Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
Deleted User 1 έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Σαν σύνολο παίζει πάρα πολύ καλά. Overkill δεν είναι. Μάλλον τα ηχεία θα τα έλεγα ακριβά (άσχετα αν δε πλήρωσα αυτή τη τιμή), παρ'όλα αυτά σε αποζημιώνουν με τον ήχο τους. Ειδικά το sub είναι :inlove:

Το nas drive έχει και δεύτερο bay που μπορεί να πάρει κι άλλο σκληρό. Αν δεις μόνο στο ένα έχω σκληρό. Νομίζω ότι το κάθε bay παίρνει μέχρι 4ΤΒ, οπότε 8 ΤΒ είναι more than enough. :lol:

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γαμεί το αποτέλεσμα. Απλά 700€ ενισχυτής, όσο καλός και να είναι, λογικά δεν θα εξαντλεί τις δυνατότητες των ηχείων. Λεπτομέρειες να χαμε να λέγαμε.

Πάντως τώρα με τέτοιο σύστημα είναι να κατεβάζεις ταινιάκια στα 8-10GB οπότε γι' αυτό είπα ότι θα χρειαστείς χώρο.

Μπα δεν πάει με την τιμή. Εμένα ο ενισχυτής μου των €1000, άριστος κατά τ΄άλλα, δεν μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ένταση (πάνω από 6-7/10 του ποτενσιόμετρου ας πούμε... βέβαια μιλάμε για εντάσεις μόνο για πάρτι :) δεν παλεύεται τόσο δυνατά για ταινία) τα ηχεία μου των €1500 (τιμές αρχές 2009).
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#206711 It's official, your smart TV can be hijacked: Malware is holding viewers to ransom

It's official – you have lived to see the day that your television is now so smart that it can be hijacked, and traditional PC problems with malware and ransomware might soon become a problem in home entertainment too.

The year has only just begun, but already two separate security research firms have released updates about TV-based malware – one type that isn't really meant for TVs, and one type that is going to keep bothering users unless they become extremely vigilant with their smart TV security.

On 6 January, Reddit user moeburn posted that his sister had managed to get a virus on her LG Smart TV through the TV's built-in web browser. "She managed to get a DNS Hijacker that would say: 'Your computer is infected please send us money to fix it' any time she tried to do anything on the TV," he wrote, adding that the pop-up was definitely a virus that refused to go away until he reapplied factory settings to the entire TV.

περισσότερα στο http://www.msn.com/en-us/news/technolog ... /ar-CCtyri

τεχνολογία σου λέει ο άλλος :vava:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#206840 Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι σε 32" για το υπνοδωμάτιο ; Η παλιά LG που είχα μας χαιρετά και πρέπει να αντικατασταθεί. Δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να είναι smart ! Είμαι εντελώς άσχετος απο τηλεοράσεις, θα πάρω οτι μου πείτε ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
nass έγραψε:Μπα δεν πάει με την τιμή. Εμένα ο ενισχυτής μου των €1000, άριστος κατά τ΄άλλα, δεν μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ένταση (πάνω από 6-7/10 του ποτενσιόμετρου ας πούμε... βέβαια μιλάμε για εντάσεις μόνο για πάρτι :) δεν παλεύεται τόσο δυνατά για ταινία) τα ηχεία μου των €1500 (τιμές αρχές 2009).
Το πιθανότερο είναι ότι ο ενισχυτής σου δεν είναι όσο δυνατός χρειάζεται για την ευαισθησία των ηχείων σου (που θεωρώ ότι είναι επαρκούς μεγέθους για να καλύψουν το χώρο αλλιώς παίζει κι αυτό ρόλο).
Κανονικά κάπου εκεί στα 2/3 της διαδρομής προβλέπεται να έχει τερματίσει η ικανότητα του ενισχυτή. Πιο ψηλά απλά παραμορφώνεις και μπορεί να κάνεις και ζημιά. Το 6-7 μέχρι 10 χρειάζεται σαν καβάτζα αν τύχει καμιά πολύ ήσυχη ηχογράφηση κλπ.
Οπότε δεν είναι ότι έχει θέμα ο ενισχυτής και αυτό που λες δεν έχει σχέση ούτε με την ποιότητα του ήχου ούτε απαραίτητα με την ισχύ του.
Τα ηχεία μπορεί να είναι πολύ αναίσθητα ή μπορεί και να μην είναι αλλά να είναι βιτσιόζικα και δύστροπα και δύσκολα στο ταίριασμα.
Για αυτό πρέπει να δοκιμάζουμε ενισχυτή και ηχεία μαζί (ή να το έχει κάνει κάποιος που ξέρει τι του γίνεται) ώστε να ξέρουμε αν ταιριάζουν.

Αν θέλουμε πάρτυ με ανάλογες εντάσεις και αντοχές (χωρίς να κάψουμε τουίτερ, να πέφτει η ασφάλεια του ενισχυτή κλπ) χρειάζονται άλλες συσκευές που είναι φτιαγμένες για αυτό το σκοπό. Μεγάλη ισχύς μέτριας ποιότητας και μεγάλη ευαισθησία αλλά και αντοχή ηχείων.
Άβαταρ μέλους
By babakos
KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(

Και εγώ την πατησα ετσι. Πηρα 50 ιντσες για απόσταση θέασης τριών μέτρων και ενώ αρχικά ημουν ΟΚ τώρα μου φαινεται μικρή..
Ευτυχώς την ιδια αποψη συμμερίζεται και το ετερον ήμισυ οπότε η όποια αλλαγή θα είναι ευκολάκι (αλλά ειναι πολύ νωρις ρε γαμώτο , την εχουμε μονο ένα χρονο...)
Άβαταρ μέλους
By dimik
babakos έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(

Και εγώ την πατησα ετσι. Πηρα 50 ιντσες για απόσταση θέασης τριών μέτρων και ενώ αρχικά ημουν ΟΚ τώρα μου φαινεται μικρή..
Ευτυχώς την ιδια αποψη συμμερίζεται και το ετερον ήμισυ οπότε η όποια αλλαγή θα είναι ευκολάκι (αλλά ειναι πολύ νωρις ρε γαμώτο , την εχουμε μονο ένα χρονο...)

Περίμενε να εκτυπώσω το post σου να το δείξω στην σύζυγο :lol:
Πριν ένα μήνα την πήρα την 55"....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#207333 Ότι και να πάρεις το συνηθίζεις. Όταν πήραμε 37άρα σε μικρή σχετικά απόσταση δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια από τη σύζυγο. Λίγο καιρό μετά που της το συζήτησα είπε μια χαρά είναι.
Αν λοιπόν θέλεις να τσεκάρεις το αν είναι αρκετά μεγάλη βάλε ξανά την προηγούμενη στη θέση της για να θυμηθείς πως ήταν!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#207344 Τι κόλλημα τραβάνε οι γυναίκες με τις διαστάσεις των τηλεοράσεων? :hmmm:

Ντάξει να το χει η μάνα μου που έχει ζήσει με 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο να το καταλάβω, υπάρχει χάσμα γενεών. Οι νεώτερες γυναίκες 30-35 τι ζόρι τραβάνε? :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By babakos
#207349 Οντως πολύ καλή και προσεγμένη υλοποίηση με "ψαγμένες" επιλογές σε σχέση με το ποσό που δαπανήθηκε.
Μονη μου "αντιρρηση" ο ενισχυτής, επειδή και εγώ ειμαι σε βάση ψαξιματος για ανάλογη επένδυση μάλλον δεν θα αγόραζα Sony ενισχυτή. Nαι μεν εχουν ολες τις ευκολίες αλλά δεν μου αρέσει ο ήχος τους στις τρεχουσες υλοποιήσεις.

Νοσταλγω τις παλαιές καλές Sony ES series.. ( και οχι μονο στους ενισχυτές...)
Άβαταρ μέλους
By Chris
Deleted User 1 έγραψε:Τι κόλλημα τραβάνε οι γυναίκες με τις διαστάσεις των τηλεοράσεων? :hmmm:

Ντάξει να το χει η μάνα μου που έχει ζήσει με 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο να το καταλάβω, υπάρχει χάσμα γενεών. Οι νεώτερες γυναίκες 30-35 τι ζόρι τραβάνε? :s_dunno

Έλα ντε :hmmm:

Όταν πρωτοβγήκαν οι lcd πήγαν οι γονείς μου να πάρουν μία και πήραν 26άρα. Με το που την έφεραν σπίτι, την ξαναφόρτωσα στο αυτοκίνητο και πήγα και την άλλαξα με το ίδιο μοντέλο σε 32, η διαφορά ήταν 5 ευρώ, τους είχε φανεί πολύ μεγάλη :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#207363 κι εγώ τα ίδια έχω:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#207465 Κι εγώ :help:
Και άντε να κάνει την καρδιά της πέτρα για 48", πώς να της πω και για ηχεία; "Γιατί, δεν μπορούμε να ακούμε σαν άνθρωποι από την τηλεόραση;"

Ρίξτε και καμιά οικονομική πρόταση για ενισχυτή και ηχεία 2.0 ή 2.1, στις τηλεοράσεις αγοράζω μόνο από epop, οπότε δεν χρειάζομαι εξωτερική βοήθεια στην αγορά tv.
Άβαταρ μέλους
By dimik
rocsta έγραψε:Κι εγώ :help:
Και άντε να κάνει την καρδιά της πέτρα για 48", πώς να της πω και για ηχεία; "Γιατί, δεν μπορούμε να ακούμε σαν άνθρωποι από την τηλεόραση;"

Ρίξτε και καμιά οικονομική πρόταση για ενισχυτή και ηχεία 2.0 ή 2.1, στις τηλεοράσεις αγοράζω μόνο από epop, οπότε δεν χρειάζομαι εξωτερική βοήθεια στην αγορά tv.

Το bold είναι σαν να το άκουγα χθες συν "γιατί χρειαζόμαστε τώρα ένα σωρό ηχεία να γεμίσουμε το σαλόνι?"

Πάρε ένα soundbar :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#207526 Γίνομαι Τούρκος με κάτι τέτοια. Και άντε να στα πει η νόμιμη σύζυγος που ΑΣ ΠΟΥΜΕ έχει ένα λόγο παραπάνω πάει στο διαόλο. Εδώ λες σε καμιά άσχετη που ψήνεις "για ταινία" ότι θα τη δείτε σε 55αρα και στραβομουτσουνιάζει "έδωσες τόσα λεφτά για τηλεόραση"? Ναι μωρή σαύρα έδωσα! Θέλω να βλέπω και το τελευταίο σπυρί του Μάνταλου σαν να είναι στο σαλόνι μου. Δανεικά σου ζήτησα??? :x