- 13 Σεπ 2024, 14:09
Geo f1 έγραψε:
Χτυπημα εκει που πονανε.
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...Και να μαθουν οτι ειναι μερος της κοινωνιας και στον σεβασμο.Και αν δεν τηρουν τους νομους θα εχουν συνεπειες.
Εισαι παραβατικος? Κοψιμο
Δεν νομίζω να δίνονται επιδόματα σε κατάδικους. Και να θυμίσω ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι την καταδίκη τους από δικαστήριο, εκτός αν θεωρείς ότι θα πρέπει να εξαιρεθούν ορισμένες ομάδες από αυτόν τον νόμο.
Geo f1 έγραψε:Δεν παει το παιδι σου υποχρεωτικη εκπαιδευση? Κοψιμο
Ούτως ή άλλως προβλέπεται, αν δεν εφαρμόζεται, τα παράπονα στην κυβέρνηση.
Geo f1 έγραψε:Το στελνεις στο φαναρι? Κοψιμο
Παιδί σε φανάρι = παραμέληση ανηλίκου = κοινωνικές υπηρεσίες = κόψιμο επιδομάτων. Και πάλι, αν δεν εφαρμόζεται, τα παράπονα στην κυβέρνηση. Τόσους αστυνομικούς προσέλαβε τα τελευταία χρόνια, ας τους βάλει να κάνουν και κάτι χρήσιμο.
Geo f1 έγραψε:Προκαλεις προβληματα σε νοσοκομεια -μερη που συναναστρεφεσαι και με αλλο κοσμο? Κοψιμο!
Τί πάει να πει πρόβλημα;

Αν διαμαρτύρομαι πχ φωναχτά είναι πρόβλημα; Ποιός το κρίνει; Επίσης, ποινή χωρίς δίκη;; Πολύ ενδιαφέρον. Αυτό θα ισχύει για όλους ή μόνο για κάποιους;; Μόνο για τους Ρομά ή για όλους όσους προκαλούν προβλήματα;; (και ξαναρωτάω, τί είναι το πρόβλημα, ποιός το κρίνει και ποιός δικάζει;;). Γιατί ξέρω κάτι τύπους και τύπισες που δημιουργούν πρόβλημα παντού. Αλλά αν ας πούμε μαλώνεις με τον υπάλληλο στο γκισέ γιατί φαντάζεσαι ότι σε αδίκησε, δεν είναι ποινικό αδίκημα, ακόμα και αν φωνάζει όλη η παρέα σου.
Geo f1 έγραψε:Γαμος απο τα 12-13,?Πουλο
Στο μόνο που θα συμφωνήσω. Γενικά, ο γάμος των ανηλίκων πρέπει να απαγορευτεί, ακόμα και αν υπάρχει η έγκριση του γονέα / κηδεμόνα. Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι, αλλά είναι η μεγάλη πλειοψηφία.
Geo f1 έγραψε:Εσυ τι προτεινεις?Αν φυσικα θεωρεις οτι υπαρχει προβλημα.
Εγώ; Δεν είμαι ειδικός. Έχουν κάνει άπειρες προτάσεις ειδικοί, έχω αναφέρει κάποιες κατά διαστήματα, ας τις εφαρμόσουμε. Διακρίνω όμως μία σειρά από προβλήματα στις προτάσεις σου.
Βέβαια, δεν συμφωνείτε εδώ μέσα με τους ειδικούς, οπότε μάλλον ξέρετε καλύτερα.
GTS έγραψε:
αφου το εγραψα ποιο πριν. εκανες παραβαση να μπορει ο δικαστης να σου βαζει 5ετη η 10ετη στερηση πολιτικων δικαιωματων και επιδοματων. Δεν κανεις παραβαση τα επομενα 5 χρονια μπαινεις και στις εκλογες και στα επιδοματα.
δεν κοστιζει τιποτα στην κοινωνια κατι τετοιο ουτε αποκλειει τους ρομα απο την κοινωνια, μονο αυτους που κανουν πλημμεληματα η εγκληματα.
αλλα κοστιζει στην εκλογη πολιτικων και δεν θα γινει ποτε.
Και ερωτώ (και απάντηση δεν παίρνω), σύμφωνα με το άρθρο που ξεκίνησε την κουβέντα, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2.500 περίπου Ρομά μέλη συμμοριών (στοιχεία της αστυνομίας). Άντε να είναι διπλάσιοι στην πραγματικότητα;; Εγώ θα πω ότι είναι 4πλάσιοι, 10Κ. Η πολιτική επιροή που λες ότι έχουν οφείλεται σε 10 χιλιάδες ψήφους ανά την επικράτεια;; Και αυτό θα λυθεί με τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων αυτών των 10χιλιάδων (που είπαμε, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας είναι πολύ λιγότεροι).
Επίσης, στέρηση δικαιωμάτων για πχ 10 χρόνια σημαίνει πως στην πράξη, αυτοί που δεν θα έχουν πολιτικά δικαιώματα είναι λιγότεροι από το σύνολο των καταδικασμένων, καθώς σταδιακά οι ποινές θα λήγουν. Άρα η στέρηση θα είναι ισόβεια;; Θα αφορά και μέλη οικογενειών;; Πχ αν ο πατέρας εγκλημάτισε, θα στερούνται τα επιδόματα τα παιδιά του που δεν έκαναν τίποτα;

Τα αδέρφια; Οι γονείς;
Δεύτερη ερώτηση: Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων απ' όλους τους καταδικασμένους ή μόνο από τους Ρομά;
Τρίτη ερώτηση: Η τόσο μεγάλη αυτή πολιτική επιροή των Ρομά, είναι αυτή που τους κρατάει στον πάτο της κοινωνίας;;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>