Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889463 Παιχνίδια που βρίσκουμε τώρα να δοκιμάσω και την κάρτα; Το τελευταίο που είχα παίξει ήταν το Max Payne 3 :lol:
Να υποθέσω είναι όλα online και δεν υπάρχουν πια σπ@σμ€ν@ ;
Έλεγα να αναστήσω το flight simulator αλλά πρέπει να θυμηθώ πού εχω βάλει τα dvd :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dimitris_P έγραψε:Παιχνίδια που βρίσκουμε τώρα να δοκιμάσω και την κάρτα;

https://store.steampowered.com/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889471 Πώς δουλεύει το steam; Τα κατεβάζεις τοπικά ή είναι όλα online/streaming? Ξαφνικά νιώθω αρχαίος
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#889476 Το κατεβάζεις αλλά κάνει authentication μέσω του steam όταν τρέχει.

Αν θες να κατεβάζεις όλο το αρχείο κανονικά και να μπορείς να το μεταφέρεις παντού, να το κάνεις εγκατάσταση όπου θες χωρίς να χρειάζεται να έχεις περασμένο το προφίλ σου και γενικά να σου ανήκει εντελώς υπάρχει το gog.com.

Αλλά δεν έχει όλα τα καινούρια παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Παιχνίδια που βρίσκουμε τώρα να δοκιμάσω και την κάρτα; Το τελευταίο που είχα παίξει ήταν το Max Payne 3
Να υποθέσω είναι όλα online και δεν υπάρχουν πια σπ@σμ€ν@ ;
Έλεγα να αναστήσω το flight simulator αλλά πρέπει να θυμηθώ πού εχω βάλει τα dvd :lipsealed:
Steam και σελίδες που πουλάνε keys από παιχνίδια για steam για να τα αγοράζεις φτηνότερα από το steam.

Οτι κλειδί περνάς στο steam γίνεται αυτόματα bind στο account σου και αν θέλεις το κατεβάζεις το παίζεις και το διαγράφεις κατά βούληση. Στο Stram library θα βλέπεις πάντα όλα τα παιχνίδια ποια έχεις εγκατεστημένα κλπ.

Όταν αλλάξεις PC απλά κάνεις install το steam και κατεβάζεις ότι θες.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889664 Από τη στιγμή που πέρασα τους drivers της νέας κάρτας γραφικών, όταν μπουτάρει η 2η οθόνη είναι πράσινη.
Πριν περάσουν οι drivers ήταν μαύρη.
Όταν μπει στα win (10) φαίνεται κανονικά.
Καμιά ιδέα; Το panel του software της κάρτας είναι αχανές

edit: Το έφτιαξα, άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις. Μάλλον το Pixel format ήταν, είχε οριστεί σε YCbCr αντί για RGB
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#890718 Ψαχνει μια ανηψια μου που τελειωνει την 6η δημοτικου ενα λαπτοπ. Κατι φθηνο, γυρω στο 500αρικο που να αντεξει λιγα χρονακια!

Τιποτα προτασεις?
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Ψαχνει μια ανηψια μου που τελειωνει την 6η δημοτικου ενα λαπτοπ. Κατι φθηνο, γυρω στο 500αρικο που να αντεξει λιγα χρονακια!

Τιποτα προτασεις?

Τι θα κάνει με αυτό;Θa την βόλευε ένα chromebook?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ψαχνει μια ανηψια μου που τελειωνει την 6η δημοτικου ενα λαπτοπ. Κατι φθηνο, γυρω στο 500αρικο που να αντεξει λιγα χρονακια!

Τιποτα προτασεις?

Τι θα κάνει με αυτό;Θa την βόλευε ένα chromebook?

Φανταζομαι καμια εργασια, κανενα ρομπλοξ κτλ... Βασικα σκεφτομουνα σε windows που εχουμε το πλεονεκτημα με τα σπασμενα και δοκιμασμενα καλουδια που εχουμε ετοιμα προς εγκατασταση :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747

Τιποτα προτασεις?

Asus Vivobook 15 X1504VA-BQ1747
15.6” FHD IPS Monitor / Intel Core i5-1334U / 16GB RAM / 512GB SSD NVMe

(Δεν έχει λειτουργικό)
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#890732 Πολύ καλή επιλογή. Για κάτι φθηνότερο, ίσως κάποιο refurbished, αν και η διαφορά είναι μικρή.
https://www.cosmodata.gr/category/863?m ... right=550&
Τέλος, στα ίδια λεφτά υπάρχουν και αρκετά μεταχειρισμένα Mac με τον M1, που επίσης έχουν τα πλεονεκτήματά τους, αν τα Windows δεν είναι μονόδρομος.
https://www.skroutz.gr/skoop?keyphrase=macbook+M1
Άβαταρ μέλους
By NickTG

Τιποτα προτασεις?

Είναι λίγο παραπάνω όμως αν το προλάβεις είναι πολύ καλό:

https://www.amazon.co.uk/ASUS-Zenbook-U ... B0DBM5FWFB
Άβαταρ μέλους
By GTS
#891970 εναν φθηνο εγχρωμο εκτυπωτη; δεν με ενδιαφερει να τυπωνω σουπερ φωτογραφιες. Με ενδιαφερει η αξιοπιστια και το χαμηλο κοστος.

Για εφαρμογες γραφειου οπως παρουσιασεις κειμενα με πινακες και μερικα γραφικα κλπ