Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:με αυτα που ειδες απο τους νεους ryzen? σαφως ειναι σχεδον 30% πανω απο τους 3χχχ και 20% πανω απο τους Intel
αν βρεις εναν 5900x σε λογικη τιμη χωρις να σου βαρανε τα κερατα τους τοτε τον χτυπας στον μελλον που θα υπαρχει στοκ (μελλον κοντα στα χριστουγεννα που θα κανουν προσφορες...)

φυσικα θα πρεπει να δεις αμα η μητρικη σου θα εχει βγαλει bios για να μπορει να τον δεχτει ετσι αυτος ο επεξεργαστης θα σε κρατησει για τουλαχιστον 10 χρονια με τα τωρινα δεδομενα (εκτως και αμα βρουν καμια μαγικη σαλτσα παλι)

Σε πρωτη φαση 2 ερωτησεις:
1) Ποσα ειναι τα ελαχιστα αποδεκτα FPS ωστε να παιζει καποιος ACC απροβληματιστα?
2) Αν μονος σου σε practice εχεις 120 FPS, σε grid με 20 αμαξια στα ποσα FPS πεφτουν περιπου?

btw πρεπει να δω κατι σημειωσεις που εχω κρατησει και σου ερχομαι σε λιγο με ασκηση προς λυση!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#673969 με το fov που θες να παιξεις προφανως θα εχεις λιγοτερα fps αλλα γενικα οτιδηποτε πανω απο 60 ειναι οκ βεβαια οκ racing sim ειναι οποτε μερικα φιλτρα και μαλακιες δεν τα χρειαζεσαι δεν θα δεις διαφορα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#673974 Εχουμε και λεμε. Βρηκα εναν τυπο που ποσταρισε τα εξης!

Εχει i9/GTX 2080/32 GB RAM (βασικα GTX 2080 γραφει αλλα μηπως εννοει RTX 2080?). Με 3 monitors σε αναλυση 2560x1440 (11 εκατομμυρια pixels) ειχε τις εξης επιδοσεις:
Low quality 92-114 fps
Mid quality 55-70 fps
High quality 39-47 fps
Epic quality 23-36 fps

Με 3 monitors σε αναλυση 1920x1080 (6.2 εκατομμυρια pixels):
Low quality 100-134 fps
Mid quality 90-100 fps
High quality 65-70 fps
Epic quality 49-50 fps

Σα μετρο συγκρισης παραθετω τα δικα μου με Ryzen 7 3700X/Radeon RX 5700 XT 8 GB/16 GB RAM. Αν βαλω την TV σε αναλυση 3840×2160 (8.3 εκατομμυρια pixels):
Low quality 115-125 fps
Mid quality 75-85 fps
High quality 45-55 fps
Epic quality 33-43 fps

Αν βαλω την TV σε αναλυση 1920×1080 (2 εκατομμυρια pixels):
Low quality 220-260 fps
Mid quality 200-225 fps
High quality 150-165 fps
Epic quality 100-115 fps

Η ασκηση που πρεπει να λυσεις Καμπαλα, ειναι η εξης:
Για να παιζω με 3 monitors σε αναλυση 2560x1440 και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 fps (ωστε και να πεσουν λιγο σε multiplayer να ειναι παλι σε αποδεκτα επιπεδα), τι χρειαζομαι? Να μη σου πω στο Epic και το παραχεσω, αλλα ενα High καλο ακουγεται :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#673996 κοιτα εγω σου ειπα ηδη βγαινουν οι νεες καρτες https://www.sapphiretech.com/en/consume ... -16g-gddr6

αν ΑΝ με αυτα που ειδαμε (σε unreal engine οπως ειναι και το acc ) βγουν σωστα και απο τα reviews θα δεις ενα +20% μεχρι +33% αναλογα την αναλυση το epic το ξεχνας δεν θα δεις διαφορα οποτε εισαι αναμεσα σε mid/high το θεμα ομως ειναι πως δεν μιλαμε πια για 1080p ετσι ? οταν με το καλο καταφερεις και χτυπησεις μια ειναι σιγουρο πως θα εχεις πανω απο 140fps σε mid/high στα 4k οποτε λεω εγω τωρα

τα νεα cpu εχουν το sam(smart access memory) δεν δινει πολυ Perfomance (5-10%) αλλα ειναι κατι και αυτο
εχεις τις νεες καρτες που θα παιζεις ανετα 4k
τωρα σου μενει ενα μονο πραγμα...

εφοσον η καρτα μπορει να κουμανταρει 4k 144hz που θα βρεις τετοιες οθονες χωρις να σου κανουν fisting? :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:κοιτα εγω σου ειπα ηδη βγαινουν οι νεες καρτες https://www.sapphiretech.com/en/consume ... -16g-gddr6

αν ΑΝ με αυτα που ειδαμε (σε unreal engine οπως ειναι και το acc ) βγουν σωστα και απο τα reviews θα δεις ενα +20% μεχρι +33% αναλογα την αναλυση το epic το ξεχνας δεν θα δεις διαφορα οποτε εισαι αναμεσα σε mid/high το θεμα ομως ειναι πως δεν μιλαμε πια για 1080p ετσι ? οταν με το καλο καταφερεις και χτυπησεις μια ειναι σιγουρο πως θα εχεις πανω απο 140fps σε mid/high στα 4k οποτε λεω εγω τωρα

τα νεα cpu εχουν το sam(smart access memory) δεν δινει πολυ Perfomance (5-10%) αλλα ειναι κατι και αυτο
εχεις τις νεες καρτες που θα παιζεις ανετα 4k
τωρα σου μενει ενα μονο πραγμα...

εφοσον η καρτα μπορει να κουμανταρει 4k 144hz που θα βρεις τετοιες οθονες χωρις να σου κανουν fisting? :lol:

Ωραιος!

Ποσο περιπου ακουγεται οτι θα εχει αυτη η καρτα?

Επισης νομιζεις οτι ο Ryzen 7 3700X δεν ειναι αρκετος? Να δω ποσο ζοριζεται τωρα, μπας και δεν παιζει στα κοκκινα οποτε με παιρνει να τον κρατησω? Γιατι εκτος απο το εξοδο για νεο CPU, πρεπει να δω αν θα τον υποστηριζει και η μητρικη μου.

Η καρτα ενα ξεκουμπωμα την παλια και κουμπωμα το τουμπανο ειναι η υποθεση, οποτε το μονο προβλημα ειναι τα λεφτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#674019 τα ξαναειπαμε η νεα σειρα κανει την 3χχχ να μοιαζει σαν intel δεν ειναι οτι δεν ειναι καλη απλα τωρα εχεις +20-30% παραπανω αποδοση σε παιχνιδια και εχεις και το sam και καλυτερη αποδοση της μνημης γενικα

για τιμη καρτας δεν εχω ιδεα αλλα λιγο πιο πανω απο τα 650 σιγουρα sapphire ειναι ετσι και αλλιως
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
The news you've been waiting for! The 2020 GT WORLD CHALLENGE PACK is coming to PC on November 18th and on PS4 and Xbox One this winter.
Featuring the Autodromo Enzo e Dino Ferrari of Imola, the new Ferrari 488 GT3 EVO 2020, the new Mercedes-AMG GT3 EVO, a whole new Pirelli "DHE" Tyre for all the 2020 cars, 60+ liveries and new 2020 BoP!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#674422 Τελευταιος αγωνας με GT3 στο παλιο AC σημερα. Silverstone endurance. Κλεινουμε μια σειρα αγωνων με αυτον, μπορω να πω οτι ηταν πολυ ενδιαφερουσα. Ο επομενος GT αγωνας θα ειναι στο ACC αρχες Δεκεμβριου. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#674725 Ακυρο δεν ηταν ο τελευταιος εκανα λαθος, σε 15 μερες στη Jerez ο τελευταιος. G.P απο τις αγαπημενες σου η Jerez??
Αποτελεσματα χτεσινα:
https://simresults.net/201112-1WK
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:Ακυρο δεν ηταν ο τελευταιος εκανα λαθος, σε 15 μερες στη Jerez ο τελευταιος. G.P απο τις αγαπημενες σου η Jerez??
Αποτελεσματα χτεσινα:
https://simresults.net/201112-1WK

Εσυ με τον Πετρο βλεπω παιξατε μπαλιτσα κι απο πισω το χαος. Οι αλλοι γρηγοροι που εξαφανιστηκαν?

Οσο για μενα, τη Βαρκελωνη γουσταρω απο Ισπανικες. Τη χτισαμε μαζι με το Φερναντο πετρα πετρα :lol:

Εγω φιλε δε θα τρεξω για καμποσο καιρο ακομα, ασχετα με την πιστα. Το AC πεθανε πλεον. Το BTCC δε μου λεει τιποτα γιατι "το τερματισα" και το GT3 το σταματατε το πρωταθλημα ετσι κι αλλιως. Οποτε το ACC ειναι μονοδρομος. Αλλα για καμποσους διαφορετικους λογους/προβληματα δεν εχω ασχοληθει ακομα σοβαρα με το ACC. Παιζω μια στο τοσο κανενα γυρακι για να εξοιξειωθω, αλλα χωρις κανενα στοχο στην ακρη του μυαλου μου, οποτε εντελως για το χαβαλε.

Οταν θα ηρεμησουν λιγο τα πραγματα κι επιστρεψω στην κανονικοτητα μου, θα παρω αποφασεις οσον αφορα το sim racing. Θα δω με ποιο παιχνιδι θελω πραγματικα να ασχοληθω, θα διαλεξω ενα καλο πρωταθλημα και θα πεσω με τα μουτρα :metalo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#674890 γιατι πεθανε? βαλε το SOL και παιξε με αλλο καιρο

μην σου πω να φτιαχνεις κουλα combo group b σε μικρες πιστες π.χ prato εκει να δεις