Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
#450001 Ευτυχώς υπάρχει μια γραμμη άμυνας απέναντι στην μπουρδελοποιηση της παραλιας που προωθει ο κυρ Γιαννης.

http://www.thessnews.gr/article/58231/n ... ri-eggrafa

«Άκυρο» για την δήμο Θεσσαλονίκης από την αρμόδια επιτροπή όσον αφορά την προσφυγή κατά της Αποκεντρωμένη Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την ακύρωση της κανονιστικής απόφασης για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στον άξονα του πεζοδρόμου της Αγίας Σοφίας και την αξιοποίηση των γυάλινων περιπτέρων-αναψυκτηρίων στη Νέα Παραλία.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#450047 Μη φας, θα χουμε γλαροσουπα

Ερχεται ο Βουγιας με νεες ιδεες για το κυκλοφοριακο της πολης...

Κατι πηρε τ αυτι μου για κινηση των αστικων αναποδα στην Τσιμισκη :lipsealed: . Ελπιζω να παρακουσα
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#450054 Δε μουμιοποιηθηκε ο βουγιας από τις πολλές καινοτόμες ιδέες του? Εγώ δεν πάλι κοσμοπουλο θα ψηφίσω.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By corsair
blackpug106 έγραψε:Μη φας, θα χουμε γλαροσουπα

Κατι πηρε τ αυτι μου για κινηση των αστικων αναποδα στην Τσιμισκη :lipsealed: . Ελπιζω να παρακουσα

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

μεγας συγκοινωνιολογος...
Άβαταρ μέλους
By markvag
blackpug106 έγραψε:Μη φας, θα χουμε γλαροσουπα

Βούγιας;;;; :omg: :help:

Αυτός ο μέγας παπαρολόγος δεν έχει απαχθεί ακόμα από κανένα UFO;;; :roll: :lol:

Ελπίζω να μην ξαναβγει ποτέ σε θέση ευθύνης, γιατί μας βλέπω να νοσταλγούμε τις ωραίες ημέρες με τους ιπτάμενους οδοντίατρους...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#450355 M'αρέσει που κάνουμε θεμα το αυτονόητο (για τον υπόλοιπο κόσμο... :( )

Θεσσαλονίκη: Κλήσεις και πρόστιμο σε όσους πετούν σκουπίδια και ρυπαίνουν δημόσιους χώρους

http://www.protothema.gr/greece/article ... us-horous/
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Kon5 έγραψε:Εσύ εκεί που μένεις με τπτ δεν θα είσαι ευχαριστημένος :protest:

Ο otso σου εστειλε πμ για να σε ρωτήσει συντεταγμένες; Φαίνεται να ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
By otso
funkyreverend έγραψε:
Kon5 έγραψε:Εσύ εκεί που μένεις με τπτ δεν θα είσαι ευχαριστημένος :protest:

Ο otso σου εστειλε πμ για να σε ρωτήσει συντεταγμένες; Φαίνεται να ξέρεις...

Τι να τις κανω τις συντεταγμενες ; να τις δωσω στον Kim για να βομβαρδισει για practice τον φιλτατο corsair ;
μακαρι να εχει ωραιο σπιτι και να το χαιρεται , αν και εδω που τα λεμε κηπος χωρις τσουληθρα και κουνιες σου φερνει στο μυαλο μοναξια και μελαγχολια .
Άβαταρ μέλους
By corsair
otso έγραψε:μακαρι να εχει ωραιο σπιτι και να το χαιρεται , αν και εδω που τα λεμε κηπος χωρις τσουληθρα και κουνιες σου φερνει στο μυαλο μοναξια και μελαγχολια .

Τσουληθρα και κουνιες... ? και λιγο ποιο κάτω ομαδικος τάφος απο παιδάκια που φώναζαν και τσιριζαν.... :x Να ξες, εγω με τον Ηρώδη ειχα τις καλυτερες σχέσεις. Ωραιος τυπάς.
Άβαταρ μέλους
By otso
#450590 Ετσι ελεγα και γω . Μαλιστα ειχα 2 εικονες στο μυαλο .
1) Κοκκινο lada , λαδωμενο μαλλι ταλαιπωρος οδηγος πεθερα κέρβερος χοντρη διπλα , αυστηρο υφος χοντρα γυαλια , χοντρη μαυριδερη γυναικα πισω με μουστακι , μωρο στην αγκαλια και αλλο ελευθερο να παιζει (πισω τα παιδια για ασφαλεια ) και τα δυο να τσιριζουν , σχαρα με βαλιτσες απο πανω .
2) καλοκαιρι παραλια , φτανει σκατουλι λαντα κατεβαινει χοντρη με μαγιω με 10 διπλες στα μπουτια και 2 στρεμματα κυταριτιδα και κοκκινιλες και τριχες , καπελαδουρα γυαλια απο λαικη στο ενα χερι φραπογαλο στο αλλο τσιγαρο 22 αντινικοτ , απο πισω βγαινουν ουρλιαζοντας 3 μουλικα και τρεχουν στη θαλασσα . Αυτη ακολουθει αργα σαν κατι σαπια καικια που τα λεγαμε ψαροκασσελες. Καποια στιγμη γυρναει προς τα πισω και λεει αιντε ρε ανεπροκοπ φερ τα πραματα , τι χαζευς.

και παρ ολα αυτα παντρευτικα . Δεν βλεπω τον λογο , γιατι οχι και σεις.