Εννοείται, θα είναι ανοικτός και σε κάθε σχόλιο...
Εγώ κάτι τέτοιο, δεν το θεωρώ απαγορευτικό.
Anonymous Founder έγραψε:Αν κάποιος παρουσιάσει ένα προϊόν του και το βάλει στην κρίση του κοινού, θεωρείται διαφήμιση;
IKE έγραψε:Πχ να σου θυμίσω τον _____ (τρελό nickname), αναφέρθηκε στον 21Quadra επισημαίνοντάς του ότι δεν είναι σωστό να πουλάει φρένα χωρίς πιστοποίηση*, τον έβρισε (όχι σχήμα λόγου, τον έβρισε κανονικά και χυδαία) ο 21Quadra και τελικά έφαγε ban ο ____.
Αυτό δεν είναι ελαστικότητα, ούτε "ζωντάνια". Είναι σαφές τώρα τι εννοώ?
IKE έγραψε:Και δε ρωτάς?
IKE έγραψε:Από εμένα?
Που να ξέρω (ειλικρινά).
Εσυ δηλαδή υπονοείς ότι το ban του ___ ήταν άσχετο με τα ποστ αυτά ε? Είδα τα ποστ πριν και μετά το edit, όπως και ανάλογα αλλού, νταξ δεν είμαι ηλίθιος.
Anonymous Founder έγραψε:Αν κάποιος παρουσιάσει ένα προϊόν του και το βάλει στην κρίση του κοινού, θεωρείται διαφήμιση;
bibendum έγραψε:IKE ειναι το τρελο nickname?
IKE έγραψε:Η επιείκια που φαντάζομαι εννοείς στην επιβολή ποινών δεν είναι το θέμα μας. Αυτό μπορεί να προβλεφθεί στον κανονισμό. Το θέμα είναι η ασύμμετρη επιβολή του κανονισμού. Και δεν μιλάμε καν για κατάσταση όπου σε κάποιον του επιβάλεται ποινή μετά από Χ παραβάσεις ενώ σε άλλον μετά από Χ+. Μιλάμε για κατάσταση όπου κάποιος παραβαίνει τον κανονισμό και ΑΛΛΟΣ υφίσταται ποινή.
Πχ να σου θυμίσω τον _____ (τρελό nickname), αναφέρθηκε στον 21Quadra επισημαίνοντάς του ότι δεν είναι σωστό να πουλάει φρένα χωρίς πιστοποίηση*, τον έβρισε (όχι σχήμα λόγου, τον έβρισε κανονικά και χυδαία) ο 21Quadra και τελικά έφαγε ban ο ____.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]