Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#678829 Παράνομο όντως θα είναι λογικά αλλά η ερώτηση ηταν αλλη. :D
Κοινόχρηστο θα είναι, θα συμφωνήσουμε οι ιδιοκτήτες και μετα θα γινόταν, αν γίνει τελικά. Δεν ενοχλεί κάπου ή κάποιον.
Καμια ιδέα για υλικά/κατασκευή?
Θα μπορούσε να κλείσει και το μισο πχ.
Να γίνει ενα μικρο δωμάτιο.
Ο χώρος είναι αυτός:
ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#678833 Είναι φουλ παράνομο πάντως, κι αν τώρα συνεννοειστε μεταξύ σας, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με αγοραστές, νοικαρηδες, κληρονόμους κλπ. Κάποιος θα βρεθεί να σας δώσει και θα τρέχετε.
Εγώ θα το απέφευγα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Asimov έγραψε:Είναι φουλ παράνομο πάντως, κι αν τώρα συνεννοειστε μεταξύ σας, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον με αγοραστές, νοικαρηδες, κληρονόμους κλπ. Κάποιος θα βρεθεί να σας δώσει και θα τρέχετε.
Εγώ θα το απέφευγα.

+1000 για όλη την τοποθέτηση και ειδικά , στο bold .

ΥΓ: Βέβαια, έχουμε και τη δικαιολογία: Έτσι κάναν και άλλοι ! :metalo:
Στη συνέχεια όμως, άποψη και τοποθέτηση για ότι μας συμφέρει, έχουμε -εκτός απ΄τα δικά μας! :roll:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#678857 Ίσως μεταλλικά τελάρα από τετράγωνης διατομής και με πλέγμα, ώστε να ανοίγει με συρόμενες πόρτες επάλληλες. Η κάτι ανάλογο χωρίς τυφλά τμήματα.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
glf έγραψε:Κάτι τέτοιο

http://www.tsianakas.com.gr/apothikes5.html
Καλη φαση.
Κι αν παιχτεί προβλημα που λένε κι οι υπόλοιποι, το ξηλωνεις και παει.

< >
Άβαταρ μέλους
By fokion
#678868 Αν εχετε ορεξη να ασχοληθητε η λυση στην παρανομια ειναι σχετικά απλή. κατ' αρχην μαθαινετε αν η οικοδομή εχει υπολοιπο τετραγωνικών. Συνηθως εχουν. εννοω οτι βαση συντελεστη δομησης το κτηριο μπορει να ειναι εως πες 1.000 τετρ. αλλα εχουν χτιστει πες 950.... ε να τα 50 εντασονται εκει... και βεβαια αδεια πολεοδομιας "μικρών εργων"..... ή και δηλωση αυθαιρετου ( αν και νομιζω οτι εχει ληξει η δυνατοτητα)

Disklaimer Δεν ειμαι πολεοδομος οτι λεω καλο ειναι να επιβεβαιωθει με ενα μηχανικό...
Άβαταρ μέλους
By pro
#678903 Μια λύση που έχω δει είναι να κάνετε ένα "κλουβί", να το κλείσετε δλδ με σιδηροκατασκευή και πλέγμα. Δεν χτυπάει τόσο σαν μόνιμη κατασκευή.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#678922 To κλουβί όμως θα βλέπουν μεσα και μπορεί να το ανοίξουν.
Δεν είναι πολύ μικρό πάντως, δεν ξέρω πως φαίνεται στη φωτο, έχει 2,5-3 μετρα βάθος, πλάτος 7-8 μετρα το υπολογιζω και ύψος όσο είναι η πυλωτη.

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#678923 Ε τότε κατι που σε περίπτωση ανάγκης αφαιρείται μαλλον ειναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, δεν παίζει κάτι με τακτοποίηση αυθαιρέτων;