Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#588363 Πασίγνωστο
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
red_monster έγραψε:Γιατί δεν ρωτάς «τον φιλτατο» να σου απαντήσει για αυτά που είπε; :dizzy:

Γιατί ρωτάς εμένα ; :dizzy:

Στο θέμα των πανεπιστημίων συμφωνείς με την κατάργηση του ασύλου και την ύπαρξη ελέγχου σε είσοδο και έξοδο η όχι ;

Λαμπρά, χαίρομαι που συμφωνούμε ότι ο νικολάκης λέει παπαριές. Τον κοινωνικό ουγκανισμό του στυλ τί με νοιάζει εμένα αν δεν καίγεται το σπίτι μου, ποτέ δεν τον κατάλαβα. Καλά κάνεις και κόπτεσαι για τα πανεπιστήμια αν και στο θέμα του ασύλου προφανώς και δεν είσαι ενημερωμένος.
Άσυλο για ποινικά αδικήματα δεν υφίσταται. Επίσης την τελευταία φορά που πέρασα απ το camp της μιναρούπολης είχε ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Μάλιστα την διάρκεια της νύχτας κλείνουν όλες τις πύλες και μπορεις να μπεις μόνο απο μία. Προφανώς και δεν είμαι κατά αυτού
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#588397 Μονο για τα ποινικά αδικήματα οφείλει η πολιτεία να άρει το άσυλο;

Ισχύει ότι Το βράδυ πολλά κάμπους κλείνουν τις εξωτερικές πύλες, μέσα στην ημέρα, βέβαια, είναι μπάτε σκύλοι.

Γιατί στο σχολικό χώρο να είναι ελεγχόμενη η μετακίνηση και στο πανεπιστήμιο όχι ;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#588406 Γιατί το πανεπιστήμιο είναι ΚΑΙ φυτώριο στελεχών/στρατιωτών από κόμματα που καπηλεύονται κάτι που έγινε όταν υπήρχε μία κοινωνική ανάγκη πριν από 46 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
red_monster έγραψε:Μονο για τα ποινικά αδικήματα οφείλει η πολιτεία να άρει το άσυλο;

Ισχύει ότι Το βράδυ πολλά κάμπους κλείνουν τις εξωτερικές πύλες, μέσα στην ημέρα, βέβαια, είναι μπάτε σκύλοι.

Γιατί στο σχολικό χώρο να είναι ελεγχόμενη η μετακίνηση και στο πανεπιστήμιο όχι ;

Ποιά άλλα αδικήματα έχεις στο μυαλό σου?

Γιατί το σχολείο είναι χώρος με ανήλικους ίσως? Γενικά πάντως, όντας σε αρκετά πανεπιστημια ανα τον κόσμο, έλεγχο στοιχείων δε μου έχουν κάνει, εκτός απο campus στο Τέξας.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
rx8_drifter έγραψε:
red_monster έγραψε:Μονο για τα ποινικά αδικήματα οφείλει η πολιτεία να άρει το άσυλο;

Γιατί το σχολείο είναι χώρος με ανήλικους ίσως? Γενικά πάντως, όντας σε αρκετά πανεπιστημια ανα τον κόσμο, έλεγχο στοιχείων δε μου έχουν κάνει, εκτός απο campus στο Τέξας.

Πέρα από τα βαριά ποινικά αδικήματα, μπορεί ο καθηγητής να πάρει την αστυνομία για μια ομάδα καλόπαιδων που καίνε τον "."?
Για μια ομάδα καλόπαιδων που μπουκάρουν σε εργαστήριο?
Έχει εντολή να επέμβει η αστυνομία?

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από ιδρύματα ανα τον κόσμο και αυτά κατά κανόνα ως επισκέπτης σε κανένα δεν έχω σουλατσάρει ανενόχλητος πέρα από τον περιβάλλοντα χώρο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
red_monster έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:

Πέρα από τα βαριά ποινικά αδικήματα, μπορεί ο καθηγητής να πάρει την αστυνομία για μια ομάδα καλόπαιδων που καίνε τον "."?

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από ιδρύματα ανα τον κόσμο και αυτά κατά κανόνα ως επισκέπτης σε κανένα δεν έχω σουλατσάρει ανενόχλητος πέρα από τον περιβάλλοντα χώρο.

Ναι, έχεις δίκιο, η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δεν είναι αδίκημα... :s_yes Εμπίπτει στις διατάξεις περί ελευθερίας της έκφρασης. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
red_monster έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:

Ναι, έχεις δίκιο, η καταστροφή δημόσιας περιουσίας δεν είναι αδίκημα... :s_yes Εμπίπτει στις διατάξεις περί ελευθερίας της έκφρασης. :s_yes

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να στο γράψω :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#588437 μπορεί η αστυνομία να μπει μέσα χωρίς να έχει πάρει άδεια; έστω ότι κάποιος καταστρέφει την όποια περιουσία εκτός και πάει και μπαίνει στο χώρο του ασύλου και η αστυνομία κάθεται και τον κοιτάει

αυτό τι; πώς διασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών; :hmmm:

ο νόμοι πέρα από το ότι πολλές φορές είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα της αριστερότητας, άλλες φορές δεν εφαρμόζονται και σε αριστερούς

αν πχ μπουν στο σπίτι σου πάνω από ένας κλέφτης αυτό μπορεί να διωχθεί ως σύσταση συμμορίας και έχει πιο αυστηρή αντιμετώπιση (κακούργημα) από ότι να μπει μέσα ένας μόνος του

αν μαζευτούν μερικοί και έρθουν και σου σπάσουν το γραφείο, αυτό είναι ακτιβισμός® και κανείς δεν κάνει τίποτα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:
Όχι είναι η αλήθεια... Κανένα τσιράκι του Μάνου έξω από τα σχολεία... Βέβαια, δεν νομίζω να υπάρχει αυτό το είδος στη φύση, ίσως σε κανέναν ζωολογικό κήπο... Η αλήθεια είναι βέβαια πως ούτε της ΚΝΕ έχω πετύχει ποτέ στα σχολικά μου χρόνια, αλλά αυτό μάλλον έχει αλλάξει...

Μόνο στα βιβλία πολιτικής οικονομίας στο Λύκειο έλεγε κάτι περί ελεύθερης αγοράς που όλα εν σοφία τα ρυθμίζει, κτλ... :hmmm: Δεν θυμάμαι ποτέ να διαβάζω σε κανένα βιβλίο περί Μαρξ... :hmmm: Και τα βιβλία της ιστορίας (και λιγότερο κοινωνιολογίας και πολιτικής οικονομίας) τα ξεκοκκάλιζα τις δύο πρώτες βδομάδες στο σχολείο, αλλά μόνο για το πόσο καλή είναι η ελεύθερη αγορά διάβαζα... :hmmm:

Υπάρχει άλλη νεολαία κόμματος που δρα έξω από σχολεία?

Τι σχέση έχει το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων (τα οποία τα ξεκοκκάλιζες κιόλας... τις 2 πρώτες εβδομάδες κιόλας... :vava: ) για τα οποία μπορείς να κάνεις τα παράπονα σου στο αρμόδιο υπουργείο κιόλας, με την αρρωστημένη λογική της ΚΝΕ.
Όπως μας ενημέρωσε ο τζούνιορ, τα παιδιά στην ΚΝΕ, από τα 16 κιόλας, ασχολούνται με ένα σκασμό εποικοδομητικές -για την ηλικία τους- δραστηριότητες :vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#588518 Ο τζούνιορ σας ενημέρωσε ότι η ΚΝΕ είναι μεγάλο σχολείο για έναν πολιτικό, μάνατζερ, επιχειρηματία, έναν άνθρωπο τελοσπάντων που χρειάζεται να μιλάει με κόσμο και σε κόσμο, να πειθει τους άλλους για τις απόψεις του και τις προτάσεις του, να επιβάλλεται στους υπόλοιπους κλπ κλπ . Επίσης ο διαλεκτικός τρόπος σκέψης που ακολουθεί η μαρξιστική θεωρία καθώς και οι αναλύσεις πολιτικής οιονομίας που αυτή εμπεριέχει είναι ταμάμ για έναν νέο πολιτικό, νέο μάνατζερ, νέο επιχειρηματία. Και στην ΚΝΕ αυτά τους τα μαθαίνουνε καλύτερα και από το πιο προχωρημένο μεταπτυχιακό σε σχολές χωρίς Πανεπιστημιακό Άσυλο. :s_sarcastic
Ούτε για εποικοδομητικές δραστηριότητες μίλησε, ούτε πήρε θέση αν αυτό είναι καλό ή κακό γενικά.
Αν σκοπός της ζωής σου είναι να γίνεις κάτι από τα παραπάνω που ανέφερα ή αν θες το παιδί σου να ακολουθήσει κάτι από αυτά τότε πιστεύω ότι πρέπει να τον κάνεις Κνίτη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. :lol:
Πάμε και δυο τραγουδάκια σχετικά:
https://www.youtube.com/watch?v=HrhIptb-1Yo
https://www.youtube.com/watch?v=rsnziw6HBq8
:s_roses :s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
junior gt έγραψε: Επίσης ο διαλεκτικός τρόπος σκέψης που ακολουθεί η μαρξιστική θεωρία καθώς και οι αναλύσεις πολιτικής οιονομίας που αυτή εμπεριέχει είναι ταμάμ για έναν νέο πολιτικό, νέο μάνατζερ, νέο επιχειρηματία.

κοίτα αυτό μπορεί να ισχύει για κάποιον που έχει βγάλει ίσως και ένα πανεπίστημιο, σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανενός είδους διαλλακτικότητα και σύντομα μπορεί να καταλήξουμε στον γνωστό τραμπουκισμό

με απλά λόγια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η όποια απόπειρα επικοινωνίας
Άβαταρ μέλους
By junior gt
QsisVTS έγραψε:
junior gt έγραψε: Επίσης ο διαλεκτικός τρόπος σκέψης που ακολουθεί η μαρξιστική θεωρία καθώς και οι αναλύσεις πολιτικής οιονομίας που αυτή εμπεριέχει είναι ταμάμ για έναν νέο πολιτικό, νέο μάνατζερ, νέο επιχειρηματία.

κοίτα αυτό μπορεί να ισχύει για κάποιον που έχει βγάλει ίσως και ένα πανεπίστημιο, σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανενός είδους διαλλακτικότητα και σύντομα μπορεί να καταλήξουμε στον γνωστό τραμπουκισμό

με απλά λόγια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα η όποια απόπειρα επικοινωνίας

George δε σε κατάλαβα. Τι ακριβώς θες να πεις?