Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#453213 Εισαι στα ορια του report
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#453226 Εστρελα περιμένεις ουρά για να κάτσεις.
Έχω αράξει στο κου κου και μετά το πρόγραμμα έχει σουρεάλ!
Ωραία μέρα, αρκετός και καλός κόσμος και το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ φυσικά γιατί γίνεται της πόπης από κίνηση.
Αγαπάμε Θεσσαλονίκη και αυτό το φόρουμ για τις συμβουλές του.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Arrow έγραψε:Ο θεσσαλονικιος έχει αρχίσει να γίνεται Αθηναίος τα τελευταία χρόνια δυστυχώς

Πάντα ίσχυε αυτό. Εσύ ας πούμε δεν έχεις ακούσει τα καλύτερα λόγια για διάφορα μαγαζιά που σε απογοήτευσαν όταν τα επισκέφθηκες; Το θυμάμαι μια ζωή να γίνεται αυτό και να απορώ με τα κριτήρια του κόσμου...

Πάντως αν θέλουμε να είμαστε τυπικά ακριβείς στα περί προφιτερόλ, θα έπρεπε να αναζητούμε αυτό:

Εικόνα

Προσωπικά όμως δεν μου αρέσει έτσι (το είχα φάει στο Παρίσι) και προτιμώ την γνωστή σούπα σοκολάτας που έχουμε στην Ελλάδα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#453266 εκεί δίπλα στο σουρεάλ έχει ένα μαγαζί (ακριβώς αριστερά όπως κοιτάς το σουρεάλ) που έχει 1,5 μέτρο πρόσοψη. Οι ιδιοκτήτριές του είναι τόσο αγενείς όσο δεν πάει άλλο.

περίμενα τον αδερφό να πάρει σουρεάλ-προφιτερολόσουπα και ήμουν έξω από τη βιτρίνα του διπλανού μαγαζιού...
κανένα 4λεπτο. βγήκε η τύπισσα να μου πει να πάω παραπέρα γιατί της έκρυβα την βιτρίνα κ δεν είχε πελάτες :lol: :lol:

εγώ της είπα να πάρει το τραπεζοκαρεκλοομπρελοειδές που είχε έξω από το μαγαζί της, γιατί με ενοχλούσε να περάσω κ μου χαλούσε την αισθητική της πόλης...

τρελό γέλιο η τύπισσα. πόσο μ@λ@κες υπάρχουν κ τί απαιτήσεις έχουν :lol:

αντί να πει κιόλας ευτυχώς που κάποιος είναι έξω από το μαγαζί κ φαίνεται να έχει κίνηση...

όσο για το σανφυστίκ-προφιτερόλ, καλό είναι, αλλά δεν τρελάθηκα... έχω φάει κ καλύτερο

όπως κ το μιλ-φέγι του Λαρισαίου καλό είναι (εμένα δε μου αρέσει, κ το χάλασε σε σχέση με αυτό που έτρωγα στη Λάρισα, δεν είχε πολύ κρέμα την τελευταία φορά βέβαια κ δε μου άρεσε), αλλά όσοι έχουν φάει της μητέρας μου το θεωρούν καλύτερο :lol:

υγ: όσοι πάτε στο σουρεάλ, δοκιμάστε να σταθείτε στο μαγαζάκι που είπα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
Λευτέρης Γαλανός.
Έγραφε στο παλιό φόρουμ ως Leftgalan, δεν ξέρω αν είναι και σε τούτο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PeterPan έγραψε:όσο για το σανφυστίκ-προφιτερόλ, καλό είναι, αλλά δεν τρελάθηκα... έχω φάει κ καλύτερο

Σςςςςς... μη τα λες αυτά εδώ μέσα. :lol:

Dimsabas έγραψε:Λευτέρης Γαλανός.

Εξαιρετικός κύριος! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
#453304 Το προφιτερολ των παιδικών μου χρόνων πάντως είχε πολύ πηχτή μαύρη ψιλοπικρη σοκολατα σε λογική ποσότητα και στα έσκαγε το σου με την γέμιση από κρέμα ζαχαροπλαστικης.

Τώρα αυτά που είναι κάτι μεταξύ σούπας και μους ούτε στα σκλια δεν τα δεινα. Καλύτερα ένα εκλερ

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
dimik έγραψε:Το προφιτερολ των παιδικών μου χρόνων πάντως είχε πολύ πηχτή μαύρη ψιλοπικρη σοκολατα σε λογική ποσότητα και στα έσκαγε το σου με την γέμιση από κρέμα ζαχαροπλαστικης.

+1
Σε αυτό Εικόνα
Και από πάνω λίγη σαντιγί και ένα κομματάκι μαρασκινο.

Πρόλαβα και την προ-choux εποχή. Με σαντιγί αντί κρεμας κάτω κάτω, ένα κομματάκι παντεσπανι στην μεση και από πάνω αυτή η σκούρα σοκολάτα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Το προφιτερολ των παιδικών μου χρόνων πάντως είχε πολύ πηχτή μαύρη ψιλοπικρη σοκολατα σε λογική ποσότητα και στα έσκαγε το σου με την γέμιση από κρέμα ζαχαροπλαστικης.

Το Χαμόγελο μετά την ΝΔΒΕ είχε τέτοιο προφιτερόλ, αλλά δεν πίκριζε αν και ήταν κατάμαυρη η σοκολάτα. :metalo: Έκλεισε δυστυχώς... :(
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
REALZEUS έγραψε:
Dimsabas έγραψε: ........leftgalan.....

Εξαιρετικός κύριος! :s_yes

O leftgalan, αν και ξεκίνησε την παρουσία του εδώ, μας εγκατέλειψε .... τάχιστα.
Εξαιρετικό άτομο, ευγενής, οικογενειάρχης, και όχι τυχαίος.
Ειδικότητα στο φόρουμ , τα <<περί espresso κλπ>>, παρών και σε φορουμοσυναντήσεις-Πανελλήνιες.
Είχα την τιμή να με καλέσει με τη σύζυγο στο σπίτι του to 2012, ένα Κυριακάτικο πρωινό που ήμασταν Θεσ/κη.

Κρίμα που με την πάροδο του χρόνου έχασα και την επαφή μαζί του, έστω και τηλεφωνικά! :(