Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
drdino έγραψε:https://youtu.be/74k6t5wGzZ0

επιτέλους να πέφτουν οι μάσκες :lol:

Nα μην το γελας καθολου. Να δεις που στο τελος θα θεσμοθετησει την 6ημερη εργασια και θα μας λενε "οριστε ψεμματα ηταν, ποια 7ημερη" :lol:

Η 6ημερη ισχύει ήδη

και μάλιστα αν θες μπορείς να παίζεις και 6*8 με υπερεργασία για πάντα

απλά δεν ανησυχώς για την 7ημερη για τους πολλούς γιατί η 6ημερη που ισχύει ήδη δεν πολυεφαρμόζεται

σε επισιτηστικά και τουριστικά θα πέσει η λούτσα (που πρακτικά πέφτει ήδη βέβαια)

μάλιστα το σάββατο επειδή ακριβώς είναι και θεωρείται εργάσιμη μετράει για να βγουν τα 25 ένσημα κάθε μήνα

αναρωτιέμαι αν με 7ημερο θα μπορείς να παίζεις 30 :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
diplomat έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=JzxQG37JHFM&t=0m18s

Η ζώνη ασφαλείας είναι για τους απλυταίους μάλλον. :(

Οι αστοί προστατεύονται από την παναγίτσα. :s_yes

:s_shout :s_shout :s_shout

Ένα θεματάκι με την οδική ασφάλεια το έχουν πάντως. :hmmm:

Εικόνα
5* ΓιούροNCAP :rtfm:

Εικόνα
Λιάπης ανασφάλιστος με πλαστές πινακίδες.

Εικόνα
Ride like the Στρατηγός Άνεμος.

Εικόνα
Άμα ξέρεις από Βέσπα και όμορφες βουλευτίνες. :inlove:

bonus: Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού (1:12 και μετά)

Και για να καταδικάσουμε τις παραβάσεις του ΚΟΚ απ'όπου κι αν προέρχονται:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#589077 Παίρνω συχνά επιστροφή φόρου από τη φορολογική δήλωση. Το νωρίτερο που μου έχουν μπει τα λεφτά είναι Οκτώβριος αν θυμάμαι καλά. Ε, η φετινή επιστροφή μπήκε σήμερα! :metalo:
Τι έγινε ρε παιδιά; Έφτιαξε ο Τσίπρας τη χώρα ή μας καλοπιανει ενόψει εκλογών;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λες για τους ΣΥΡΙΖΑίους και βρίσκω και λίγο παράλογο να αναρωτιούνται κάποιοι γιατί δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Από την άλλη, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί βλέποντας αυτά κάποιος να πάει να ψηφίσει ΝΔ, που κάνει ακριβώς τα ίδια: δεν έχει αναγνωρίσει τα εγκληματα που έκανε εναντίον της χώρας, δεν έχει μετανοιώσει για τίποτε, εξακολουθεί να χρωστάει παντού εκατομμύρια και πλέον με τσαμπουκά κιόλας (τον ίδιο τσαμπουκά που δείχνουν κάποιοι ψηφοφόροι της ακόμη και στο φόρουμ, κι ακόμη δεν βγήκαν και κυβέρνηση...), έρχεται να μας ξανασώσει.
Είναι εντελώς παράλογο λοιπόν για να γλιτώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίζεις ΝΔ, που η πορεία της πουθενά δεν ήταν καλύτερη. Ακόμη και τα cc του ΣΥΡΙΖΑ να βάλεις που ήταν δική του τραγικότητα και αποκλειστική ευθύνη, η ΝΔ έχει την αποκλειστική ευθύνη της χρεωκοπίας, αφού και μας έστειλε στα βράχια και δραπέτευσε αφήνοντας την καυτή πατάτα στα χέρια άλλων.
Ούτε είναι λογικό να έχει τιμωρηθεί μόνον το ΠΑΣΟΚ για την χρεωκοπία και όχι η ΝΔ.
Όπως και να 'χει, όπως σωστά είπε κάποιος, δεν γίνεται τόσοι άνθρωποι να ψηφίζουν χωρίς λόγο και να κάνουν λάθος. Εγώ από την άλλη έχω ακριβώς αντίθετη άποψη. Για την ακρίβεια, θεωρώ πως συνήθως ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα για τον Γενάρη του 2015 ασφαλώς. Γιατί ψήφισα χωρίς να έχω διαβάσει τι είχε υπογράψει η χώρα, επομένως ήταν σαφές τι θα γινόταν και ό,τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, ήταν αστειότητα. Αντίστοιχα , ό,τι λέει η ΝΔ τώρα, είναι επίσης αστειότητα. Μπροστά στην ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει... υπεύθυνη πολιτική δύναμη (πράγμα τραγικό, αναλογιζόμενοι την πορεία τους τα τελευταία χρόνια).
Είναι εξαιρετικά ωραία η φάση πάντως τώρα για εμένα, γιατί δεν έχω κανένα άγχος, ό,τι και να κάνει ο Κούλης δεν θα με ακουμπήσει άμεσα, δεν περιμένω τίποτε, δεν ελπίζω και τίποτε. Θα κάθομαι από μια μεριά και θα γελάω με όλους όσους τον ψήφισαν για να τους σώσει. Και ακόμη περισσότερο, με τους υποστηρικτές του που έχουν ξεσαλώσει παντού, ενώ ακόμη δεν βγήκαν.
Στην απίθανη περίπτωση που θα τα πάει καλά, ακόμη καλύτερα, θα είμαι σίγουρα στους κερδισμένους. Το τελευταίο ενδεχόμενο, είναι λιγότερο πιθανό από το να πιάσω το Τζόκερ (κατόπιν επιθυμίας της συζύγου, παίζουμε 3.5€ κάθε βδομάδα, έτσι για το καλό, μπας και έρθουν ουρανοκατέβατα λεφτά, γιατί αλλιώς...).
Η κουβέντα θα συνεχιστεί στην Πολιτική όμως, το θέμα εδώ είναι άλλο.[Admin]

ΠΑΣΟΚ κυριως και ΝΔ φορτωσαν τους πολιτες με 300-350 δις χρεος σε 40 χρονια (εθνικο χρεος και ενα μερος του ιδιωτικου αν υποθεσεις οτι φοροι τυπου ΕΝΦΙΑ φορτωνουν χρεοι σε μεριδα του πληθυσμου που δεν εχει να δωσει). Συριζα σε 6 μηνες εβαλε αλλα 100 δις (και αν δεν ειναι 100 δις σιγουρα ειναι ενα ποσο που πλησιαζει). Ουτε ΕΝΦΙΑ καταργησε που ηταν βασικο συνθημα του και τα ιδιωτικα χρεη μεγαλωσαν ενω και οι μεγαλες επιχειρησεις συνεχισαν να δημιουργουν χρεη. Η ΝΔ ειναι μονοδρομος στο υπαρχον πολιτικο συστημα αυτη την στιγμη αφου ο κοσμος δεν θελει δραστικες λυσεις τυπου Τζημερου.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTS έγραψε: Η ΝΔ ειναι μονοδρομος στο υπαρχον πολιτικο συστημα αυτη την στιγμη αφου ο κοσμος δεν θελει δραστικες λυσεις τυπου Τζημερου.

Ποια βιομηχανία είπαμε έχεις εσύ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#589096 Γιατί μόνον 100 δις και όχι 200 δις που λέει ο κος Βιζερ;
Προφανώς και δεν πλησιάζουν τα ποσά αυτά, γιατί μόνον με πόλεμο μπορείς να χρεώσεις τόσα μια χώρα σε 6 μήνες.
Από την άλλη, η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, σε 5.5 χρόνια, όντως αύξησε το χρέος κατά 100 δις, ενώ ήταν η αιτία της χρεοκοπίας (ο ΓΑΠ χρεώνεται με την διαχείριση, όχι με την αιτία). Σχεδόν 300δις σε νέα δάνεια μέσα στην κρίση (για να αποπληρωθούν τα παλιά προφανώς ).
Από οποία πλευρά και να το δεις, όχι μόνον μονόδρομος δεν είναι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως, θα έπρεπε να ψηφίζουμε κάτι άλλο.
Από την άλλη, ο κόσμος είναι σε μια μαζική παράκρουση, όλοι θεωρούν πως θα είναι καλύτερα με μια κυβέρνηση ΝΔ, χθες κάποιος μου έλεγε πως περιμένει ο Μητσοτάκης να τα βάλει με τους μεγάλους (εργολάβους, βιομηχάνους, κλπ) απαιτώντας να είναι πιο ηθικοί και όχι τόσο άρπαγες. Ο καθένας ζει το παραμύθι του, ποιος είμαι εγώ να του το χαλάσω;
Καλύτερα λοιπόν, γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
drdino έγραψε:https://youtu.be/74k6t5wGzZ0

επιτέλους να πέφτουν οι μάσκες :lol:

Nα μην το γελας καθολου. Να δεις που στο τελος θα θεσμοθετησει την 6ημερη εργασια και θα μας λενε "οριστε ψεμματα ηταν, ποια 7ημερη" :lol:

Η 6ημερη ισχύει ήδη

και μάλιστα αν θες μπορείς να παίζεις και 6*8 με υπερεργασία για πάντα

απλά δεν ανησυχώς για την 7ημερη για τους πολλούς γιατί η 6ημερη που ισχύει ήδη δεν πολυεφαρμόζεται

σε επισιτηστικά και τουριστικά θα πέσει η λούτσα (που πρακτικά πέφτει ήδη βέβαια)

μάλιστα το σάββατο επειδή ακριβώς είναι και θεωρείται εργάσιμη μετράει για να βγουν τα 25 ένσημα κάθε μήνα

αναρωτιέμαι αν με 7ημερο θα μπορείς να παίζεις 30 :hmmm:

Μια χαρά εφαρμόζεται η 6 ήμερη εργασία ακόμα και με υπερεργασία.

Στη βιομηχανία και στις οικοδομές πληρώνονται ΟΛΕΣ οι υπερωρίες του προσωπικού πλην των μηχανικών.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#589102 Την ίδια ώρα η #filele_lelapa του ΣΥΡΙΖΑ κάνει αισθητή την παρουσία της στη χώρα.

https://www.ethnos.gr/ellada/44900_hani ... yNMz8AOJ3w
Άβαταρ μέλους
By diplomat
g8777 έγραψε:Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα στον Αυτιά δίνει πόνο:

"Θα βρω τα νανογιλέκα"

:metalo: :metalo:

FIFY :s_yes

Εικόνα

Αντιπρόεδρος.
Α - ντι - προ - ε - δρος.

:s_cry
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Ariston Femjoy έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
GTS έγραψε: Η ΝΔ ειναι μονοδρομος στο υπαρχον πολιτικο συστημα αυτη την στιγμη αφου ο κοσμος δεν θελει δραστικες λυσεις τυπου Τζημερου.

Ποια βιομηχανία είπαμε έχεις εσύ; :hmmm:

H τυποεκδοτικη μετραει, συντροφε; Ο 902;

Ειναι αρκετα καπιταλιστικα αυτα τα μαγαζακια; :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Βλεπω ο Κουλης τα δινει ολα τον τελευταιο καιρο. Πως λεγαμε παλια πορτα τη πορτα. Τωρα λεμε φορουμ το φορουμ... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#589122 Το νομιζουμε βλακα τον Κουλη αλλα ειναι γατος. Ως γνησιος Κρητικαρος γνωριζει οτι η Κρητη καταληφθηκε το 41 απο αλεξιπτωτιστες η γνωστη επιθεση με κωδικο ονομα 'επιχειρηση Ερμης'. Την ιδια επιθεση με αλεξιπτωτιστες κανει και τωρα στο φορουμ για την κατακτηση της εξουσιας. Του κοστιζει λιγο παραπανω αλλα ΟΚ. :iconcool:
Απο την αλλη δεν μπορω να πω οτι ειναι και τιποτα διανοιες αλλα αλεξιπτωτιστες ειναι και μαλιστα του Κυριακου. Μην περιμενουμε και πολλα πραγματα. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί μόνον 100 δις και όχι 200 δις που λέει ο κος Βιζερ;
Προφανώς και δεν πλησιάζουν τα ποσά αυτά, γιατί μόνον με πόλεμο μπορείς να χρεώσεις τόσα μια χώρα σε 6 μήνες.
Από την άλλη, η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, σε 5.5 χρόνια, όντως αύξησε το χρέος κατά 100 δις, ενώ ήταν η αιτία της χρεοκοπίας (ο ΓΑΠ χρεώνεται με την διαχείριση, όχι με την αιτία). Σχεδόν 300δις σε νέα δάνεια μέσα στην κρίση (για να αποπληρωθούν τα παλιά προφανώς ).
Από οποία πλευρά και να το δεις, όχι μόνον μονόδρομος δεν είναι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως, θα έπρεπε να ψηφίζουμε κάτι άλλο.
Από την άλλη, ο κόσμος είναι σε μια μαζική παράκρουση, όλοι θεωρούν πως θα είναι καλύτερα με μια κυβέρνηση ΝΔ, χθες κάποιος μου έλεγε πως περιμένει ο Μητσοτάκης να τα βάλει με τους μεγάλους (εργολάβους, βιομηχάνους, κλπ) απαιτώντας να είναι πιο ηθικοί και όχι τόσο άρπαγες. Ο καθένας ζει το παραμύθι του, ποιος είμαι εγώ να του το χαλάσω;
Καλύτερα λοιπόν, γιατί όχι;

25 δις ηταν τα κεφαλαια που χαθηκαν στις τράπεζες (ειχαν επενδυθεί από το δημοσιο -ειχε δανειστεί τα χρηματα- πριν το 2015). Τους μηνες μεχρι τα CC και τους επομενους μηνες μεχρι το τελος του χρονου χαθηκαν και αλλα χρηματα στην αναταραχή. Εχεις ένα ποσο κατ ελαχιστο 35 δις και ανεβαινει οσο μπορει καποιος να υπολογισει ποσα χαθηκαν στην αναταραχή (υποθετω σιγουρα 10 δις).

Τον Συριζα τον δοκιμάσαμε, οποτε το σωστο είναι να ψηφισουμε ΝΔ τωρα για να γλυτώσουμε από τους Πολλακηδες, Παππαδες κλπ. :rtfm: Όλα θα είναι καλυτερα με ΝΔ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#589124 Αν είναι να υπολογίζεις τέτοια, θα πρέπει να βάλεις στο λογαριασμό όλες τις ανακεφαλαιποιήσεις των τραπεζών, ως και τα δάνεια, από εποχής Αλογοσκούφη και ισχυρής Ελλάδας.
Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ζημιά το εξάμηνο της ΠΦΑ, αλλά προφανέστατα και όχι 100δις, αυτά είναι απλώς αστεία νούμερα για το φιλελέ ακροατήριο.