https://www.youtube.com/c/GavinWebber/videos
θα τα σβησει ολα σε λιγες μερες λογο copyright claims

Επίσης, τα βίντεό του είχαν μερικές χιλιάδες views, το c&d κοντά 90k
streisand effect φουλ.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Κυανό - Το κατσικίσιο ελληνικό τυρί τύπου Ροκφόρ
https://www.greekgastronomyguide.gr/kya ... ou-rokfor/
Στα τέλη του 2020 το τυροκομείο Αρβανίτη λανσάρησε ένα τυρί που παραπέμπει στα “μπλέ” τυριά της Ευρώπης, μόνο που αυτό δεν αξιοποιεί το πρόβειο γάλα που χρησιμοποιείται στο γαλλικό Roquefort ή το γελαδινό γάλα που χρησιμοποιείται στην ιταλική Gorgonzola, αλλά το κατσικίσιο γάλα.
η κατηγορία είναι ιδιαιτέρως αγαπητή.
Από το Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
civic79 έγραψε:Αγοράσαμε γλυφιτζούρια τις προάλλες...όλα καλά....γιατί όμως έγραφε στο περυτίλιγμα"μπορεί να έχει επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά";
Να είσαι καλά. Δικά μου είναι αυτά.
Εξαιτίας ενός Κανονισμού, αν ένα προϊόν περιέχει κάποιες συγκεκριμένες χρωστικές, τότε πρέπει να αναγράφεται η συγκεκριμένη φράση.
Τα εν λόγω γλειφιτζούρια μου έχουν, το μεν αριστερά σαλιγκάρι (έτσι το λέμε) την χρωστική ε133 που είναι το μπλε χρώμα και το δε δεξιά αρκούδι την χρωστική ε122 που είναι μια από τις αποχρώσεις του κόκκινου.
Τώρα, όπως θα είδες στο σακουλάκι μου, αναγράφω στο καθένα όλα τα έψιλον που χρησιμοποιώ γενικά στη δουλειά, παρόλο που δεν θα βρίσκονται στο καθένα γιατί το καθένα έχει διαφορετικό χρώμα. Το κάνω ξεκάθαρα γιατί είναι αδύνατον λόγω κόστους και παραγωγής να έχω ξεχωριστό σακουλάκι για κάθε ειδικό γλειφιτζούρι. Πίστεψέ με, είναι κυριολεκτικά αδύνατον. Απευθύνεται σε μεγάλες μονάδες παραγωγής κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι κάνω "κακό" στον εαυτό μου αναγράφοντάς τα όλα. Είμαι ουσιαστικά παράνομος αλλά αν πας στο Δικαστήριο, θα αθωωθείς γιατί δεν έχεις κοροϊδέψει τον καταναλωτή για ένα συστατικό που περιείχε αλλά δεν αναγραφόταν.
Μπορείς να το διαπιστώσεις αυτό και από το βάρος επίσης. Έχω επιλέξει να γράφω 20γρ βάρος στα συγκεκριμένα σακουλάκια που έχω, που απευθύνονται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που έχω, αλλά είναι το ελάχιστο δυνατό. Και τα χρησιμοποιώ σε γλειφιτζούρια που έχουν πχ βάρος 35γρ. Είναι για τον ίδιο λόγο αδύνατον να έχω ξεχωριστή αναγραφή βάρους και ισχύει και πάλι η τελευταία πρόταση της προηγούμενης παραγράφου.
Και τα έψιλον όσο τρομακτικά ακούγονται, έχουν κανονικές ονομασίες όπως ταρτραζίνη, καρμοϊζίνη κλπ και χρησιμοποιούνται κατά κόρον στη βιομηχανία τροφίμου και ποτού.
Όσον αφορά την συγκεκριμένη φράση, είναι υποχρεωτική όπως είπα, βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ουσιαστικά υπακούμε σε υπερνόμους της Ευρώπης.
Υπάρχουν Πανεπιστήμια, όπως ένα συγκεκριμένο της Αγγλίας που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ το όνομά του, που έχουν κάνει έρευνες ετών και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα από αυτά που λέει η φράση. Αλλά έχει να κάνει με βάσει ποιο Δίκαιο υπακούει η κάθε χώρα και ο κάθε ελεγκτικός μηχανισμός της, όπως ο ΕΦΕΤ καλή ώρα, που υπακούσει στις Ευρωπαϊκές Νομοθεσίες.
Η συγκέντρωση των χρωστικών όμως, είναι κυριολεκτικά σε πολύ χαμηλές αναλογίες της τάξεως του 0,002 ας πούμε το έψιλον τάδε στα 100γρ προϊόντος.
Ό,τι άλλο θες, ρωτάς. Από τα χεράκια μου βγαίνουν πάντως, αλλά το αρκουδάκι το πήρες σπασμένο(;).
Προχθές έβγαλα κάτι φωτογραφίες, οπότε στις δείχνω να δεις πως είναι:

upload an image
YΓ: Από Πάτρα τα πήρες;
Giuseppe Busso έγραψε:
Τώρα, όπως θα είδες στο σακουλάκι μου, αναγράφω στο καθένα όλα τα έψιλον που χρησιμοποιώ γενικά στη δουλειά, παρόλο που δεν θα βρίσκονται στο καθένα γιατί το καθένα έχει διαφορετικό χρώμα. Το κάνω ξεκάθαρα γιατί είναι αδύνατον λόγω κόστους και παραγωγής να έχω ξεχωριστό σακουλάκι για κάθε ειδικό γλειφιτζούρι. Πίστεψέ με, είναι κυριολεκτικά αδύνατον. Απευθύνεται σε μεγάλες μονάδες παραγωγής κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι κάνω "κακό" στον εαυτό μου αναγράφοντάς τα όλα. Είμαι ουσιαστικά παράνομος αλλά αν πας στο Δικαστήριο, θα αθωωθείς γιατί δεν έχεις κοροϊδέψει τον καταναλωτή για ένα συστατικό που περιείχε αλλά δεν αναγραφόταν.
Μπούσε μου μήπως στο bold εννοείς το ανάποδο; Κοροϊδία είναι περισσότερο όταν περιέχεις κάτι και δεν το αναγράφεις, παρά να το αναγράφεις και να ΜΗΝ περιέχεται
Από τη στιγμή που η παραγωγή είναι χειρωνακτική και όχι από κάποιο ρομπότ, τότε δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν τα σωστά σακουλάκια, έστω για τη σωστή αναφορά βάρους; Αν δεν είναι έτσι γράψε λάθος
Ή αντί για ξεχωριστά σακουλάκια να έμπαιναν αυτόματα αυτοκόλλητα με τα χαρακτηριστικά του καθενός. Μια σύγχρονη μαζική παραγωγή νομίζω μπορεί να το υποστηρίξει αυτό.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:
Μπούσε μου μήπως στο bold εννοείς το ανάποδο; Κοροϊδία είναι περισσότερο όταν περιέχεις κάτι και δεν το αναγράφεις, παρά να το αναγράφεις και να ΜΗΝ περιέχεται![]()
Από τη στιγμή που η παραγωγή είναι χειρωνακτική και όχι από κάποιο ρομπότ, τότε δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν τα σωστά σακουλάκια, έστω για τη σωστή αναφορά βάρους; Αν δεν είναι έτσι γράψε λάθος![]()
Ή αντί για ξεχωριστά σακουλάκια να έμπαιναν αυτόματα αυτοκόλλητα με τα χαρακτηριστικά του καθενός. Μια σύγχρονη μαζική παραγωγή νομίζω μπορεί να το υποστηρίξει αυτό.
Όχι, ισχύει αυτό που γράφω.
Ένα άλλο παράδειγμα που μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο, είναι σε ένα κουτί δημητριακών όπου θα δεις να αναγράφεται "μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών". Τυχαίο παράδειγμα εντελώς για να καταλάβεις. Αναγράφει η εταιρία ότι μπορεί να περιέχει αλλά δεν περιέχει. Απλά το κάνει για να είναι καλυμμένη. Έτσι και σε άλλα παραδείγματα, καλή ώρα εγώ.
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα για μαζική παραγωγή και τυποποίηση, καθώς θέλω αφενός να παραμείνει το προϊόν ως έχει, δηλαδή να χειροποίητο με όση τυποποίηση χρειάζεται αλλά και αφετέρου δεν υπάρχει η αγορά για να ζΜπρώξεις πράγμα. Είναι απλά ένα γλειφιτζούρι χειροποίητο και έχει συγκεκριμένη πελατεία. Η Κίνα και η πρώην Ανατολική Ευρώπη έχει γκώσει όλη την αγορά σε όλες τις αγορές του πλανήτη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε για κρατικά δάνεια, ούτε για ιδιωτικά, ούτε για οτιδήποτε άλλο που θα φέρει στην παρούσα φάση δεν καλύπτει καμία ανάγκη της αγοράς. Προτιμότερο θα ήταν να πάρω επέκταση του ΚΑΔ μου και να φτιάχνω μάσκες, παρά αυτό.
Τρίτον, όσον αφορά τις (εύλογες) απορίες σου, για όλα υπάρχει και το risk analysis και πίστεψέ με δεν αξίζει. Οι μεγάλες εταιρίες τροφίμων είναι παράτυπες ως εκεί που δεν φαντάζεσαι, με την έννοια ότι μην νομίζεις ότι βιομηχανοποίηση ίσον και αθωότητα ή τελειότητα. Έχουν ισχυρά και μόνιμα νομικά τμήματα για αυτές τις δουλειές. Εγώ δεν έχω τέτοια ικανότητα αλλά η παρατυπία μου είναι κυριολεκτικά ασήμαντη οπότε και έχω αναλάβει και το εν λόγω ρίσκο που σου έγραψα και προηγουμένως.
Αν πάρω ένα καλό σχαροτήγανο θα αποφύγω τέτοια θέματα;
Τι διαφορά πχ έχουν εδώ τα 4 τελευταία που είναι τα ακριβά από το τα πρώτα 2 τα φθηνά;
https://www.skroutz.gr/c/1080/frying-pa ... er_dir=asc
My Flickr
Δεν θα σου κάνει το σκεύος διαφορά.
< >