Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#452903 Δεν χρειάζεται να μένεις σε ένα μέρος. Έχει περιφερειακά ένα σωρό ωραία μέρη και με "παρκινγκ", χωρίς συνωστισμό.

Η Νίκης ειδικά όταν ζέχνει ο βόθρος που λέγεται Θερμαϊκός και περνάνε τα βρωμοντίζελ από μπροστά σου είναι μαγευτική!!! :s_sarcastic

Καλά εστιατόρια; Αγιολί ας πούμε; :svivhaha:

Δεν ξέρω πάντως σε ποιο ντεμέκ αναφέρεσαι καθώς δεν πηγαίνω σε εμπορικά κέντρα και άλλες αμερικανιές. :roll:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#452905 Αναφέρομαι στο Μποέμ. Ίδιας ιδιοκτησίας με το Ολυμπιον. Και ίδιος κόσμος για φάπες.
Εστιατόρια....
El coreo στα λαδαδικα
Grada nuevo στην καλαποθακη
Clochard στην Κορομηλα
Έτσι 3 πρόχειρα, που δεν υπάρχουν αντίστοιχα.
Μπεργκεραδικα
Pax και brothers in law
Ζαζαροπλαστεια, παγωτατζιδικα, βρώμικα.
Ότι θες στο κέντρο θα το βρεις.
Και φοιτήτριες, ναι φοιτήτριες. Για να μην κρυβόμαστε. Τα πιο ωραία γκομενακια κυκλοφορούν στο κέντρο

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#452907 Σας νιώθω. Τι ωραία στο κέντρο.
Το Σέρλοκ που είχα πάει πριν χρόνια για κοκτέιλ, υπάρχει;
Και γκομενάκια αβέρτα. Αχ... Ψηλά, κοντά, αδύνατα, με πιασίματα, ξανθά, καστανά, τα θέλω όλα.
κυρ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#452910 Τόσα χρόνια στα fora γιατί μπλέκεται με λογική realzeus?

Κάνε την ζωαρα σου μαν στα περιξ της πόλης. Και αυτό απο ενα άτομο που βγαίνει στο κέντρο :)

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kyr80 έγραψε:El coreo στα λαδαδικα
Clochard στην Κορομηλα
Μπεργκεραδικα
Pax και brothers in law

Α αυτές οι δηθενιές; :lol:
Πήγαινε στα Κιόσκια στον Χορτιάτη (και στροφοδιαδρομή, χθες δεν ίσιωσα πουθενά :yahoo: ) να φας στρουθοκάμηλο, σωστά ψημένο φιλέτο, αγριογούρονο και γεμιστό σνίτσελ α λα κρεμ σε καλό τραπεζομάντιλο και άσε τα ακριβά μπιφτέκια με ψωμάκι στο σουπλά θαρρείς και πας σε Goody's πολυτελείας ή τις τρεις κουτσουλιές στο πιάτο για ντεμεκ γκουρμεδιές. :svivhaha:

kyr80 έγραψε:Ζαζαροπλαστεια

Πανόραμα! :rtfm:
Τάσος για προφιτερόλ ειδικά. :inlove:

kyr80 έγραψε:Και φοιτήτριες, ναι φοιτήτριες. Για να μην κρυβόμαστε. Τα πιο ωραία γκομενακια κυκλοφορούν στο κέντρο

Έλεος ρε συ. Παιδιά μας θα μπορούσαν να είναι. Συμμαθητής μου έχει κόρη 19 χρονών. Σα λιγούρια θα κοιτάμε τα πιτσιρίκια; :lipsealed:

Να μου πεις ότι πας σε συγκεκριμένα μαγαζιά που σου αρέσουν να το καταλάβω. Κι εγώ έχω δύο μπαρ που τα έχουν φίλοι στο κέντρο και πηγαίνω. Αλλά έχω θέση να με περιμένει κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 11 Νοέμ 2017, 18:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Giuseppe Busso έγραψε:Σας νιώθω. Τι ωραία στο κέντρο.
Το Σέρλοκ που είχα πάει πριν χρόνια για κοκτέιλ, υπάρχει;
Και γκομενάκια αβέρτα. Αχ... Ψηλά, κοντά, αδύνατα, με πιασίματα, ξανθά, καστανά, τα θέλω όλα.
κυρ :inlove:

Το μαγαζί είναι φίλου. Το έχει στήσει έτσι για να "γεράσει", χωρίς να χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο ανακαίνιση. Κάνει και event τις καθημερινές.

REALZEUS έγραψε:
kyr80 έγραψε:El coreo στα λαδαδικα
Clochard στην Κορομηλα
Μπεργκεραδικα
Pax και brothers in law

Α αυτές οι δηθενιές; :lol:
Πήγαινε στα Κιόσκια στον Χορτιάτη να φας στρουθοκάμηλο, σωστά ψημένο φιλέτο, αγριογούρονο και γεμιστό σνίτσελ α λα κρεμ σε καλό τραπεζομάντιλο και άσε τα ακριβά μπιφτέκια με ψωμάκι στο σουπλά θαρρείς και πας σε Goody's πολυτελείας ή τις τρεις κουτσουλιές στο πιάτο για ντεμεκ γκουρμεδιές. :svivhaha:

Στο Χορτιάτη;;; Πιο μακριά δεν έχει;; Από τη Μαρτίου που μένω, πιο λίγο χρόνο θέλει να φτάσω στο κέντρο και να παρκάρω. Και βενζίνες + πάρκινγκ θα μου βγει φθηνότερα.
Μη μου απαντάς για τα μπέργκερ.. Να μου απαντήσεις στα εστιατόρια. Στα κιόσκια έχω φάει. 2 σκαλιά κάτω από Grada. Και το αργεντίνικο σε κρέας είναι μακράν το καλύτερο εστιατόριο.

REALZEUS έγραψε:

kyr80 έγραψε:Ζαζαροπλαστεια

Πανόραμα! :rtfm:
Τάσος για προφιτερόλ ειδικά. :inlove:

Μλκα μιλάς για τη δουλειά μου τώρα. Σοβαρέψου. Ποιος Τάσος;;;;;;; Το καλύτερο προφιτερόλ με απόσταση χάους από το δεύτερο είναι το σουρεάλ στην Π.Π. Γερμανού. Και για το Πανόραμα ισχύει το ίδιο. Άμα φτάσω Πανόραμα, γμσε με. Και 11 το βράδυ όλοι για ύπνο.
Στο κέντρο έχει Μίλτο,Πλαιζίρ,Κωνσταντινίδη,Μουρούζη, Ελενίδη, Τερκενλή, 3-4 παγωτατζίδικα και πολλά άλλα.

REALZEUS έγραψε:
kyr80 έγραψε:Και φοιτήτριες, ναι φοιτήτριες. Για να μην κρυβόμαστε. Τα πιο ωραία γκομενακια κυκλοφορούν στο κέντρο

Έλεος ρε συ. Παιδιά μας θα μπορούσαν να είναι. Συμμαθητής μου έχει κόρη 19 χρονών. Σα λιγούρια θα κοιτάμε τα πιτσιρίκια; :lipsealed:

Να μου πεις ότι πας σε συγκεκριμένα μαγαζιά που σου αρέσουν να το καταλάβω. Κι εγώ έχω 2 μπαρ που τα έχουν φίλοι στο κέντρο και πηγαίνω. Αλλά έχω θέση να με περιμένει κλπ.

"Θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας....". Θα σου απαντήσω κάτι, που μου λένε φίλοι μου για το προσωπικό μου... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παιδιά μας. Δε σου λέω ότι θα κάνω κάτι. Παντρεμένος με παιδιά πλέον.
Αλλά πως να το κάνουμε; Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες :iconcool:

Αυτά και τέλος από εμένα. Πάω να κάνω όργανα, για να μείνω fit :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#452924 Καιρό είχε να γίνει ωραία συζήτηση εδώ, πέρα από τις γνωστές γκρίνιες μας
Αναμένω με εναγωνίως ποστ του Pug106 για τα πάρτυ υποδοχής πρωτοετ(ρι)ών
Άβαταρ μέλους
By elvet
JasonLouk έγραψε:Ποια είναι η ωραία συζήτηση?

< >

...Πέρα από τις γνωστές γκρίνιες μας... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kyr80 έγραψε:Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες

Ντροπή κι αίσχος ρε. :lol:

ΥΓ: Θα δοκιμάσω απόψε κιόλας το Σουρεάλ (αρκεί να βρω να παρκάρω εκεί κάπου :shifty: ) και θα αναφέρω ευπειθώς. :s_drinks

@elvet: Απορώ γιατί ασχολείσαι Μανώλη μου...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#452939 Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
elvet έγραψε:Ξέρουμε μεσίτη για αγοραπωλησία ακινήτου; Ανατολικά.

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις;

REALZEUS έγραψε:
kyr80 έγραψε:Αφού ακόμα περνάει η μπογιά μας, καλύτερα να κάνουμε χαβαλέ με τα πιτσιρίκια του γάλακτος, παρά με τις σιτεμένες

Ντροπή κι αίσχος ρε. :lol:

Ντροπή θα ήταν άμα πήγαινα εγώ...