Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
skous έγραψε:Εγω ειχα αρχισει το waze αλλα ειναι παρανοικες οι διαδρομες που προτείνει!!!! Όλο μεσα απο στενα κλπ. Σε βαθμό που αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος
Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ όταν με πήγε κάποιος με Waze στο Λονδίνο. Δεξιά αριστερά όλα τα στενά. Αλλά κινούμασταν συνέχεια και δεν κολλήσαμε καθόλου σε κίνηση. ήταν σχεδόν σουρεαλιστικό να μην σταματάς.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα που πηγαίναμε σε άγνωστη διεύθυνση έβαλα και τις φωνητικές οδηγίες.

Το προγραμματάκι τα σπάει. Δεν σου λέει απλά "Στρίψτε δεξιά", ή "Στην Δημητρίου Γούναρη στρίψτε δεξιά" όπως παλιά, αλλά "Στο επόμενο φανάρι στρίψτε δεξιά στην Δημητρίου Γούναρη", και "Περάστε το επόμενο φανάρι και στο πρώτο STOP στρίψτε αριστερά και μείνετε στις δυο δεξίες λωρίδες."

Ποιο to Apple Maps?
Άβαταρ μέλους
By GTS
sknipper έγραψε:
skous έγραψε:Εγω ειχα αρχισει το waze αλλα ειναι παρανοικες οι διαδρομες που προτείνει!!!! Όλο μεσα απο στενα κλπ. Σε βαθμό που αυξάνει τις πιθανότητες ατυχήματος
Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ όταν με πήγε κάποιος με Waze στο Λονδίνο. Δεξιά αριστερά όλα τα στενά. Αλλά κινούμασταν συνέχεια και δεν κολλήσαμε καθόλου σε κίνηση. ήταν σχεδόν σουρεαλιστικό να μην σταματάς.

Kαι εγω τετοιο θεμα στην ΑΘηνα/Αττικη σε πανε απο στενα και δρομους που ειναι χωματοδρομοι με τεραστιες λακουβες και οχι απο τους κυριους δρομους που θα πηγαινε καποιος που ξερει την διαδρομη.

Στην Κυψελη σε μερικους δρομους απο τα παρκαρισμενα δεν χωραγα να περασω και εκανα οπισθεν, πηγα να ακουμπησω 5 φορες. Ευτυχως την γλυτωσα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
GTS έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σήμερα που πηγαίναμε σε άγνωστη διεύθυνση έβαλα και τις φωνητικές οδηγίες.

Το προγραμματάκι τα σπάει. Δεν σου λέει απλά "Στρίψτε δεξιά", ή "Στην Δημητρίου Γούναρη στρίψτε δεξιά" όπως παλιά, αλλά "Στο επόμενο φανάρι στρίψτε δεξιά στην Δημητρίου Γούναρη", και "Περάστε το επόμενο φανάρι και στο πρώτο STOP στρίψτε αριστερά και μείνετε στις δυο δεξίες λωρίδες."

Ποιο to Apple Maps?

Ναι!
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#832644 Υπάρχει τρόπος να βγάλω( ,extract) μια εφαρμογή με τα αρχεία κ τους φακέλους της, από ipad? Όταν βλέπω μέσω " files " εμφανίζει καμμία 10 Ρια παλιά αρχεία. Η εφαρμογή αποθηκεύει δεδομένα μέσω εξωτερικών αισθητήρων.
Στα στοιχεία της εφαρμογής δίνει ότι πιάνει 2 gb.( Data and files).

To ίδιο κ με itunes. Βλέπει 10 παλιά αρχεία αλλά δίνει χωρητικότητα εφαρμογής 2 gb.

Δοκίμασα κ με ένα άλλο πρόγραμμα imazing νομίζω τη free έκδοση,τα ίδια,...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Τι παπάντζες έβγαλε στο event φέτος
Μια από τα ίδια , νέα χρώματα υλικα , green environment και βλακείες
Μια χαλαρά το βρήκα εγώ ...ανακάλυψε η αππλ το USB c

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Ναι αλλά το καλωδιακι για σούπερ ταχύτητες φαντάζομαι θα είναι ειδικό Apple
Γιατί? ...δεν έχεις καλώδιο c ? Έλα να σε δωκω έχω καμιά δεκαριά

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#834849 Έχω τέτοια πολλά, και γενικά καλύτερα έτσι.
Αρκεί να παίζουν τα υπάρχοντα καλώδια C και να μη θέλει κάνα δικό τους certified κτλ

Η παρουσίαση πάντως ήταν κοιμισιαρικη, δεν είχε κάνα wow .
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#834851 Όντως, η πιο underwhelming παρουσίαση των τελευταίων ετών.

Το καλώδιο του pro θα έχει ταχύτητες USB-C3 αλλά όχι Thunderbolt, ενώ του απλού 15, με το USB-2 θα είναι τα ζώα μου αργά, όσο και του lightning δηλαδή.

Το Pro μπορεί πλέον να τραβάει βίντεο tethered και να γράφει κατευθείαν σε εξωτερικό σκληρό και το νέο Capture One for Mobile θα παίζει και με το iPhone και όχι μόνο με το iPad. Αυτά τα δυο σε συνδιασμό με τις νέες κάμερες θα μπορούσαν να καταστήσουν το iPhone εργαλείο και για πιο σοβαρές δουλειές, αν και έχω μεγάλες επιφυλάξεις για το ποιος θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει ένα κινητό τηλέφωνο για σοβαρή δουλειά χωρίς να κινδυνεύει να τον πάρει ο πελάτης με τις πέτρες.

Όλα τα USB-C καλώδια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φόρτιση, αυτό ήταν και το νόημα πίσω από τον εξαναγκασμό της Apple από την ΕΕ να ξεφορτωθεί το Lightning.

Επί τέλους έχουμε την δυνατότητα περισσότερων από 2 Terrabyte στο Cloud, αλλά με σημαντική επιβάρυνση. Ακόμα δεν το βλέπω διαθέσιμο όμως:

Εικόνα