Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#647831 ειδα την σειρα Flavorful Origins που δειχνει σε 10λεπτα επεισοδια διαφορες γευσεις απ' τη γαστρονομια μιας περιοχης στην Κινα και εντυπωσιαστηκα! :s_omg
αναμενομενο το οτι η αντιστοιχη κουζινα στα μερη μας ειναι δυτικοποιημενη και ρηχοτερη αλλα, οντας ανιδεος, δεν περιμενα τετοια ποικιλια, τεχνικες, πιατα.
η παρουσιαση ειναι ταπεινη και περιεκτικη, χωρις τραβηγμενο εντυπωσιασμο, αξιζει!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
egobrain έγραψε:ειδα την σειρα Flavorful Origins που δειχνει σε 10λεπτα επεισοδια διαφορες γευσεις απ' τη γαστρονομια μιας περιοχης στην Κινα και εντυπωσιαστηκα! :s_omg
αναμενομενο το οτι η αντιστοιχη κουζινα στα μερη μας ειναι δυτικοποιημενη και ρηχοτερη αλλα, οντας ανιδεος, δεν περιμενα τετοια ποικιλια, τεχνικες, πιατα.
η παρουσιαση ειναι ταπεινη και περιεκτικη, χωρις τραβηγμενο εντυπωσιασμο, αξιζει!

Υποπτευομαι οτι δεν ειμαι ο πρωτος που σκεφτηκε "ωχ γατιά σκυλιά στο πιάτο". :lol:

ΥΓ συγχαρητηρια για τον παστουρμα που ειχες την υπομονη και μερακι να φτιαξεις μερικες εβδομαδες νωριτερα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#647881 χε, κι ομως δεν εχει τιποτα αποκρουστικο. εχει επεισοδια για ελιες, μαριναρισματα, σουπες-ζωμους, λεπτοκομμενο κρεας, κεφτεδες, αρκετα θαλασσινα και διαφορα προϊοντα ζυμωσης που δινουν γευση σε πιατα τους.
εξαλλου νομιζω πως προθεση της σειρας ειναι να εξοικειωθει ενα δυτικο κοινο με τα ενδιαφεροντα της κινεζικης κουζινας και να εμπνευσει ταξιδι ή εστω μπασιμο σε δυτικα εστιατορια.

(ευχαριστω!)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#648292 Παντως αυτο το διαστημα που ηταν κλειστες οι ταβερνες, επαιξε πολυ πελαγισιο ψαρι στην αγορα και μαλιστα σε λογικες τιμες. Οταν ανοιξουν παλι αναμενεται να τα βρισκουμε με το ζορι τα ψαρια και μαλιστα σε υψηλες τιμες :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mirage έγραψε:Στο έστειλε κάποιος Νιγηριανός πρίγκηπας;

:lol:
Μια φίλη Ελληνίδα, μόνιμη κάτοικος Dubai εδώ και χρόνια καθώς δουλεύει σαν αεροσυνοδός για την Emirates.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
mirage έγραψε:Να της πεις να κόψει την παρέα με Νιγηριανα αγόρια.

http://travel-with-lori.com/?fbclid=IwA ... WxeLeUttts

Είναι πολυταξιδεμένη. Είναι πολύ παλιά φίλη μου. Από Γ' Γυμνασίου μαζί.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#649482 Δεν ζήτησα βιογραφικό ρε συ. Τα σχόλια στο βιντεο σχολιάζω. Κατά τα άλλα another day in India.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#650537 Εγώ έχω να πω ότι χάρη στον Σκωτσέζο, τιμάω ένα κιλό καϊμάκι Στάμου. Καταπληκτικό!
Άβαταρ μέλους
By gianik
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ έχω να πω ότι χάρη στον Σκωτσέζο, τιμάω ένα κιλό καϊμάκι Στάμου. Καταπληκτικό!

το οποίο ταιριάζει τρελά με το γαλακτομπούρεκο που έχει ο Στάμου (προτίμησε αυτό με το φύλλο κανταίφι από πάνω.. :s_crazy )
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#650716 Το καϊμάκι του είναι κορυφή, αλλά δοκιμάστε και από τις άλλες γεύσεις. Π.χ. η σοκολάτα-βύσσινο συνοδεύει πολύ ωραία το καϊμάκι. Ωραίες γεύσεις επίσης το Ferrero και οι καραμέλες. Εγώ από τότε που ανακάλυψα το παγωτό του Στάμου, το ψυγείο δεν ξεμένει ποτέ (και γίνεται καθημερινά κατανάλωση) :vava: .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
gianik έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ έχω να πω ότι χάρη στον Σκωτσέζο, τιμάω ένα κιλό καϊμάκι Στάμου. Καταπληκτικό!

το οποίο ταιριάζει τρελά με το γαλακτομπούρεκο που έχει ο Στάμου (προτίμησε αυτό με το φύλλο κανταίφι από πάνω.. :s_crazy )

Γαλακτομπουρεκο με φυλλο κανταιφι μονο "Κοσμικον", ιεροσυλε!

Γαλακτομπουρεκο σκετο, Σκιαδας στην Καλαματα. ΛΗΞΙΣ :adminpower: