dimik έγραψε:Θα μπορούσα-τώρα-να παίξω BF6 με 140+ fps, του χρόνου η του παραχρονου θα ήμουν όπως με τον 12400F τώρα.Κι επειδή παίζω με 200+ FPS πλέον είπα να πάρω και το τελευταίο κομμάτι που μου έλειπε για να ολοκληρωθεί το PC εν όψη Black Friday.
Στην αρχή και για 9070xt πήγα και για μικρότερη CPU και για B850 αλλά στο τέλος είπα yolo.
Δίσκο έχω 970 Evo 1tb που γέμισε οποτε πήγα στα 4tb για να έχω να πορεύομαι.
Cooler για αυτό που έγραψες πήγαινα αλλά δεν ήταν σε στοκ άμεσα οπότε πήγα στο επόμενο καλύτερο, μικρές διαφορές σε επιδόσεις και τιμές.
Οθόνες μιλάμε πάντα για OLED είτε 27 είτε 32, εξαρτάται από τις διαθέσιμες GPU πάντα.
Εφόσον ξαναμπήκα στο σπορ ένας επιπλέον λόγος να πάω στα ακριβότερα ήταν να πωλούνται σε καλύτερη τιμή σε 1-2 χρόνια.
< >

Asus Rog Strix 32" 4K Woled 240hz, να δούμε άσπρη μέρα σε σχέση με την 27 2Κ AOC που εχω.
Λένε η διαφορά είναι μέρα με νύχτα.
< >
https://www.skroutz.gr/s/24339801/Logit ... rofis.html
Εντωμεταξύ είναι λίγο μακρυα το PS5 από εκει που καθόμαστε.Πώς θα φτάνει το καλώδιο?
kostis20 έγραψε:Καλημερα σε όλους για τιμονιέρα για Grand Turismo PS5 ,τι λετε για αυτη?
https://www.skroutz.gr/s/24339801/Logit ... rofis.html
Εντωμεταξύ είναι λίγο μακρυα το PS5 από εκει που καθόμαστε.Πώς θα φτάνει το καλώδιο?
Γιατι νομιζω οτι ειναι ασυρματες;
Ασχετο, ειχα δοκιμασει με fanatec και πραγματικα ηταν αλλη αισθηση. Απο λεφτα βεβαια τα διπλα
Fiat Panda 7,6l/100km
kostis20 έγραψε:Σίγουρα Νίκο?Το λεει κάπου στη περιγραφή?
Λαθος μου Κωστη. Λεει USB συνδεση αρα εχει καλωδιο και με μια ματια που εριξα δεν λεει πουθενα μηκος καλωδιου
Fiat Panda 7,6l/100km
Μεγάλη αλλαγή σε σε σχέση με τα χειριστήρια. Αξίζει.
Έχει και μια DVI η κάρτα. Να πάρω μετατροπέα DVI-VGA ή τζάμπα κόπος;
egobrain έγραψε:Έχω μια GeForce GT710 και θέλω να βάλω δεύτερη οθόνη. Η πρώτη είναι στη VGA. Συνδεσα τη 2η στην HDMI αλλά σκοτάδι (το ίδιο καλώδιο και η ίδια οθόνη δουλεύουν κανονικά σε άλλο πισί). Στο BIOS δεν βρηκα επιλογή. Ο driver είναι ο τελευταίος.
Ψάξε τι αναλύσεις σηκώνει η κάρτα και σε τι αναλύσεις είναι οι οθόνες.
egobrain έγραψε:Έχω μια GeForce GT710 και θέλω να βάλω δεύτερη οθόνη. Η πρώτη είναι στη VGA. Συνδεσα τη 2η στην HDMI αλλά σκοτάδι (το ίδιο καλώδιο και η ίδια οθόνη δουλεύουν κανονικά σε άλλο πισί). Στο BIOS δεν βρηκα επιλογή. Ο driver είναι ο τελευταίος.
Πιθανολογώ ότι αν συνδέσεις και τις 2 ψηφιακά θα σου παίξει. Οπότε ναι θα χρειαστείς τον μετατροπέα. Ρώτα και το gpt
My Flickr
dimik έγραψε:Ψάξε τι αναλύσεις σηκώνει η κάρτα και σε τι αναλύσεις είναι οι οθόνες.
το ίδιο μοντέλο είναι και οι 2.
Δημήτρη θα το δοκιμασω.
Το Πλαίσιο τι λεει για αυτή τη δουλεια?
kostis20 έγραψε:Καλημέρα, που να κοιτάξω για να μας καινούριο PC (πύργο) να το παραλάβουμε ετοιμο ,συναρμολογημένο και κατά προτίμησίν και με windows?Εχουμε όλα τα υπόλοιπα περιφεριακα πλήν ηχείων.
Το Πλαίσιο τι λεει για αυτή τη δουλεια?
Ριξε μια ματια και στο Σκρουτζ. Εχει δεκαδες ετοιμα συστηματα και τα περισσοτερα ερχονται με γνησια windows.
Προσωπικα δε θα αγοραζα με τιποτα απο Πλαισιο (ή αλλη μεγαλη αλυσιδα) γιατι οι τιμες τους ειναι απαραδεκτες, αλλα ισως εσυ θελεις να εισαι καπως πιο ηρεμος στη μικρη περιπτωση βλαβης εντος εγγυησης...
Στο παρακατω λινκ εχω επιλεξει σαν φιλτρο οσα εχουν λειτουργικο (windows 11 home/pro) αλλα μπορεις να προσθεσεις εσυ τα φιλτρα που προτιμας:
https://www.skroutz.gr/c/891/branded-de ... er_dir=asc

Το λεει κάπου στη περιγραφή?