Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#539275 Kάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ο Κύρτσος νόμιζε ότι το ευρωκοινοβούλιο είναι Ελλάδα και Ελληνική βουλή που καταπίνει ελέφαντες και όλα τα αίσχη χωρίς ντροπή.

https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... oinovoylio
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ποια φάτσα ρε? Το κορμί το είδες? Εξωπραγματικό! :eat: Πήρε φωτιά το messenger χθες βράδυ! Μέχρι και φίλη μου έστειλε "βάλε Σταρ". :lol:

Eπιβεβαιώνω, υπήρξε και στο δικό μου μεσσεντζέρι μια αναστάτωση, όχι από φίλη βέβαια αλλά από γυπαετό, αλλά δεν έδωσα βάση (κακώς).

Τη limited-slip πισωκούνα βλέπεις πρώτη. Πάρα πολύ καλή. BTW, μεγάλα ξεφτυλίκια η ελ τιβί, καλώς μένει ερμητικά κλειστή.

@κιούσης
Ξηγήσου. :help: :hmmm: :hmmm:

Άβαταρ μέλους
By popolaros
#539740 edit mod. Εντυπωσιακό το γεγονός πως υπάρχει χρήστης με 0 (μηδέν) δημοσιεύσεις, αλλά με έντονη παρουσία στις αναφορές και μόνον εναντίων συγκεκριμένων χρηστών (και απόψεων). Από το 2016 μαζί μας επίσης. Μπράβο για τον προγραμματισμό, την εγκαρτέρηση και την προνοητικότητα. Εντυπωσιακό.[mod]
Άβαταρ μέλους
By g8777

:hmmm:

Δεν βλεπω παλμο απο κατω στα σχολια ομως. :hmmm:

Ζορζ, οχι και "θυμασε " ρε συ, ημαρτον, το ψοφησες. :oops:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#539765 Σαν να πετάξανε πάνω σε μπλε χαρτί τα παιδιά μου τα περισσεύματα από κάτι χαρτιά που κόβανε είναι... :lol: :lol:

Αυτό πέρασε από επιτροπές, συμβουλάτορες και μεγαλοκεφάλια τώρα, έτσι;; :lol: :metalo: :yahoo:

Το βλέπω να πηγαίνει κατά 'κει που πήγε και το μούσι του Κούλη... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#539777 Αθλιο.
Θυμιζει πολυ κατι εικονες που "δεν τις βλεπεις με την πρωτη ματια". If you see it you will shit bricks.

Σπασμενη πιατελα επισης.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:Σαν να πετάξανε πάνω σε μπλε χαρτί τα παιδιά μου τα περισσεύματα από κάτι χαρτιά που κόβανε είναι...

Αυτό πέρασε από επιτροπές, συμβουλάτορες και μεγαλοκεφάλια τώρα, έτσι;; :metalo: :yahoo:

Το βλέπω να πηγαίνει κατά 'κει που πήγε και το μούσι του Κούλη...
Δεν είναι τόσο απλοϊκό.
Μοιάζει με κουίζ, πόσα τρίγωνα βλέπεις?

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#539789 Φόρος τιμής στις τριγωνικές συναλλαγές που είναι το φόρτε του προέδρου και της συμβίας/συζύγου ξέχασα τι είναι αυτή τη στιγμή
Άβαταρ μέλους
By Serf
g8777 έγραψε:

:hmmm:

Δεν βλεπω παλμο απο κατω στα σχολια ομως. :hmmm:

Ζορζ, οχι και "θυμασε " ρε συ, ημαρτον, το ψοφησες. :oops:
Εγώ βλέπω διάθεση για παραγωγή πολιτισμού υψηλού επιπέδου και νοημάτων που δύσκολα αντιλαμβάνεται ο κοινός νους!!Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#539800 Είσαστε πολύ πίσω

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... oser=false
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#539804 Κάθε σήμα κόμματος εχει μια χρηστική αισθητική.
:iconcool:

Εδιτ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:Εικόνα

Τώρα κάτι κάνουμε! :eat: