Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#146316 @giannik καταλαβαίνω από πρώτο χέρι πώς νοιώθετε. Προέχει η μεταξύ σας σχέση και η αλληλοϋποστήριξη. Εκτός από τον καρυότυπο στο κύημα (αυξημένες οι πιθανότητες χρωμοσωμικής ανωμαλίας σε περίπτωση υποβοηθούμενης αναπαραγωγής), καλό θα ήταν να κάνετε και οι γονείς αντίστοιχη εξέταση (ειδικά εάν δεν κάνατε πριν τον γάμο ή δεν έχετε άλλο παιδί). Ιδιαίτερα χρήσιμο θα ήταν να έχετε ένα γιατρό εμπιστοσύνης για να ψαχτείτε σωστά και να μην ακούτε πολλούς και διάφορους. Θέλει χρόνο και κυρίως κοινή απόφαση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146331 :sorry: Κουραγιο βρε σεις!!
Μην σας παιρνει απο κατω!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146337 :( :(

Μια συμβουλή. Ο,τι έγινε έγινε, δεν κοιτάς πίσω για το τι και πως. Στήριξε την γυναικα σου γιατί θα σε χρειαστεί πολύ το επόμενο διαστημα και παρτρε το χρονο σας για την επομενη προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#146347 Τα περάσαμε κι εμείς, όλα θα πάνε καλά.

Το είπαν κι οι άλλοι, στο λέω κι εγώ. Προσοχή στη γυναίκα σου.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#146351 Σωστά τα προηγούμενα, καρυότυπο στο έμβρυο και αν βρεθεί κάτι τότε και σε εσάς. Η έννοια είναι ότι μπορεί το πρόβλημα του εμβρύου να μην είναι από την γονιμοποίηση αλλά να έρχεται έτοιμο από τον έναν γονιό οπότε είναι κάτι που μπορεί να γίνεται πάντα και να μην είναι (α)τυχαίο γεγονός. Τότε δυσκολεύουν τα πράματα αλλά δεν είναι αξεπέραστα.
Επίσης σωστός ο έλεγχος για θρομβοφιλία. Υπάρχουν πολλές ειδικές εξετάσεις για αυτό και δεν μιλάμε να μετράς την πήξη κλπ όπως παλιά αλλά σε γενετικό πλέον επίπεδο. Ελέγχουν για κάποια γονίδια της γυναίκας τα οποία προδιαθέτουν σε θρόμβους (που μπορεί να βουλώσουν τα μικρά αγγεία του πλακούντα), στην Ελλάδα έχουμε υψηλά ποσοστά, αν έχει συνιστάται να παίρνει αντιπηκτικά κατά την κύηση).
Δυστυχώς οι δυσκολίες για τεκνοποίηση έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια αλλά και η έρευνα έχει δώσει λύσεις που παλιά δεν υπήρχαν και απαντήσεις σε πολλές από τις περιπτώσεις "αδικαιολόγητης υπογονιμότητας". Όπως και να έχει καλό κουράγιο (και δυστυχώς το χέρι στην τσέπη, εύχομαι μακριά από απατεώνες).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#146359 Κουράγιο και καλή δύναμη κι από εμένα :(

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#156156 Σε περίπτωση που υποφέρετε από λόξιγκα και δεν μπορέσατε να βρείτε γιατρειά, σας έχω καλά νέα.

Εικόνα

Ο dr. Francis M. Fesmire (που πέθανε πέρσι) βρήκε την θεραπεία και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη!
Μάλιστα το 2006 του απονεμήθηκε και βραβείο Ig Nobel για την πρωτοποριακή του ανακάλυψη.
Η θεραπεία είναι απλή: Βάλτε κάποιον να σας χώσει δάκτυλο στον κώ...

Καλύτερα ψάξτε και διαβάστε τα μόνοι σας, γιατί δεν θα με πιστεύετε. :s_wink

Εικόνα

ΥΓ. Τώρα κατάλαβα από που προέρχεται η έκφραση "θα σου κόψω τον λόξιγκα" :s_omg
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#156168 Πέρα απο τη πλάκα υπάρχει και παθολογικός λόξιγκας ο οποιος δε σταματάει και δυστυχώς συνοδευεται απο πολυ σοβαρές παθήσεις.Επίσης είναι και μία συχνη παρενεργεια της χημειοθεραπείας.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#156173 Εχω βρει τροπο οποτε εχω λοξυγγα να τον σταματω αμεσα. Τον ειχα διαβασει μικρος στο βιβλιο των Μικρων Εξερευνητων :sorry: και περιεργως, δουλευει.

Σε ορθια σταση, κρατωντας το κεφαλι οσο πιο πισω γινεται, (σε φαση "κοιταω ενα αεροπλανο"), πινεις μισο/ενα ποτηρι νερο.
Η περιεργη γωνια που κανει ο φαρυγγας δυσχεραινει την καταποση, χωρις να την καθιστα αδυνατη βεβαια, οποτε αναγκαστικα πινεις αργα με μικρες γουλιες, αλλα για καποιο λογο ο λοξυγγας σταματά με μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας. Δουλευει και ξερα, με λιγοτερη επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#156190 Εγω βαζω καποιον να με τρομαζει..
-Geako???
-Ναι?
-Μπουυυυ
-Αααααα

Και περναει

< 3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#156979 Απο σημερα και για 2 εβδομαδες ξεκιναω αντιβιωση παλι.
Και αντιφλεγμονωδη χαπακι και σιροπι. :(

Δυστυχως τελος Ιουλιου που ειχα αρρωστησει δεν νικηθηκε το μικροβιο. Ειχα βηχα ολο αυτον τον καιρο αλλα παθολογικα (μου ειχε πει να βγαλω ακτινογραφια) ειμαι οκ. Και μου συνεστησε ΩΡΛ
Πηγα χθες και ηθελα σερβις..

Μου εγραψε και μια ειδικη εξεταση αιματος που της ακουω πρωτη φορα. ΑΣΤΟ λεγεται. :sorry: