- 16 Ιούλ 2015, 15:01
famas έγραψε:Κιούση, τα παραπάνω, σωστά που γράφεις ίσχυαν ανέκαθεν σε αυτό το κωλόεπάγγελμα. Μάλιστα οι συνθήκες έχουν βελτιωθεί εμφανώς τώρα που πολλά γίνονται ηλεκτρονικά, γιατί παλιά σε ρωτούσαν αν έχεις και μηχανάκι για να πηγαίνεις από εφορία σε εφορία, πληρώνοντας και τη βενζίνη αφού υποτίθεται μάθαινες. Κι αυτό βέβαια μεγάλη εμπειρία. Μάθαινες που ήταν η κάθε εφορία, σε ποιο τμήμα θα πήγαινες, αλλά κυρίως ποιός υπάλληλος ήταν πιο δεκτικός για να περάσεις κάποιο θέμα(θεώρηση χωρίς ενημερότητα, διακοπή χωρίς όλα τα στοιχεία)
εγώ ψοφάω για εφορία

έχω τις groupies μου τις εφοριακίνες
ειδικά παλιά που πήγαινα κυρίως στης Γλυφάδας (κολαστήριο σαν ΔΟΥ, αλλά μάθημα υπομονής

) έπινα τους καφέδες μου χαιρετούσα το κόσμο μου, γούσταρα
έχω φάει βέβαια μεροκάματα ολόκληρα στο περίμενε, αλλά τι να κάνουμε..
μου αρέσει να πηγαίνω έξω για δουλειές και με κάθε ευκαιρία πετάγομαι, στις υπηρεσίες μπόλικο 4g να έχεις και όλα καλά
ακόμα πάντως πρέπει να πηγαίνεις αρκετά και ας γίνονται πολλά πράγματα ηλεκτρονικά και μερικά πράγματα είναι ολόκληρες οδύσσειες (βλέπε αλλαγές καταστατικού με γεμη & δου μαζί)
επίσης έτσι κι αλλιώς πας έξω για τους πελάτες σου
ένα πράγμα όμως που δε μου αρέσει για παράδειγμα είναι που τώρα συμμετείχα στο κούρεμα κατά περίπου 250€ του μισθού μιας κοπελίτσας εξαντλώντας τα όρια των νόμων του μνημονίου..

και μετά κάποιοι (υπάλληλοι) σε κακοβλέπουν (δικαιολογημένα) κιόλας..
το χα ξαναγράψει κάπου, στη παλιά μου δουλειά με είχαν "εκτελεστή" να κάνω όλες τις απολύσεις ακόμα και αν δεν είχα τις συγκεκριμένες μισθοδοσίες
μου ερχόντουσαν κάτι μπαρουτιασμένοι, απλήρωτοι, κάτι τύπισσες με το γκόμενο το κάγκουρα για support (μάρσαρε από κάτω το σαξόραλλο

) ελληνες και μη και έπρεπε εγώ να κάτσω να αντιμετωπίσω τη κατάσταση, οι άλλες κότες
(μέχρι και τύποι που έχουν φάει/ρίξει ξύλο μπορεί να τύχουν)
ευτυχώς πλέον το κάνω από μακριά και δε μου τους στέλνουν
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς