Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#15178 γιος φιλου μου που ειχε το 5αρι, καταφερε να το κανει σαν "περισπωμενη" οταν επεσε απο το μηχανακι και το ειχε στην τσεπη απο το τζιν. :s_laughat

το τηλεφωνο δουλευε κανονικα, ως που εκανε το μεγαλο "μπλουμ" στη θαλασσα κι εκτοτε παρεδωσε το πνευμα... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#15179 @Bayern7
Άβαταρ μέλους
By Άρης
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
corsair έγραψε:
drdino έγραψε:Bayern7, έχεις πολλά θέματα ε;

ελα μωρε.... butthurt.... ξες πως ειναι αυτα :s_biggrin

Bayern, το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να τσακισεις ενα κινητο στα 2. Φυσικα και μπορεις. Το θεμα ειναι αν αντεχει σε τυπικο tear&wear.... σχεδιασμένο για την χρήση κινητου. Αν δεν αντέχει προφανώς ΔΕΝ ειναι καλής ποιοτητας το κινητο και ας έχει και σασι απο χρυσάφι.

Δεν ξέρω με ποση ευκολία τσακισαν τα iphone 6. Οποιοι τα τσακισαν ξέρουν καλύτερα. Πάντως οσα κινητα εχω πιάσει στα χέρια μου ως τώρα, δεν έδωσαν ποτε δείγμα γραφής οτι θα σκορπισουν με λίγη πιεση η καποια πτωση (including GS4). Τώρα αν το Jesus Phone δεν αντέχει τις πιεσεις μια τσέπης, μαλλον έχει θέμα.... typical Apple flop if u ask me.... παντα design over function (ενας ακομα λογος που δεν θα δουνε ποτε τα λεφτα μου)

Ο τύπος πάντως που λύγισε το 6+ σε βίντεο προηγούμενων σελίδων λέει ότι πόνεσαν τα χέρια του για να το λυγίσει. Άρα δεν είναι και ΤΟΣΟ εύκολο.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
JasonLouk έγραψε:@Bayern7

Ψηλομούφα το βίντεο. Ας πρωσπαθήσει να τα λυγίσει όλα από το μπροστά μέρος. Το κυρτό πίσω μέρος προφανώς και κάνει τη σύγκριση άνιση.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#15232 Τα λυγίζει έτσι γιατι 1. ετσι ακριβως λύγισε το 6+ στο προηγούμενο video του 2. στις φωτό που ανέβηκαν στο νετ έτσι φάνηκε να λυγίζει και όχι να μπαίνει η οθόνη μέσα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
KWSN-Men έγραψε:Ψηλομούφα το βίντεο. Ας πρωσπαθήσει να τα λυγίσει όλα από το μπροστά μέρος. Το κυρτό πίσω μέρος προφανώς και κάνει τη σύγκριση άνιση.

Οταν είπε "this was painful to do" δεν εννοούσε οτι δυσκολεύτηκε. "Πόνεσε" (ψυχικά) ότι κατέστρεψε την συσκευή του... :rtfm:

Έχει weak point στο volume rocker, αντίθετα απ' το απλό 6, αρά για πατάτα της Apple μου κάνει/
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Hannibal έγραψε:Χρηστο αν πασ για 6αρι δεν νομιζω να εχει προβλημα. το προβλημα βγαινει περισσοτερο στο 6+ λογo διαστασεων.
Χ8ες επεξεργαστηκα το 6αρι φιλου περιμενοντας να ερθει το δικο μου που παραγγειλα.
Καταλαβαινεις την διαφορα με το που το βγαζεις απο το κουτι σε βαρος κλπ και δεν ειναι πολυ μεγαλυτερο σε μηκος απο το 5S.

Το 6+ φανταζομαι θα ειναι σε μεγεθος Samsung ΝΟΤΕ οποτε ηδη εχει φαει ακυρο μιας και το ΝΟΤΕ που χρησημοποιω για την δουλεια μου σπαει τα νευρα λογο μεγεθους

Χρήστος Λάππας έγραψε:αν στο πρώτο powder faceplant βγει άχρηστο απλά δεν κάνει για μένα

Άρης έγραψε:πολύ χρήσιμη πληροφορία.
Κράτα μας ενήμερους

Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα πάντως. Ούτε η τσέπη μου βιάζεται.

Άρης έγραψε:A, ok. Μέχρι να πάρεις συσκευή, πόσταρε σα να είμαστε η ομάδα που νοιάζεται για το τί κινητό θα πάρεις.

Όπως φαίνεται από τα σωστά quotes δεν απάντησα σε εσένα, αλλά στον Hannibal. Αφού ένιωσες την ανάγκη να πεταχτείς όμως, ίσως θα είχες την καλοσύνη να εξηγήσεις ποιοι είστε "εσείς" που ενοχληθήκατε στο συγκεκριμένο νήμα. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
MIXOStsi έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Ψηλομούφα το βίντεο. Ας πρωσπαθήσει να τα λυγίσει όλα από το μπροστά μέρος. Το κυρτό πίσω μέρος προφανώς και κάνει τη σύγκριση άνιση.

Οταν είπε "this was painful to do" δεν εννοούσε οτι δυσκολεύτηκε. "Πόνεσε" (ψυχικά) ότι κατέστρεψε την συσκευή του... :rtfm:

Έχει weak point στο volume rocker, αντίθετα απ' το απλό 6, αρά για πατάτα της Apple μου κάνει/

...ναι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι στις τρύπες του σασί που βρίσκονται τα πλήκτρα ρύθμισης της έντασης έχει ιδιαίτερη αδυναμία αλλά και πάλι υπερβολικό μου φαίνεται. Σαν λάθος σχεδιαστικό; δηλαδή δεν έκαναν ούτε μια βόλτα με το κινητό στην τσέπη δοκιμάζοντας το ως πρωτότυπο; μα ούτε μια; μήπως εμφανιστεί κανάς κινέζος προμηθευτής μετάλλων απαταιώνας;;;; και τέλος πάντων, δεν είναι λίγο παράξενο που στραβώνει το μέταλλο και δεν ραγίζει το τζάμι;;;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Goldmund έγραψε:Σαν λάθος σχεδιαστικό; δηλαδή δεν έκαναν ούτε μια βόλτα με το κινητό στην τσέπη δοκιμάζοντας το ως πρωτότυπο; μα ούτε μια; μήπως εμφανιστεί κανάς κινέζος προμηθευτής μετάλλων απαταιώνας;;;; και τέλος πάντων, δεν είναι λίγο παράξενο που στραβώνει το μέταλλο και δεν ραγίζει το τζάμι;;;

Έκαναν βόλτα, το ανακάλυψαν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, κι επειδή θα ήταν πολυ-έξοδο και πιθανώς να πήγαινε πίσω την παραγωγή είπαν, "well, fuck it"...
Οχι δεν είναι παράξενο να λυγίζει το αλουμίνιο, όχι οποιοδήποτε μέταλλο, χωρίς να ραγίζει το τζάμι...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#15285 Εγώ πάντως θυμάμαι ένα μηχανηματάκι που είχε η Samsung που λύγιζε τα τηλέφωνο ώρες επί ωρών μέχρι να βγούνε στην παραγωγή και ένα αντίστοιχο που πάταγε το home button μερικές εκατομμύρια φορές. Αποκλείεται να μην τα έχει και η Apple αυτά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bebes έγραψε:γιος φιλου μου που ειχε το 5αρι, καταφερε να το κανει σαν "περισπωμενη" οταν επεσε απο το μηχανακι και το ειχε στην τσεπη απο το τζιν. :s_laughat

το τηλεφωνο δουλευε κανονικα, ως που εκανε το μεγαλο "μπλουμ" στη θαλασσα κι εκτοτε παρεδωσε το πνευμα... :s_sad

Προβληματικά τα 5αρια, λυγίζουν και αυτα εύκολα :rtfm:

Ασε που δεν επιπλέουν κιόλας ... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#15310 Βρε ρεντ γιατί θες να το γυρίσεις στην υπερβολή; όπως έγραφα και αλλού όπως θα μαύρα 5αρια ξεβαφαν(και δε σηκώνω κουβέντα για αυτό), όπως τα μικρά dsg διαλύονται, όπως τόσα και τόσα άλλα που ξεκίνησαν σαν φήμες στο internet και τελικά φάνηκαν να ισχύουν, έτσι και το 6+ πιθανότητα στραβώνει πολύ πιο εύκολα από ότι θα έπρεπε..

Ποιο είναι το πρόβλημα να το θεωρήσεις πιθανό;
Δεν υπάρχουν άλλωστε μόνο οι κωλότσεπες, υπάρχουν και οι εμπρός τσέπες ή ακόμα και οι τσέπες γεμάτες πράγματα.

Φυσικά και ένα τηλέφωνο δεν οφείλει να αντέχει εξωφρενικές πιέσεις, αλλά κάποια στάνταρ καθημερινής χρήσης έπρεπε να τα καλύπτει
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#15355 Με δεν αντιλέγω, ίσα ισα που το πιστεύω χωρίς να το εχω επεξεργαστεί ...

Η παραφιλολογια και η εμμονή εκατερωθεν με ερεθίζει ...

Στα ματιά μου το 6+ μοιάζει αστείο απέναντι στο φορμ φακτορ του ανταγωνισμού...