Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#339657 Χθες ο Καλάθης πάντως, ήρθε στο Escoba στο Κεφαλάρι να γιορτάσει τη νίκη των βάζελοι επί των Τούρκοι.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Giuseppe Busso έγραψε:Χθες ο Καλάθης πάντως, ήρθε στο Escoba στο Κεφαλάρι να γιορτάσει τη νίκη των βάζελοι επί των Τούρκοι.

Που σημαίνει ότι...???
Άβαταρ μέλους
By edmond
#340119 Που σημαίνει οτι.
α. Ο μπούσσος ήταν Κεφαλάρι-Εσκόμπα
β. Ο Καλάθης κάνει τζιριτζάτζουλες και φταίει που έχασαν σήμερα απο τα Τρίκαλα. Oh wait...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#341366 http://www.sport24.gr/interviews/lotzeski-agapw-ton-olympiako-kai-thelw-na-meinw.4442012.html

Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Αυτή την στιγμή θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό, στο πλάνο της ομάδας μας και στο επόμενο παιχνίδι μας. Αν η ομάδα με πλησιάσει για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μας θα το κάνω με χαρά, αν όχι, τότε θα περιμένουμε να γίνει κουβέντα το καλοκαίρι, στο τέλος της σεζόν. Προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος εδώ στην Ελλάδα και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Αν στο συμβόλαιο μου ανταμειφθώ με αυτά που πιστεύω πως πρέπει να ανταμειφθώ, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από την ομάδα.

To λέει και μόνος του ο παιχταράς... πλερώστε μαλάκες να μείνω. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΛΕΜΕ. :rtfm:

Μπούσσε έχω ήδη βάλει στο μάτι την φανέλα του βελούδινου σφυριού σε μαύρο (που φορέσαμε με τον Αστέρα). Πρέπει να πάρεις και συ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:
Μπούσσε έχω ήδη βάλει στο μάτι την φανέλα του βελούδινου σφυριού σε μαύρο (που φορέσαμε με τον Αστέρα). Πρέπει να πάρεις και συ.

Φοβερή. Τον άθλιο χορηγό να μην είχε μόνο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#341835 :lol:
Είσαι ωραίος ρε.
Σε πάω και με τα ελαττώματά σου και τα κουσούρια σου.
Καλές γιορτές.
Ετοιμάσου για 6 και 16 του Γενάρη.