Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KWSN-Men έγραψε:-Βάζω στοίχημα ότι αν πας σε ανοιχτό στη Ν. Υόρκη, βρίσκεις σε μισή ώρα παίκτη που όλη του ζωή έπαιζε μόνο 3 on 3 κςιπου οργανώνει καλυτερα απο τον κωλοτούμπα τον Warren.

-Ο Blackhead τελικά βάζει πόντους και σε ξένες διοργανώσεις; Κάποια ζώα λέγανε ότι μόνο στο Εσακιστάν του Πούστηβασικαλακόπουλε μπορεί να σκοράρει....

Έχω την εντύπωση ότι "οργάνωση" . Warren, είναι σαν παράλληλες γραμμές, δεν θα συναντηθούν ποτέ...

Όσο για ΜΚΦ, όλοι ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, πλην προφανώς των αυγουλομάτηδων και μερικών καμμένων/βλαμμένων γαύρων. Δεν πειράζει, και τους δύο τους βλέπουμε με συμπόνοια και αγάπη, τόσο μπορούν τόσο σκέφονται...
Άβαταρ μέλους
By Bobby Lashley
#173888 Ηταν ματσαρα το χθεσινο.Ο Μιτσελ εκπληκτικος.Ενα παικτη σαν τον Κουπερ θελει η ΑΕΚ και θα στρωσει...Θα βοηθουσε πολυ και τον Ανοσικε.Ο Γουορεν μονο οργανωτης δεν ειναι...Πολυ γελιο ο προεδρος των ρωσων.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#173891 Μου ήρθε και η ενημέρωση για το Euroleague TV. 70€ για να ΜΗΝ βλέπεις 1 από τα 2 ματς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ασχέτως αν έχεις Nova, λόγω geoblocking. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες, εγώ επικεντρώνομαι στη χώρα μας. Άρα το αγοράζεις μόνο αν (α) δεν έχεις nova ΚΑΙ (β) δεν είσαι ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ...το ενδεχόμενο να θες να δεις όλα τα υπόλοιπα ματς ΠΛΗΝ των δύο ελληνικών αφορά μερικές δεκάδες, άντε εκατοντάδες, Έλληνες, οπότε δεν το συζητώ σοβαρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
The Ace έγραψε:Μου ήρθε και η ενημέρωση για το Euroleague TV. 70€ για να ΜΗΝ βλέπεις 1 από τα 2 ματς ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, ασχέτως αν έχεις Nova, λόγω geoblocking. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες, εγώ επικεντρώνομαι στη χώρα μας. Άρα το αγοράζεις μόνο αν (α) δεν έχεις nova ΚΑΙ (β) δεν είσαι ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ...το ενδεχόμενο να θες να δεις όλα τα υπόλοιπα ματς ΠΛΗΝ των δύο ελληνικών αφορά μερικές δεκάδες, άντε εκατοντάδες, Έλληνες, οπότε δεν το συζητώ σοβαρά :lol:

Δλδ κάθε βδομάδα όποια ομάδα δείχνει η nova (είτε Ολυμπιακό είτε παναθηναικό) δεν θα το δείχνει το euroleague tv?
nova και ερτ έχουν τα δικαιώματα; όπως πέρσι;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#173976 Μάλλον ναι, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι 1 από τα 2 δεν το δείχνει Ελλάδα, *υποθέτω* ότι είναι όπως το λες, αυτό που δείχνει η Nova
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#174531 Τι εγινε ρε παιδια??
Επαιζε ο ζελας ευρωλιγκα σημερα?
ΤΙ? ΠΑΛΙ τον ηπιε? Μα αφου στο κυπελλο ελλαδος πεταγε..... πωτςγκενεναφτο???? :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By edmond
kovathe έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια??
ΤΙ? ΠΑΛΙ τον ηπιε? Μα αφου στο κυπελλο ελλαδος πεταγε..... πωτςγκενεναφτο???? :s_rofl :s_rofl

να ξέρεις πως μας τιμάτε ιδιαίτερα που ασχολείστε μαζί μας. :yahoo:
φαντάσου πως και εμείς οι ίδιοι δεν δώσαμε καν βάση. :ninja:
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#174570 Παντως απο τους μεγαλους μονο ΤΣΣΚΑ και γαυρος κερδισαν.

Παντως ο βαζελος οσο ειδα ηταν πολυ παθητικος στην αμυνα και ενα κλικ πισω σε ταχυτητα σε σχεση με τους αλλους. Και φυσικα μην εχει κανεις την ψευδαισθηση οτι δεν εξακολουθει να εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το Διαμαντιδη. Αυτος ο Φελντιν δε μου γεμιζει και πολυ το ματι...

< G3
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#174592 δεν το ειδα ολο το παιχνιδι αλλα καποια στιγμη εβαλαν οι αλλοι δεκα ποντοι σερι κατω απο το καλαθι και οι πρασινοι δεν εκαναν καμια προσπαθεια ν αλλαξει κατι.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kovathe έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια??

Πως να νικήσουν με 18 βολές μόνο. :roll:
Τη Δευτέρα στον φάρο του εσακιστάν, 18 θα χει μόνο ο Διαμαντίδης. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Bobby Lashley
#174668 Μου εκανε εντυπωση,που ολοκληρη Μπαρτσελονα,κατεβηκε με βασικους στα γκαρντ Αρογιο και Ριμπας.
Εντυπωσιακος ο Κολτον Αιβερσον της Καρσιγιακα.Τον γλεντησε τον Τομιτς.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#175605 Το επισημάνω ή θυμίζω για όσους δεν το έχουν δει

Στο πλευρό του Κένταλ και ο Δούκας

Εγώ έχω δώσει λεφτά μέσω του Healing "Super Skyler" Kash