το τηλεφωνο δουλευε κανονικα, ως που εκανε το μεγαλο "μπλουμ" στη θαλασσα κι εκτοτε παρεδωσε το πνευμα...
corsair έγραψε:drdino έγραψε:Bayern7, έχεις πολλά θέματα ε;
ελα μωρε.... butthurt.... ξες πως ειναι αυτα![]()
Bayern, το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να τσακισεις ενα κινητο στα 2. Φυσικα και μπορεις. Το θεμα ειναι αν αντεχει σε τυπικο tear&wear.... σχεδιασμένο για την χρήση κινητου. Αν δεν αντέχει προφανώς ΔΕΝ ειναι καλής ποιοτητας το κινητο και ας έχει και σασι απο χρυσάφι.
Δεν ξέρω με ποση ευκολία τσακισαν τα iphone 6. Οποιοι τα τσακισαν ξέρουν καλύτερα. Πάντως οσα κινητα εχω πιάσει στα χέρια μου ως τώρα, δεν έδωσαν ποτε δείγμα γραφής οτι θα σκορπισουν με λίγη πιεση η καποια πτωση (including GS4). Τώρα αν το Jesus Phone δεν αντέχει τις πιεσεις μια τσέπης, μαλλον έχει θέμα.... typical Apple flop if u ask me.... παντα design over function (ενας ακομα λογος που δεν θα δουνε ποτε τα λεφτα μου)
JasonLouk έγραψε:@Bayern7
KWSN-Men έγραψε:Ψηλομούφα το βίντεο. Ας πρωσπαθήσει να τα λυγίσει όλα από το μπροστά μέρος. Το κυρτό πίσω μέρος προφανώς και κάνει τη σύγκριση άνιση.

Hannibal έγραψε:Χρηστο αν πασ για 6αρι δεν νομιζω να εχει προβλημα. το προβλημα βγαινει περισσοτερο στο 6+ λογo διαστασεων.
Χ8ες επεξεργαστηκα το 6αρι φιλου περιμενοντας να ερθει το δικο μου που παραγγειλα.
Καταλαβαινεις την διαφορα με το που το βγαζεις απο το κουτι σε βαρος κλπ και δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο σε μηκος απο το 5S.
Το 6+ φανταζομαι θα ειναι σε μεγεθος Samsung ΝΟΤΕ οποτε ηδη εχει φαει ακυρο μιας και το ΝΟΤΕ που χρησημοποιω για την δουλεια μου σπαει τα νευρα λογο μεγεθους
Χρήστος Λάππας έγραψε:αν στο πρώτο powder faceplant βγει άχρηστο απλά δεν κάνει για μένα
Άρης έγραψε:πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Κράτα μας ενήμερους
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα πάντως. Ούτε η τσέπη μου βιάζεται.
Άρης έγραψε:A, ok. Μέχρι να πάρεις συσκευή, πόσταρε σα να είμαστε η ομάδα που νοιάζεται για το τί κινητό θα πάρεις.
MIXOStsi έγραψε:KWSN-Men έγραψε:Ψηλομούφα το βίντεο. Ας πρωσπαθήσει να τα λυγίσει όλα από το μπροστά μέρος. Το κυρτό πίσω μέρος προφανώς και κάνει τη σύγκριση άνιση.
Οταν είπε "this was painful to do" δεν εννοούσε οτι δυσκολεύτηκε. "Πόνεσε" (ψυχικά) ότι κατέστρεψε την συσκευή του...![]()
Έχει weak point στο volume rocker, αντίθετα απ' το απλό 6, αρά για πατάτα της Apple μου κάνει/

Goldmund έγραψε:Σαν λάθος σχεδιαστικό; δηλαδή δεν έκαναν ούτε μια βόλτα με το κινητό στην τσέπη δοκιμάζοντας το ως πρωτότυπο; μα ούτε μια; μήπως εμφανιστεί κανάς κινέζος προμηθευτής μετάλλων απαταιώνας;;;; και τέλος πάντων, δεν είναι λίγο παράξενο που στραβώνει το μέταλλο και δεν ραγίζει το τζάμι;;;

bebes έγραψε:γιος φιλου μου που ειχε το 5αρι, καταφερε να το κανει σαν "περισπωμενη" οταν επεσε απο το μηχανακι και το ειχε στην τσεπη απο το τζιν.![]()
το τηλεφωνο δουλευε κανονικα, ως που εκανε το μεγαλο "μπλουμ" στη θαλασσα κι εκτοτε παρεδωσε το πνευμα...

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]