Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
drdino έγραψε:Χλιαρό, πρέπει να μπήκε πριν λίγο. 7 σώματα, σε έναν όροφο είναι όλα τα σώματα, το μανόμετρο πρέπει να είναι ένα μέτρο πιο πάνω από τα σώματα και σε γενικές γραμμές στο ίδιο ύψος με τον λέβητα.

Μετρησε τη μεγιστη πιεση του νερου και σε ποια θερμοκρασια. (τη μεγιστη στην οποια σταματαει ο λεβητας).
Άβαταρ μέλους
By fokion
#191281 Κρυο περιξ του 1,8 . Παντως 0,5 που δειχνει τωρα σε καμια περιπτωση. - Ζεστο εως 2,5 το πολυ

ΙΣΩΣ εχει κολλησει ο αυτοματος πληρωσης
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#191421 Παιδια ενδιαφερομαστε για αγορα αφυγραντηρα και εχω μια ερωτηση καθως ειμαστε εντελως ασχετοι με το αντικειμενο.
Το προβλημα υπαρχει στο μισο σπιτι (~~σε 50 τ.μ δηλαδη )και πραγματικα εντονο προβλημα υπαρχει στο ενα μονο δωματιο (15-20 τ.μ).Αν παρουμε εναν αφυγραντηρα καταλληλο για 100 τ.μ και τον βαλουμε στο δωματιο με το εντονο προβλημα,θα κανει καλυτερη δουλεια σ αυτο τον χωρο απο εναν καταλληλο για λιγοτερα τ.μ ??
Άβαταρ μέλους
By nEK
#191437 Θα κανει ποιο γρηγορη δουλεια. Το θεμα ειναι ποιο αφυγραντηρα? ποιας τεχνολογιας αφυγρανσης και ποια μαρκα/μοντελο?
Googlαρετο λιγο, θα βρεις πολλες πληροφοριες.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#191439 Τον Meaco DD8L εχω δει μεχρι στιγμης.Δεν εχω ιδεα απο τεχνολογιες κλπ,απλα αυτος μου εκανε κλικ βασει reviews.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#191458 Στο χωριο εχουμε 3 σωματα λαδιου τα οποια ομως ειναι αρκετα παλια και καινε απειρο ρευμα.

Εχει ασχοληθει καποιος με το θεμα; Εχετε να προτεινετε κατι για αντικατασταση τους;

Χειμωνα παμε σαββατοκυριακα (οχι πολλα) και συνεχομενες μερες καθομαστε μονο το Πασχα οποτε η χρηση εναι σχετικα περιορισμενη.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#191481 Καλη η KEROSUN, αλλα αν δεν εχουν ενιαιο χωρο, (τα 3 καλοριφερ αυτο μου λενε) δυσκολο το πραγμα. + την απαραιτητη υπαρξη εισοδου οξυγονου. Εκτος αν ειναι πολυ μικρο το σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#191485 Για την χρήση που τα θέλετε, μια χαρά είναι τα καλοριφέρ λαδιού. Αλλιώς, καμιά ξυλόσομπα, αλλά έχει φασαρία.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#191495 εχουμε τζακι αλλα ζεσταινει μονο το σαλονι. Τα λαδιου ειναι πολυ χρησιμα γιατι ζεσταινουν γρηγορα και τους υπολοιπους χωρους. Τα συγχρονα λαδιου μηπως ειναι λιγοτερο ενεργοβορα;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#191504 δεν θα γινει αποσβεση ποτε.Μαλλον συμφερει να μεινει ως εχει.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#191507 Αυτα εχω σκεφτει και εγω απλα ρωτουσα μηπως υπαρχει μεγαλη διαφορα και τ αντικαταστουσαμε σιγα σιγα. Ενα φετος, ενα του χρονου...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#191518 η kerosun είναι μόνο για ενιαίο χώρο. είχαμε κάποτε στο πατρικό μου σαν αντικατάσταση από κάτι αρχαίους θερμοσυσσωρευτές. συν ότι καίνε μόνο καθαρο -φωτιστικό- πετρέλαιο κάτι που είναι τσιμπημένο στην τιμή.
όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, για τον σκοπό που θες, δεν αξίζει να αλλάξεις κάτι.
μονάχα μου κάνει εντύπωση, πώς και δεν είναι οικονομικότερα τα σύγχρονα σώματα λαδιού από παλαιότερα?