Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε:
The Ace έγραψε:Πλυντήρια-στεγνωτήρια -> Miele :inlove: (το 1948 δηλαδή το διπλής παροχής, αν βρεις, μαζί με το "αντίστοιχο" στεγνωτήριο, το 8969 ?)

Φούρνο-Εστία-μικροκύματα -> Miele :inlove: (αν θες πας σε wide και επαγωγικές, 5603 ή 6307 ή 6230)

Ψυγείο -> Liebherr

Απορροφητήρα -> Bosch ή Franke (λόγω design κυρίως)

Πλυντηριο LG
Πλυντηριο πιατων Indesit
Στεγνωτηριο Siemens
Ψυγειο Κορεατικο
Κουζινα Pitsos
Απορροφητηρα Οτι ναναι

τουλαχιστον ενα χιλιαρικο κατω :lol:

Ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων LG
Στεγνωτήριο ότι να'ναι
Κουζίνα- φούρνο Neff
Απορροφητήρα, τον ποιο ήσυχο που μπορείς να πληρώσεις.
Στα ίδια λεφτα με τον αποπάνω :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#131657 @ Dimitris-P :
Πάρε οτι θές, άκου γνώμες, εισηγούμαι να μην ξεπεράσεις τα 3.000€ (εκτός αν το ψυγείο-ντουλάπα έχει >1.500€) αποφάσισε τεσπα, but .. my 2 cents:
Πρόσεξε απο πού και πώς θα αγοράσεις, τέτοιες πονηρές ημέρες που είναι, αλλά και τις επόμενες βδομάδες, μην πώ μήνες. :rtfm:

ΒΤW : Eίχα ετοιμάσει απο χθές και ποστάκι στο "Οικοδομές -κατοικίες-... " στο ιδιο πνεύμα και κυρίως για σένα.
Δεν το έβαλα, αλλά θα με αναγκάσεις να το κάνω πλέον, γιατί.... σας φοβάμαι ορισμένους!!! :oops:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Arrow έγραψε:ψαξε σε αμαζον, εχει μπολικες ευκαιριουλες :)

Πώς θα πληρώσω; Θεωρείται συναλλαγή προς το εξωτερικό. Μετά είναι και το θέμα εγγύησης ή/και βλάβης. Το στέλνω έξω; Από την άλλη τι μεταφορικά θα πληρώσω για ένα μικροκυμάτων ξέρω γω. Δεν λέω για ψυγείο :lipsealed:

Δημήτρη γράψε ό,τι θες δεν παρεξηγώ :s_empathy

Να μπω στο σπίτι asap θέλω και εννοείται ξοδεύοντας το λιγότερο δυνατόν, όχι όμως και στα πιο σαπάκια γιατί θα τα βρω μπροστά μου μετά.

Από κει και πέρα αναφορά σε μάρκες δεν ξέρω αν αρκούν γιατί υπάρχουν πάμπολλα μοντέλα, πχ σε φούρνο/εστίες βλέπω τόσες και τόσες διαφορές και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω και τι έχει σημασία και τι όχι.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#131694 μόνο με το γερμανικό υπάρχει προβλημα λόγω έδρας του paypal Deutsch, δες τα υπόλοιπα τι σε συμφέρει! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By babakos
Arrow έγραψε:μόνο με το γερμανικό υπάρχει προβλημα λόγω έδρας του paypal Deutsch, δες τα υπόλοιπα τι σε συμφέρει! :iconcool:

Ti σχέση εχει το Paypal με το Αmazon ; Δηλαδή συναλλαγες σε amazon.fr/it/uk γινονται κανονικά ; Δεν το νομιζω..
Άβαταρ μέλους
By babakos
#131782 Πλυντηριο LG
Πλυντηριο πιατων Indesit / siemens/Pitsos
Στεγνωτηριο Δεν εχω άποψη
Ψυγειο Κορεατικο
Κουζινα Pitsos
Απορροφητηρα Οτι ναναι αρκεί να ειναι ήσυχος και αποδοτικός. (οχι Teka)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#134856 Θα ήθελα προτάσεις για:
- αρτοπαρασκευαστή
- μηχάνημα που μετράει μετρητά (σαν του σημαδεμένου)

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#134866 Και μηχάνημα που μετράει μετρητά; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:Και μηχάνημα που μετράει μετρητά; :lol: :lol:

Διάλεξε :lol: :lol:

http://www.dimex.gr/categories.asp?catid=4735
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#134879 Κατάλαβα, Έντι θα τυπώνεις δραχμές και χρειάζεσαι κι έναν μετρητή ε; Άντε καλές δουλειές :lol:.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#134902 αρτοπαρασκευαστής ΜΟΝΟ panasonic. Τίποτα άλλο. Βέβαια είναι και οι πιο ακριβοί, αλλά αν καταφέρεις να τον πάρεις από κανα amazon - και το λέω λόγo ημερών- έχει καλύτερες τιμές αλλά πάλι είναι οι ακριβώτεροι.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#134908 Γιατί δε ζυμωνεις μόνος σου;

Εγώ Έτσι κάνω τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#134912 Είχε τεθεί το σενάριο αυτό στο τοπικό γυμναστηρίου και σφιξίματος.