Έχω καμιά 90αριά τώρα.
Έχω καμιά 90αριά τώρα.
Deleted User 1 έγραψε:Nikos! έγραψε:
Σαν σύνολο παίζει πάρα πολύ καλά. Overkill δεν είναι. Μάλλον τα ηχεία θα τα έλεγα ακριβά (άσχετα αν δε πλήρωσα αυτή τη τιμή), παρ'όλα αυτά σε αποζημιώνουν με τον ήχο τους. Ειδικά το sub είναι![]()
Το nas drive έχει και δεύτερο bay που μπορεί να πάρει κι άλλο σκληρό. Αν δεις μόνο στο ένα έχω σκληρό. Νομίζω ότι το κάθε bay παίρνει μέχρι 4ΤΒ, οπότε 8 ΤΒ είναι more than enough.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γαμεί το αποτέλεσμα. Απλά 700€ ενισχυτής, όσο καλός και να είναι, λογικά δεν θα εξαντλεί τις δυνατότητες των ηχείων. Λεπτομέρειες να χαμε να λέγαμε.
Πάντως τώρα με τέτοιο σύστημα είναι να κατεβάζεις ταινιάκια στα 8-10GB οπότε γι' αυτό είπα ότι θα χρειαστείς χώρο.
δεν παλεύεται τόσο δυνατά για ταινία) τα ηχεία μου των €1500 (τιμές αρχές 2009).
nass έγραψε:Μπα δεν πάει με την τιμή. Εμένα ο ενισχυτής μου των €1000, άριστος κατά τ΄άλλα, δεν μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ένταση (πάνω από 6-7/10 του ποτενσιόμετρου ας πούμε... βέβαια μιλάμε για εντάσεις μόνο για πάρτιΤο πιθανότερο είναι ότι ο ενισχυτής σου δεν είναι όσο δυνατός χρειάζεται για την ευαισθησία των ηχείων σου (που θεωρώ ότι είναι επαρκούς μεγέθους για να καλύψουν το χώρο αλλιώς παίζει κι αυτό ρόλο).δεν παλεύεται τόσο δυνατά για ταινία) τα ηχεία μου των €1500 (τιμές αρχές 2009).
KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(
babakos έγραψε:KiloMeater έγραψε:Η 55αρα μου δε μου φαίνεται πλέον και τόσο μεγάλη. Ίσως έπρεπε να είχα δει για 60" 65".... Too late now :-(
Και εγώ την πατησα ετσι. Πηρα 50 ιντσες για απόσταση θέασης τριών μέτρων και ενώ αρχικά ημουν ΟΚ τώρα μου φαινεται μικρή..
Ευτυχώς την ιδια αποψη συμμερίζεται και το ετερον ήμισυ οπότε η όποια αλλαγή θα είναι ευκολάκι (αλλά ειναι πολύ νωρις ρε γαμώτο , την εχουμε μονο ένα χρονο...)
Deleted User 1 έγραψε:Τι κόλλημα τραβάνε οι γυναίκες με τις διαστάσεις των τηλεοράσεων?![]()
Ντάξει να το χει η μάνα μου που έχει ζήσει με 14αρα CRT στο υπνοδωμάτιο να το καταλάβω, υπάρχει χάσμα γενεών. Οι νεώτερες γυναίκες 30-35 τι ζόρι τραβάνε?
rocsta έγραψε:Κι εγώ![]()
Και άντε να κάνει την καρδιά της πέτρα για 48", πώς να της πω και για ηχεία; "Γιατί, δεν μπορούμε να ακούμε σαν άνθρωποι από την τηλεόραση;"
Ρίξτε και καμιά οικονομική πρόταση για ενισχυτή και ηχεία 2.0 ή 2.1, στις τηλεοράσεις αγοράζω μόνο από epop, οπότε δεν χρειάζομαι εξωτερική βοήθεια στην αγορά tv.
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]