Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#853397 Κοιτάω το πρωί θερμοκρασία έξω -8.
Μπαίνω να διαβάσω τοπικές ειδήσεις, λύκος τριγυρνάει στους δρόμους της Πτολεμαΐδας.
Τι διάολο, το game of thrones γυρίζουμε;
Άβαταρ μέλους
By glf
#853420 Ξέρω τι λες αλλά από την άλλη, γενετικά αυτή είναι η δουλειά της, τσοπανόσκυλο είναι χαχαχα. Όταν φεύγω από το σπίτι και την αφήνω μέσα της λέω, "Έχεις δουλειά τώρα. Κοίτα να φυλάς το σπίτι από κλέφτες και από λύκους". Με κοιτάει σα να ξέρει τι της λέω lol
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
glf έγραψε:Ξέρω τι λες αλλά από την άλλη, γενετικά αυτή είναι η δουλειά της, τσοπανόσκυλο είναι χαχαχα. Όταν φεύγω από το σπίτι και την αφήνω μέσα της λέω, "Έχεις δουλειά τώρα. Κοίτα να φυλάς το σπίτι από κλέφτες και από λύκους". Με κοιτάει σα να ξέρει τι της λέω lol

Νταξ φιλε, μην ψαχνεις... Αλλο λεβελ ο λυκος. Ελαχιστα σκυλια στον κοσμο μπορουν να κανουν ζαφτι ενα λυκο!
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#854344 Άρχισαν και τα κεραυνά :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854347 Χιόνι τίποτε. Ο Υμηττός ελάχιστο, η Πεντέλη περισσότερο, αλλά και πάλι όχι κάτι περίεργο. Μέχρι Ν. Πέραμο που πήγα σήμερα, δεν είχε τίποτε, απλώς βροχή , κρύο και αέρα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#854389 Με το νερό που έριξε στα βόρεια αν είχε πιο χαμηλές θερμοκρασίες θα είχαμε πνιγεί στο χιόνι.

Χωρίς την χιονοτρομοκρατηση μια τυπική παγωμένη βροχερή ημέρα.

Άρση αλυσίδας ποτε θα γίνει;

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
glf έγραψε:εμείς 3 μέρες τώρα έχουμε φουλ ήλιο :) βασικά έχουμε φανταστικό καιρό..

Μείον με ήλιο είναι ο αγαπημένος μου καιρός :inlove: