Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:Έχουμε καμιά πληροφορία για κατάσταση/προσβασιμότητα Εθνικής Οδού στα σημεία εκείνα;

:s_thumbsup

BARHonda έγραψε:Το πλάνο λέει εκκίνηση Παρασκευή πρωί για Μπρνο

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#837502 επειδη σημερα το βραδυ περιμενουν να ριξει πολυ,καλυτερα περιμενε να δεις το πρωι τι θα εχει γινει.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#837528 Το τριανταεφτά χιλιάδες εξακόσια δεκαπεντέμισι τον Απρίλη ξανά
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Corto Maltese έγραψε:Το τριανταεφτά χιλιάδες εξακόσια δεκαπεντέμισι τον Απρίλη ξανά
Εγώ περιμένω νωρίτερα κάποιο ηφαίστειο...
Άβαταρ μέλους
By Chris
kubiak έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Το τριανταεφτά χιλιάδες εξακόσια δεκαπεντέμισι τον Απρίλη ξανά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Chris έγραψε:
kubiak έγραψε:

Εικόνα
Αυτά τα meme πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
dimviii έγραψε:επειδη σημερα το βραδυ περιμενουν να ριξει πολυ,καλυτερα περιμενε να δεις το πρωι τι θα εχει γινει.

αυτη η μανια του συστηματος να ριχνει νερα στην βορεια ευβοια και μετα στο βολο αυτες τις δυο μερες παραπηγε...
https://penteli.meteo.gr/stations/volos/
μιλαμε για απιστευτο κολλημα με ενα rain rate κολλημενο απο τα 50 μεχρι τα 230 για 5+ ωρες......
Άβαταρ μέλους
By cmarin
kubiak έγραψε:Αυτά τα meme πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν...

Συμφωνώ επειδή όλα δείχνουν από τις μελέτες, ότι έχει ενεργοποιηθεί ξανά...

.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
BARHonda έγραψε:Έχουμε καμιά πληροφορία για κατάσταση/προσβασιμότητα Εθνικής Οδού στα σημεία εκείνα; Το πλάνο λέει εκκίνηση Παρασκευή πρωί για Μπρνο

Αν βάλεις το google maps σου βγάζει σε ποια σημεία κανουν έργα και που έχει σταματήσει η κυκλοφορία.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#837687 Την παρούσα στιγμή μόνο στο ύψος του Αλμυρού βλέπω κάτι να γίνεται, αλλά κάποιο κομμάτι να έχει κλείσει και να παρακάμπτουν κυκλοφορία ακόμα όχι το οποίο είναι κάπως ενθαρρυντικό

Ξεκινάμε αύριο πρωί και βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#837688 καλο ταξιδι να εχεις!
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#837689 Και φυσικά ρωτάς σε κάθε διόδιο τον/την υπάλληλο να σου πει, εκείνοι γνωρίζουν. Με το καλό...