dimik έγραψε:Ένας μέσος (υπάλληλος ορυχείου όχι διευθυντής ή μηχανικός) υπάλληλος ΔΕΗ πχ είχε εκκαθαριστικό κοντά στα 10.000.000 και το έχω δει με τα μάτια μου.
Garland -->

dimik έγραψε:Ένας μέσος (υπάλληλος ορυχείου όχι διευθυντής ή μηχανικός) υπάλληλος ΔΕΗ πχ είχε εκκαθαριστικό κοντά στα 10.000.000 και το έχω δει με τα μάτια μου.

Anonymous Founder έγραψε:Ο EDDIE_147 πιστεύει ακόμη πως χρεοκοπήσαμε γιατί οι ΔΕΗτζήδες έπαιρναν καλά λεφτά.
Anonymous Founder έγραψε:leobsch έγραψε:Μισθωτός δεν θυμάμαι ποτέ να μπορούσε να ζήσει οικογένεια μόνος του, κι είμαι πενήντα. Πάνω κάτω όπως είναι σήμερα.
Αυτό που θυμάμαι π.χ. σε σχέση με τους μισθούς της Γερμανίας (επειδή είχα ένα θείο μου εκεί) είναι ότι ο μέσος ελληνικός μισθός (τέλη δεκαετίας 80) ήταν το 1/6 του μέσου γερμανικού.
Θυμάσαι λάθος. Μισθωτός σε καλή θέση στον ΙΤ έφταναν άνετα κάποτε. Στο δημόσιο, όχι πάντα, όχι τόσο άνετα, αλλά και εκεί σαφώς καλύτερα από σήμερα.

Anonymous Founder έγραψε:Ο πεθερός δούλευε μόνον αυτός και συντηρούσε οικογένεια 4 ατόμων. Και ζούσαν άνετα, με διακοπές κάθε καλοκαίρι κάνα μήνα. Η κόρη του, κάνοντας την ίδια δουλειά, δεν πλησίασε ποτέ τα χρήματα που έβγαζε ο πατέρας της, μετά από σχεδόν 20 χρόνια καριέρας.
Δεν υπάρχει επαφή στο τι βγάζουμε σήμερα με το τι έβγαζαν παλιότερα. Σήμερα πρέπει να δουλεύουν σε κάθε οικογένεια και οι δυο, για να υπάρχει ένα καλό επίπεδο διαβίωσης.
Anonymous Founder έγραψε:θα κάνετε τον g8777 να κλάει. Γοερά.
leobsch έγραψε:Και μένα μου φαίνεται εξωπραγματικό να υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν <<αριστερά>>. Και;
.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]