Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Anonymous Founder έγραψε:Δεν τρώω συχνά σουβλάκια, όταν τρώω θέλω και την ευκολία να τα παίρνω έτοιμα!
Αν καθίσω σπίτι να μαγειρέψω, θα φτιάξω κανονικό φαγητό.

Κανονικότατο και θέλει και κάμποση δουλειά. +οτι γλυτώνεις τα ξίγκια και μπορείς να το γκουρμεδιάσεις σε βαθμό που δεν θα βρείς έξω.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#158782 Εγώ τρώω μόνον καλαμάκι κοτόπουλο σε αλάδωτη, οπότε δεν έχει και τόση διαφορά το ξύγκι.
Το ότι έχει δουλειά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, γι'αυτό λέω πως προτιμώ με τον ίδιο κόπο να φτιάξω κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#158795 Τις επιλογές πάντως που έχεις σπίτι αμα ασχοληθείς -μαρινάδες, medium ψησίματα, και οτι αλλο- δεν πρόκειται να τις βρείς σε κανένα σαντουιτσάδικο ή καντίνα.

Και δεν είναι κάτι το πολύ ειδικό -πχ πιτσα- που είναι αδύνατο να το φτιάξεις σε τυπική οικιακή κουζίνα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Φυσικά, αλλά δεν χρειάζομαι τόσες επιλογές. Πιτόγυρο θα φάω 3-4 φορές τον μήνα, οπότε δεν καίγομαι για επιλογές!

Κανονικα δεν θα επρεπε να τρωμε καθολου μεχρι τα σουβλαντζιδικα να βαζουν κρεας να τρωμε και οχι σκατα.
Αλλα ο ελληνας δεν μπορει,θελει να φαει βρωμικο γιατι βαριεται την καθημερινη μεσογειακη διατροφη της κουζινας του. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
italakias έγραψε:Κανονικα δεν θα επρεπε να τρωμε καθολου μεχρι τα σουβλαντζιδικα να βαζουν κρεας να τρωμε και οχι σκατα.

Αμα σε βάζουν σκατά μέσα φτιάξ' το στο σπίτι ρε ταλαίπωρε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#158870 Διαχωρίστε το τοπικ σε Β.Ελλάδος και χαμουτζίδικο άμεσα.....παρακαλούνται όσοι έχουν πρόβλημα με την κέτσαπ και την μουστάρδα, όσοι τρώνε "καλαμάκια", κοτόπουλα και "αλάδωτες" πίτες να μεταφερθούν άμεσα στο χαμουτζίδικο. :lol:

Στο ΒΕ μόνο οι μύστες που ξέρουν τι θα πει λαγάνα, γλώσσα της πεθεράς, πιτόγυρο με μίλκο κλπ κλπ :rtfm:

BTW για γρήγορο "junk" βραδινό οι πιτούλες περασμένες στο αντικολλητικό χωρίς λάδι με γέμιση ότι έχει ο καθένας είναι γρήγορο, εύκολο και πολύ πιο υγιεινό και οικονομικό με οτιδήποτε απ' έξω.
Εκτός από κέτσαπ μουστάρδα κλπ το αγαπημένο μου είναι με γιαούρτι και πολύ πάπρικα :metalo: (τους κρητικούς που το ανακάλυψαν του παίρνουμε στο τόπικ ΒΕ :iconcool: )
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#158955 Εγω επειδη τρωω μονο σαβουρα, εχω μαθει να μαγειρευω σπιτι οτι βρωμια μου αρεσει να τρωω εξω. Ετσι γλιτωνω και την βρωμια και το χρημα και κυριως τρωω νοστιμιες.

Τελευταιο εγχειρημα η απομιμιση ενος γεμιστου μπιφτεκιου με 500γρ κιμα που φτιαχνει μια χασαποταβερνα στο εξοχικο μου και του μαμαω τα ματια.

Εικόνα

< G3
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#158959 Δέν μπορώ να καταλάβω τη νέα μόδα με την αλάδωτη πίτα.

Οι πίτες αυτές είναι στεγνές απο μόνες τους, όταν τις ψήσουν και στα κάρβουνα ξερένονται ακόμα περισσότερο.

Όποτε έχω φάει τυλιχτό με αλάδωτη είναι σαν να τρώω γύρο τυλιγμένο σε χαρτόνι :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#158966 Μια και αναφερθηκατε στις πιτες τις αλαδωτες… :)
Δοκιμαστε τοστ με πίτες πανω κατω… αφου τις ψησετε για λιγο στην τοστιερα, πρωτα μόνες τους… και γεμιση με οτι γουσταρει ο καθενας… εννοειται οτι θα πεσει λιγο φυτικο βούτυρο πανω-κατω…
Αφου ψηθει (γινει λιγο τραγανη η πιτα) το σφαζουμε σε μικρα κομματια και ειναι ετοιμο…. ειδικα εαν υπαρχουν επισκέπτες και θελουμε κατι ευκολο και γρηγορο.. ..

Καλη ορεξη…