Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#285697 Αλλαγη ελαστικων σημερα στο Cube.
Μπηκε ενα ζευγος Maxxis overdrive elite 700x35 , τιμη 40€ .
Εικόνα

Πρωτες εντυπωσεις καλες οσον αφορα την ταχυτητα , νομιζω ομως οτι καταλαβαινεις πιο πολυ τις ανωμαλιες του δρομου καθως τα προηγουμενα ηταν 700χ40...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#285749 Αν αποκλείσουμε να είναι η ιδέα σου επειδή προσπαθείς να νιώσεις τυχόν διαφορά μπορεί να φταίει ότι απλά είναι πιο φουσκωμένα. Πόσο συχνά ελέγχεις πίεση. Ξέχνα τα και ξανακάνε την εικονική σύγκριση ακριβώς πριν τα ξαναφουσκώσεις.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#285771 Κοιτα , η διαφορα απο 40 σε 35 οπτικα τουλαχιστον ειναι εμφανης.
Τα προηγουμενα τα φουσκωνα max.62b , αυτα γραφουν 70..
Μου φαινεται ομως κ λογικο να καταλαβαινω πιο πολυ τις λακουβες κ τα πεζοδρομια τωρα...
Αυριο εχει πλυσιμο με πιεστικο (αλυσιδα , σασμαν κ.λ.π) , στεγνωμα , λαδωμα κ ειναι ετοιμο για να φορτωθει στο οχημα για τις διακοπες... :superman:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#285936 Xαζεύω τα Brompton. Xμμμμ :hmmm:

Ναι ποιοτικά, ναι βολικά στο μάζευε-άπλωνε, ναι μικρό μέγεθος που χωράει σε τσάντα ...λογικό με τους 16αρηδες που φοράει.

ΑΛΛΑ.... πανάκριβα ...ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και δυσεύρετα εδώ Ελλάδα.

:inlove:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#285943 Εγω έχω ένα dahon και είναι αποδεκτό για Ελλαδα με τις τόσες λακούβες κτλ,bromton έχει ένας φίλος και το παίρνει παντού μαζί του .Καμία σχέση ή ευκολία μεταφοράς με το dahon.Βεβαια το Brampton το βρίσκω οριακό για Αθηνα.
Το cube σε σχέση με τα μικρά τα χωρίζει χάος...
Δε γίνετε να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή και αν γινετε θα είναι πολύ ακριβό.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#288524 Εχουμε προτασεις για την ασφαλεια του ποδηλατου; Κλειδαρια με αλυσιδα ή πεταλο;

Μεχρι 50 ευρω.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
g8777 έγραψε:Εχουμε προτασεις για την ασφαλεια του ποδηλατου; Κλειδαρια με αλυσιδα ή πεταλο;

Μεχρι 50 ευρω.
Επειδή πρόσφατα ασχολήθηκα και ρώτησα και μελέτησα και είδα πολλά βίντεο.
Από τη στιγμή που κυκλοφορεί φορητότατος τροχός μπαταρίας όλα κλέβονται μέσα σε 1-1,5 λεπτό το πολύ. Σημασία έχει ο αριθμός των κλειδωμάτων, η αντοχή, αλλά και η τοποθέτηση των κλειδωμάτων που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
Με την σύμφωνη γνώμη του φόρουμ αυτού κατέληξα σε Abus (γνωστότερη εναλλακτική η Kryptonite).
Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις. Απέφυγα τα πολύ ακριβά Gold και επέλεξα Silver (Sold Secure διαβάθμιση)
Πήρα πέταλο (για τα λεφτά και το βάρος τους τα πάνε πολύ καλά σε σχέση με άλλα) με επιπλέον συρματόσχοινο για να πιάνει την εμπρός ρόδα, κράνος κλπ.
Το Abus Sinus plus των 23εκμ Γερμανίας με το συρματόσχοινο σε τιμή 30 λιρών (αντί 40 τώρα) πριν λίγες εβδομάδες.
http://www.chainreactioncycles.com/abus ... -prod88967
Όπως είχα σχολιάσει είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#288575 Καλο πέταλο με το έξτρα συρματοσχοινο και πολύ προσοχή στην βάση του στο σκελετό. Μάρκες όπως είπε ο sknipper

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#288583 Στην αρχη κοιταξα αυτη:

http://www.plus4u.gr/kleidaria-abus-46%252f150-hb300+ush46-ec-sinus-mayrh/138059525-138059525/p

αφου σιγουρευτηκα οτι η 8777αινα θα χασει το κλειδι ως συνηθως
Εικόνα

θα παρουμε αυτη:

http://www.plus4u.gr/kleidaria-abus-tresor-1350%252f185-kf-mayrh/138033893-138033893/p

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288618 Εαν παρεις αυτην την κλειδαρια θα φας εβδομαδιαίο ban :adminpower:...

Καμαρι μου γλυκο , 2016, 2016 , προσεχε το ξαναγραφω 2016 εχουμε..
Θα παρεις κλειδαρια με συνδυασμό ;;;;; :rant:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#288619 Κάτσε να μαντέψω τον συνδυασμό...

8777 :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#288632 Oχι. Εχει δικιο ο Γιαννικ. Δεν θα παρω κλειδαρια.

Γιατι θα μου διαθεσετε ενα περιπολικο για να φυλαει το ποδηλατο της 8777αινας οση ωρα ειναι παρκαρισμενο. :rtfm:

Αρκετα ασχοληθηκα με πραγματα που δε με αφορουν. ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Ας παρει πατινι , ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Οχι που θα πεθανω απο το αγχος μην χασει το κλειδι στο vortex που λεγεται γυναικεια τσαντα. Ασε μας μωρε λεμε. :rant: :rant: :rant: :rant:

JBT σημερα αφησα τον γιο 11-5 στην παραλια αφου πρωτα τον ειχα αλειψει με το λαδακι της κυριακατικης λειτουργιας. Για να μαθεις. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#288636 To συρματοκαλώδιο και μάλιστα τόσο κακόμοιρο όσο αυτό που δείχνεις κόβεται εξαιρετικά εύκολα με κόφτη. Δεν είναι για να ασφαλίσεις ποδήλατο, το πολύ για καροτσάκι λαϊκής κι αυτό άδειο.... :thumbsdown: