Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
axel12p έγραψε:Έχω την εντύπωση πως μεγαλύτερη αξία έχει το ποσοστό του πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί, όχι απλά ο αριθμός των εμβολίων.
Με βάση τα στοιχεία του site που ανέβασε ο drdino, τα ποσοστά είναι τα εξής:
Israel: 52.6%
UAE: 29.0%
UK: 11.7%
US: 7.9%
EU: περίπου 2.5%
Greece: 2.2%
Επίσης, νομίζω πως δεν περιμένουμε και πολλά εμβόλια από την Moderna. Στην AZ είχαμε βασιστεί κυρίως, που δεν θέλει και διπλή δόση, αλλά δεν το βλέπω το πράγμα να προχωράει...
drdino έγραψε:@George_Prix: δεν νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο, απλά η ΕΕ ήθελε και την πίτα ολάκερη (να υπογράψει και με τους δικούς της ρυθμούς) και τον σκύλο χορτάτο (να πάρει εμβόλια πριν έρθει η σειρά της).
The row with the pharmaceutical company centres on AstraZeneca's announcement that it would not be able to deliver as many doses to the EU as initially agreed, due to manufacturing issues - with doses made in the UK set to go to the UK as per its own agreement with the company.
"This is a race against the clock, we cannot lose time because of vaccines not being delivered on agreed schedule," Dombrovskis said.
"To do this we need to ensure all advance purchase agreements for vaccines made by EU are honoured. We paid these companies to increase production and now we expect them to do their work."
The contract states that AstraZeneca should use its "best reasonable efforts" to manufacture initial European doses "within the EU for distribution" and deliver them following the marketing authorisation.
“On best effort, the CEO of AstraZeneca was right,” says Gustav Oertzen, a lecturer at Leuphana University in Germany.
“This is all about ‘best reasonable effort’. No clear commitments for delivery, no recognisable penalties, unless in the redacted part. No idea what von der Leyen means by 'crystal clear commitments' based on this contract.”
"The argument of AstraZeneca that a problem in the European manufacturing reduces the European (and not the UK) supply is more solid than I thought before," Oertzen added.
g8777 έγραψε:Εκει βρισκεται το σημειο τριβης. Η ερμηνεια του "best reasonable effort". Ιmho η ΕΕ πιαστηκε ολιγον τι μαλακας.
dimviii έγραψε:g8777 έγραψε:Εκει βρισκεται το σημειο τριβης. Η ερμηνεια του "best reasonable effort". Ιmho η ΕΕ πιαστηκε ολιγον τι μαλακας.
δλδ υπεγραψαν συμβολαια εκατονταδων εκατομμυριων ευρω, η μαλλον δισεκατομυριων με αυτον τον ορο?![]()
ουτε συγκεκριμενες ημερομηνιες παραδοσης,ουτε ποσοτητων ?![]()
![]()
dimviii έγραψε:g8777 έγραψε:Εκει βρισκεται το σημειο τριβης. Η ερμηνεια του "best reasonable effort". Ιmho η ΕΕ πιαστηκε ολιγον τι μαλακας.
δλδ υπεγραψαν συμβολαια εκατονταδων εκατομμυριων ευρω, η μαλλον δισεκατομυριων με αυτον τον ορο?![]()
ουτε συγκεκριμενες ημερομηνιες παραδοσης,ουτε ποσοτητων ?![]()
![]()
axel12p έγραψε:Έχω την εντύπωση πως μεγαλύτερη αξία έχει το ποσοστό του πληθυσμού που έχει εμβολιαστεί, όχι απλά ο αριθμός των εμβολίων.
Με βάση τα στοιχεία του site που ανέβασε ο drdino, τα ποσοστά είναι τα εξής:
Israel: 52.6%
UAE: 29.0%
UK: 11.7%
US: 7.9%
EU: περίπου 2.5%
Greece: 2.2%
Επίσης, νομίζω πως δεν περιμένουμε και πολλά εμβόλια από την Moderna. Στην AZ είχαμε βασιστεί κυρίως, που δεν θέλει και διπλή δόση, αλλά δεν το βλέπω το πράγμα να προχωράει...
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]