Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#840099 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι γενικώς ιδιαίτερες βροχές ετούτο το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν έβρεξε τα ΣΚ γιατί ήμασταν κάθε ΣΚ για μπάνιο, άντε να μην πήγαμε 1 φορά.
Εννοείται πως ακόμη συνεχίζουμε δυναμικά, ενώ δεν είναι και λίγοι που κάνουν το ίδιο. Προφανώς δεν γίνεται χαμός, αλλά σίγουρα δεν είναι άδειες οι παραλίες. Το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Εν τω μεταξύ καλά κάνει και έχει καλοκαίρι, οκ, "καλοκαίρι" δε νομίζετε; :roll:

Χθες ηταν καλα. Πριν 2 μερες ομως εκανε ζεστη οπως θα κανει και το ΣΚ
Φθινοπωρο θεμε, απο 15° εως 24° , καμια βροχουλα, καμια συννεφια... :protest:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#840112 Θα προσπαθήσω να είμαι ήπιος στις κρίσεις μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ προς τον συγκεκριμένο χρήστη - επειδή διαφωνείτε με τις πολιτικές του τοποθετήσεις.

- Τον Ιούνιο, μπορεί να μην έβρεχε κάθε ώρα και κάθε μέρα αλλά έβρεχε συχνά. Τόσο συχνά (για Ιούνιο) που διάβαζα στο Διαδίκτυο και κάτι απίθανες δημοσιεύσεις ότι μετά από αιώνες δεν θα κάνει καθόλου καλοκαίρι στην Ευρώπη :s_whiteflag

Ώσπου ήρθε εκείνος ο Ιούλιος, ο πιο καυτός όλων των εποχών, που μας έκανε να ξεχάσουμε τι θα πει δροσιά, βροχή ή συννεφιά για πολύ καιρό... :vava:
Τελευταία επεξεργασία από Same_old_story και 12 Οκτ 2023, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
#840123 Δε γαμείς. Αρκεί που μέχρι τώρα είχαμε μπαλκονόπορτες τέντα. Από εδώ και μπρος αρχίζουν και κλείνουν, κανά σεντονάκι για το χουχούλιασμα και όλα πόπα.
Διπλωμάτη κατά τις 10:00 που ήμουνα σαπάν στα μέρη σου, έλεγε το κοντέρι 19⁰. Ζακετούλα και κουμπωμένη μάλιστα :roll:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#840124 Λογικό μου φαίνεται, έχει πιάσει βοριαδάκι από προχθές και δρόσισε αρκετά.

Τελευταία φορά που κοιμήθηκα με σεντόνι χθες μάλλον, γιατί ξυπνάω νωρίτερα από το κανονικό λόγω του κρύου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Same_old_story έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι ήπιος στις κρίσεις μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ προς τον συγκεκριμένο χρήστη - επειδή διαφωνείτε με τις πολιτικές του τοποθετήσεις.

- Τον Ιούνιο, μπορεί να μην έβρεχε κάθε ώρα και κάθε μέρα αλλά έβρεχε συχνά. Τόσο συχνά (για Ιούνιο) που διάβαζα στο Διαδίκτυο και κάτι απίθανες δημοσιεύσεις ότι μετά από αιώνες δεν θα κάνει καθόλου καλοκαίρι στην Ευρώπη :s_whiteflag

Ώσπου ήρθε εκείνος ο Ιούλιος, ο πιο καυτός όλων των εποχών, που μας έκανε να ξεχάσουμε τι θα πει δροσιά, βροχή ή συννεφιά για πολύ καιρό... :vava:

Προσωπικά μετέφερα απλώς την δική μου αίσθηση, ποσώς με ενδιαφέρει να διαφωνήσω με τον οποιονδήποτε για τον καιρό, επειδή δεν γουστάρω τις απόψεις του στην πολιτική.
Δεν γνωρίζω για Ευρώπη, αλλά νομίζω πως δεν είχαμε πολλές βροχές φέτος τον Ιούνιο στην Αττική τουλάχιστον. Σίγουρα τα μπάνια μου δεν τα έχασα (που είναι και η σημαντικότερη σταθερά για μένα τουλάχιστον! :lol: ).
Αν κάνω λάθος, απολογούμαι. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Anonymous Founder έγραψε:
Same_old_story έγραψε:Θα προσπαθήσω να είμαι ήπιος στις κρίσεις μου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ προς τον συγκεκριμένο χρήστη - επειδή διαφωνείτε με τις πολιτικές του τοποθετήσεις.

Προσωπικά μετέφερα απλώς την δική μου αίσθηση, ποσώς με ενδιαφέρει να διαφωνήσω με τον οποιονδήποτε για τον καιρό, επειδή δεν γουστάρω τις απόψεις του στην πολιτική.
Δεν γνωρίζω για Ευρώπη, αλλά νομίζω πως δεν είχαμε πολλές βροχές φέτος τον Ιούνιο στην Αττική τουλάχιστον. Σίγουρα τα μπάνια μου δεν τα έχασα (που είναι και η σημαντικότερη σταθερά για μένα τουλάχιστον! :lol: ).
Αν κάνω λάθος, απολογούμαι. :s_howdy

Κανένα πρόβλημα. Εγώ θυμήθηκα την καιρική αναταραχή του Ιουνίου τα απογεύματα που έβγαινα για περπάτημα, και κάποιες φορές έτρεχα να προλάβω την βροχή γιατί είχε μαυρίσει ο ουρανός. Μας είχαν πρήξει και οι μετεωρολόγοι ως τις αρχές Ιουλίου ότι δεν ήρθε το καλοκαίρι :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#840547 Εδώ άρχισε και μονοψήφια θερμοκρασία το βράδυ. Με ηλιόλουστο καιρό όλη μέρα χθες προχτές και μάλλον σήμερα.
Πάντως δεν έχουμε ανάψει ούτε κλιματιστικό ακόμα.
Έχει φανταστικό καιρό η περιοχή τέτοια εποχή.Εικόνα