, είναι νομίζω η σωστότερη.
Δεν βλέπω κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τέτοιου μεγέθους συνωμοσίες, εκτός ίσως από μία a priori παραδοχή πως ο Πούτιν είναι πανέξυπνος (είναι), δεν πέφτει ποτέ έξω (πέφτει) και δεν κάνει τίποτα στην τύχη (κάνει)...
Μπορεί όντως να ισχύει κάτι "περίεργο", αλλά μέχρι να δω πολύ καλές αποδείξεις, προσωπικά δεν βλέπω κανέναν λόγο να με πείσει...
Τώρα, για το αν είναι πετυχημένες οι επιχειρήσεις του ρωσικού στρατού, κτλ, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω μόνο, βασιζόμενος σε ότι βλέπω... Έχω την εντύπωση πως οι Ρώσοι έπεσαν έξω σε αυτό που περίμεναν (τόσο σε ότι αφορά την Ουκρανική αντίσταση, όσο και στην αντίδραση της Δύσης), αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
axel12p έγραψε: ο Zelenskyy με 73,23% και με βάση αυτά που έχω διαβάσει η ιδεόλογια του δεν έχει πολλά κοινά με την Χ.Α.
Βασικά, ο Ζελένσκυ είναι Εβραίος και άτομα στην οικογένειά του δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Λίγο δύσκολο να είναι ναζί...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>