Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
blackpug106 έγραψε:
Αυτό παλιά δεν ήταν Λύκος;
otso έγραψε:Τελικα και τα ξυπνοπουλια της σαλονικης τρωνε οτι ναναι αποπου ναναι , ακου αλβανογυραδικο .

drdino έγραψε:Ααααχ, Λυκος, αναμνήσεις!
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
Giuseppe Busso έγραψε:Έχω φάει στο Χάλαρο στην Καλαμαριά που με είχε πάει μια φίλη μου. Οι βόρειοι αυτό που το κατατάσσετε;
Υπάρχει ακόμη το μαγαζί;

REALZEUS έγραψε:Από γυράδικα πια λίγα έμειναν της προκοπής.
Παλιά ('80s-'90s) κορυφή ήταν το Μαντζαβίνο στην Μπότσαρη (αυτό που μετά έγινε Ελιά-Λεμόνι) με την θεϊκή λαγάνα και λίγο πιο πάνω το Porky στην γωνία με Χαλκιδικής!!! Επίσης μετέπειτα πολύ καλό το 157 επί της Βασιλίσσης Όλγας, πριν την Π. Συνδίκα, και βεβαίως ο Γιώτης σταθερή αξία από τότε (πλέον έκανε καφτερή την πάπρικά του του όμως - αλοιφή είναι αυτό για εσάς τους άμπαλους Αθηναίους - και έτσι δεν τον προτιμώ πια). Ένα πολύ καλό αλλά άγνωστο σχετικά ήταν και ο Ρήγας (Μπότσαρη με Μητροπόλεως).
Σήμερα βρίσκω εξαιρετικό τον γνωστό Κώστα στην Τούμπα, το Food Plaza στην Καλαμαριά και το Οδός Ανθέων στην Περαία.
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]