Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
http://www.britishairways.com/en-gb/information/flight-information/airbus-a380
Introducing our new A380. The world’s largest passenger aircraft has now entered into service for British Airways and is flying between London Heathrow, Hong Kong, Johannesburg, Los Angeles, Miami (from 25 October 2015), San Francisco (from 29 March 2015) :rant: :rant: , Singapore and Washington.

δεν μπορούσαν κανά 15θήμερο νωρίτερα κι αυτοί :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#85139 Μπαίνω στο site της Alitalia να κάνω checkin, μου λέει κιόλας ότι είναι διαθέσιμο, πατάω Επιλογή στο όνομά μου και μου βγάζει πάνω στο tab την πτήση της επιστροφής Rome-Athens :dizzy: Δεν υπάρχει tab για Athens-Rome :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Dimitris_P έγραψε:
pasxos έγραψε:Μα τι τα χουμε τοσα rheinmetall στα νησια ριχτε τον τον πουστη... :shifty:

Πάντα ήθελα ρίξω μία με δαυτο, το έβλεπα εκεί που σκουριαζε :(

Έχω ρίξει στο Μεγάλο Πεύκο και με τροχιοδεικτικά μάλιστα.

:metalo: :metalo: :metalo:

Κάναμε και μια μικρή δασοπυρόσβεση λόγω εξοστρακισμών των τροχιοδεικτικών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Μπαίνω στο site της Alitalia να κάνω checkin, μου λέει κιόλας ότι είναι διαθέσιμο, πατάω Επιλογή στο όνομά μου και μου βγάζει πάνω στο tab την πτήση της επιστροφής Rome-Athens :dizzy: Δεν υπάρχει tab για Athens-Rome :hmmm:

Άκυρο, το βρήκα. Χεστήκατε, αλλά δεν μπορούσα να κάνω edit :rtfm: :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KiloMeater έγραψε:Κοιταγα για εισητηρια να κατεβουμε Ελλαδα το καλοκαιρι. Τελικα εβγαλα αντι απο Βιεννη με τις γνωστες εταιριες απο Μπρατισλαβα με Rynair (το κανουν πολλοι αυτο το κολπο εδω, ειναι πολυ ευκολη η προσβαση ). Μεγαλη η διαφορα στην τιμη , ~40%-50% τελική.

Για να δουμε τι λεει η Rynair... θα παμε διαφορετικες ημερομηνιες , γιατι η οικογενεια θα κατεβει σχεδον δυο μηνες. Σε αυτους εβγαλα κρατημενες αριθμημενες θεσεις να ειναι τα παιδια μαζι με τη μαμα, για μενα αργοτερα εβγαλα χυμα lowest price και οτι κατσει
Ελπιζω μη φαμε καμια φολα....

Νομίζω ότι και θέσεις να μη διαλέξεις, αν είναι μία αγορά, σε βάζει σε διπλανές θέσεις.
Τουλάχιστον εμένα 3 φορές που έκανα κράτηση για 3 άτομα έτσι ήτανε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#85412 Το power bank περνάει τον έλεγχο στις χειραποσκευές;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Το power bank περνάει τον έλεγχο στις χειραποσκευές;
ναι

send from outer space
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Bayern7 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Κοιταγα για εισητηρια να κατεβουμε Ελλαδα το καλοκαιρι. Τελικα εβγαλα αντι απο Βιεννη με τις γνωστες εταιριες απο Μπρατισλαβα με Rynair (το κανουν πολλοι αυτο το κολπο εδω, ειναι πολυ ευκολη η προσβαση ). Μεγαλη η διαφορα στην τιμη , ~40%-50% τελική.

Για να δουμε τι λεει η Rynair... θα παμε διαφορετικες ημερομηνιες , γιατι η οικογενεια θα κατεβει σχεδον δυο μηνες. Σε αυτους εβγαλα κρατημενες αριθμημενες θεσεις να ειναι τα παιδια μαζι με τη μαμα, για μενα αργοτερα εβγαλα χυμα lowest price και οτι κατσει
Ελπιζω μη φαμε καμια φολα....

Νομίζω ότι και θέσεις να μη διαλέξεις, αν είναι μία αγορά, σε βάζει σε διπλανές θέσεις.
Τουλάχιστον εμένα 3 φορές που έκανα κράτηση για 3 άτομα έτσι ήτανε.

Αυτό. Κι εμένα δίπλα δίπλα με έβγαλε.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
bujinkan έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Το power bank περνάει τον έλεγχο στις χειραποσκευές;
ναι

Τσέκαρε καλού κακού, και σίγουρα πρόσεξε το bank να γράφει ακριβώς πάνω του την χωρητικότητα και όλα τα στοιχεία του. [Υπάρχουν περιορισμοί και κανονισμοί]
Για ενδοευρωπαϊκές, πιθανότατα κανείς δεν θα κοιτάξει τπτ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#85739 Το powerbank δεν εχει κανενα θεμα να περασει οπουδηποτε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#87406 Μιας και λέγατε για τους ελέγχους πρόσφατα

ATH->FCO ο έλεγχος χειραποσκευών έγινε έξω από το gate επιβίβασης. Θετικό η μειωμένη κίνηση, αρνητικό ότι πρέπει να πας 10 λεπτά πριν στο gate για να μην έχεις το άγχος. Δε μου φάνηκε να είχε κανείς. Εγώ ούτε καν το ήξερα και πάντα φροντίζω να πηγαίνω λίγο νωρίτερα.

Άλλο (άσχετο) αρνητικό ήταν ότι δεν είδα πουθενά ATM (στη ζώνη μετά το check in)

FCO->ATH
O έλεγχος γίνεται μετά το check in πριν από ΟΛΑ τα gates! Τεράστιο μείον η αρκετά μεγαλύτερη ουρά που πρέπει να περιμένεις για να περάσεις τον έλεγχο. Δε ξέρω αν μπορεί να ισορροπήσει με το θετικό του να μην έχεις άγχος για μετά.

Ίσως ο frequent flyer να προτιμάει το Β από το Α.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
mirage έγραψε:Al'Italia? Καινουργια ειναι αυτη; Αραβικη;

Με ή χωρίς απόστροφο :lol: κι όμως είναι!

Εικόνα

http://www.alitalia.com/gr_el/

Το είδα πάνω στο εισιτήριο και σε σκέφτηκα :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#87416 Χαχαχα καλο. Χυμο σανγκουινι ηπιες;