Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
fokion έγραψε:Καλημέρα σας.
το router ( της forthnet ) κανει στο ασχετο από μονο του reset.

Τα παιζει το router ή θα μπορουσε να είναι κατι άλλο?

Περιοχη? Γενικα η φορθνετ δεν την παλευει καθολου τις τελευταίες 3 βδομαδες. Σημερα μαλλον θα την κοψουμε και μας βλεπω ξανα προς ΟΤΕ....

.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#254883 Γερακας.

Βεβαια "βολταρει" ο ΟΤΕ και "γαργαλάει" τις κανουργιες καμπινες στη περιοχη.
Κυκλοφωρουν αρκετα βανακια κανα δυο μερες τωρα..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS

Τα παιζει το router ή θα μπορουσε να είναι κατι άλλο?

ήμουν στα τηλέφωνα μία ώρα με τη forthnet για το απαράδεκτο router (το zte ) που δίνουν σε αυτούς που έχουν adsl

έβαλε η αδερφή μου σπίτι της και δεν πιάνει σε όλο το διαμέρισμα (περίπου 100 μέτρα δε μιλάμε για κάνα κτήνος)

ξεζουμίζουμε όλες τις δυνατότητες με τον ομολογουμένως εξυπηρετικό τύπο στην υποστήριξη, τζίφος

ρε άνθρωποι τους λέω γιατί παρέχετε αυτή τη |λογοκρισία| αφού είναι για πέταμα :dizzy: ε αυτό έχουμε

και δεν έχουν και κάνα καλύτερο αυτή τη περίοδο

σε vdsl τουλάχιστον δίνουν πολύ καλό router (ένα technicolor) το οποίο για τσάμπα είναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο

τους λέω γιατί δε δίνετε εξίσου καλό εξoπλισμό και στους peasants με το vdsl; " το καταγράφω μου λέει να το μεταφέρω"

δε γίνεται να αναγκάζεις το πελάτη σου να παίρνει έξτρα εξοπλισμό μόνος του (αναμεταδότη, ή router, ή access point) για να κάνει τη δουλειά του

και με τη κωλοκινεζο-zte υπήρχε ανέκαθεν θέμα και στη κοπέλα μου της έχει νεκρωθεί παλιότερο μοντέλο και ευτυχώς της το άλλαξαν με thomson (που δεν έχουν πλέον) που είναι σκυλί
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#254888 Εγώ με 2 zte δεν έχω κανένα θέμα

fokion έγραψε:Βεβαια "βολταρει" ο ΟΤΕ και "γαργαλάει" τις κανουργιες καμπινες στη περιοχη.
Κυκλοφωρουν αρκετα βανακια κανα δυο μερες τωρα..Τα παιζει το router ή θα μπορουσε να είναι κατι άλλο?

Αν στο κάνει τώρα τελευταία τότε βρήκες την απάντηση. Αν στο κάνει καιρό τώρα πες μας τα στατιστικά που δίνει (noise margin, attenuation κλπ). Επίσης δες την θερμοκρασία του router, μήπως το έχεις κάπου κλειστά να μην παίρνει αέρα;

Focusman91 έγραψε: Γενικα η φορθνετ δεν την παλευει καθολου τις τελευταίες 3 βδομαδες. Σημερα μαλλον θα την κοψουμε και μας βλεπω ξανα προς ΟΤΕ....

Κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Υπόσχεται η δημαρχάρα σας ολοκλήρωση των έργων VDSL εώς το τέλος του 2016. Τότε θα μπορείς να παίρνεις vdsl από την forthnet που δίνει πλέον από καμπίνα και θα σου έρχεται πιο φθηνά από τον ΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#254897 Ενοειται ότι είναι το zte router.
Όχι δε ζεσταίνεται
Αν παω και κανω "φασαρια" υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν του VDSL?

Θα παρακολουθώ και τους οτετζηδες παρεπιτοντως... μπας και πιασουμε κανα ping της προκοπής....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#254901 εμένα δε μου το έδιναν (το πήγα κι εκεί το θέμα), παρόλο που αυτό το router κάνει και για adsl και είναι πολύ καλό, δε συγκρίνεται με τη πατάτα σε τίποτα

δηλαδή με το zte καθόμασταν και ψάχναμε αν είναι και άλλοι στο ίδιο κανάλι και κάνει παρεμβολές, ενώ στο technicolor στο κτίριο μου που γίνεται χαμός ήμαστε 4 router στο ίδιο κανάλι και παρόλα αυτά πιάνω στο απέναντι πάρκο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#254921 αν είναι προβληματικό θα στο αλλάξουν, απλά θα σου δώσουν ένα ίδιο :vava:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#254941 Εχω ηδη ένα του κουτιου που ειχα παρει σε "απελπιδα" προσπαθει απριν κανα χρονο να μου δωσουν τομσον

κι όχι τιποτα άλλο εχουμε streming το ΣΚ!!!

Μπας και εχει καποιος "προτεινόμενες" ρυθμισεις???
ή τι αν δω θα καταλαβω ότι εχω πολύ θορυβο (πχ)
ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος στο θεμα αυτο
Άβαταρ μέλους
By gakost
#254981 Τι εννοείες επανεκκίνηση; Σαν να το βγάζεις από την πρίζα ένα πράμα ή απλά ξεσυγχρονίζει; Για την 1η περίπτωση εφόσον όπως είπες δεν ζεσταίνεται άλλη πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό το οποίο εύκολα βρίσκεις να δοκιμάσεις άλλο ή ακόμη και πολύ κίνηση κυρίως στο ασύρματο. Πλέον οι ασύρματες συσκευές αυξάνονται για πλάκα και τα φθην(ιάρικ)α ρουτεράκια που δουλεύανε μια χαρά ζορίζονται όλο και περισσότερο να καλύψουν την κίνηση. Εαν ξεσυγχρονίζει κοιτάς καλώδια φίλτρα κλπ
Άβαταρ μέλους
By fokion
#254985 Ακριβως όπως το ειπες
Σαν να το βγαζεις από την πριζα

Πλακα πλακα ναι είναι μπολικα τα ασυρματα πανω του..... 2 λαπτοπ και 3-4 κινητα.....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
fokion έγραψε:Εχω ηδη ένα του κουτιου που ειχα παρει σε "απελπιδα" προσπαθει απριν κανα χρονο να μου δωσουν τομσον

κι όχι τιποτα άλλο εχουμε streming το ΣΚ!!!

Μπας και εχει καποιος "προτεινόμενες" ρυθμισεις???
ή τι αν δω θα καταλαβω ότι εχω πολύ θορυβο (πχ)
ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος στο θεμα αυτο

δες αν για αυτό το router έχει στο site της η forthnet έτοιμες ρυθμίσεις

διαφορετικά αν το ψάξεις το στήνεις και μόνος σου, το είχα κάνει πριν χρόνια σε ένα που είχα πάρει εγώ αλλά θέλει λίγο ψάξιμο, μπορείς να βγάλεις άκρη πάντως στα ιντερνετς υπάρχουν λύσεις

αν αυτό που έχεις του κουτιού είναι πιο αξιόλογο, τότε βάλτο

θα σου έδινα και το παλιό μου που έχει ρυθμίσεις έτοιμες, αλλά είχε αρχίσει να τα παίζει και τις ζεστές μέρες επανεκκινούσε σαν διάολος οπότε μάλλον θα σε ταλαιπωρούσα

fokion έγραψε:Πλακα πλακα ναι είναι μπολικα τα ασυρματα πανω του..... 2 λαπτοπ και 3-4 κινητα.....

εγώ έχω 4-5 κινητά στο δικό μου, μία τάμπλα, ένα λάπτοπ, μία smart tv, τον υπολογιστή μου με ethernet και τον εκτυπωτή επίσης με ethernet

πλέον έτσι μπορεί να είναι μέσα σε ένα σπίτι, γίνεται χαμός
Άβαταρ μέλους
By gakost
#254994 Δοκίμασε να περιορίσεις την κίνηση στο ασύρματο και δες αν συνεχιζει. Πάντως και το τροφοδοτικο παίζει πολύ να φταίει ιδίως αν έχει και usb το ρουτερ και έχεις κατι συνδεμένο
Άβαταρ μέλους
By nass
Focusman91 έγραψε:Γενικα η φορθνετ δεν την παλευει καθολου τις τελευταίες 3 βδομαδες.

Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος τέτοια φαινόμενα ? Εχω και γω τελευταία πρόβλημα με Forthnet, από κάποια site στο εξωτερικό σέρνεται και είδα με traceroute ότι πάει Σόφια (!)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#255018 εγώ δε παρατήρησα παράξενες συμπεριφορές αυτές τις μέρες, κατά καιρούς όμως ναι έχω παρατηρήσει ακόμα και σε vdsl, θυμάμαι μία μέρα συγκεκριμένα που στα πάντα υπήρχε lag και ένιωθα λες και είμαι στη δουλειά με το χρεπο-pc