edmond έγραψε:Εν τω μεταξύ καλά κάνει και έχει καλοκαίρι, οκ, "καλοκαίρι" δε νομίζετε;
Same_old_story έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι ήπιος στις κρίσεις μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ προς τον συγκεκριμένο χρήστη - επειδή διαφωνείτε με τις πολιτικές του τοποθετήσεις.
- Τον Ιούνιο, μπορεί να μην έβρεχε κάθε ώρα και κάθε μέρα αλλά έβρεχε συχνά. Τόσο συχνά (για Ιούνιο) που διάβαζα στο Διαδίκτυο και κάτι απίθανες δημοσιεύσεις ότι μετά από αιώνες δεν θα κάνει καθόλου καλοκαίρι στην Ευρώπη![]()
Ώσπου ήρθε εκείνος ο Ιούλιος, ο πιο καυτός όλων των εποχών, που μας έκανε να ξεχάσουμε τι θα πει δροσιά, βροχή ή συννεφιά για πολύ καιρό...
).
Anonymous Founder έγραψε:Same_old_story έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι ήπιος στις κρίσεις μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ προς τον συγκεκριμένο χρήστη - επειδή διαφωνείτε με τις πολιτικές του τοποθετήσεις.
- Τον Ιούνιο, μπορεί να μην έβρεχε κάθε ώρα και κάθε μέρα αλλά έβρεχε συχνά. Τόσο συχνά (για Ιούνιο) που διάβαζα στο Διαδίκτυο και κάτι απίθανες δημοσιεύσεις ότι μετά από αιώνες δεν θα κάνει καθόλου καλοκαίρι στην Ευρώπη![]()
Ώσπου ήρθε εκείνος ο Ιούλιος, ο πιο καυτός όλων των εποχών, που μας έκανε να ξεχάσουμε τι θα πει δροσιά, βροχή ή συννεφιά για πολύ καιρό...
Προσωπικά μετέφερα απλώς την δική μου αίσθηση, ποσώς με ενδιαφέρει να διαφωνήσω με τον οποιονδήποτε για τον καιρό, επειδή δεν γουστάρω τις απόψεις του στην πολιτική.
Δεν γνωρίζω για Ευρώπη, αλλά νομίζω πως δεν είχαμε πολλές βροχές φέτος τον Ιούνιο στην Αττική τουλάχιστον. Σίγουρα τα μπάνια μου δεν τα έχασα (που είναι και η σημαντικότερη σταθερά για μένα τουλάχιστον!).
Αν κάνω λάθος, απολογούμαι.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]