Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478043 Ο καθένας κρίνει εξ ιδίων στη συγκεκριμένη περίπτωση και κάνει και υποδείξεις σε έναν επαγγελματία. Καλός ή κακός δεν το ξέρω και δε μπορώ να το κρίνω αλλά τουλάχιστον είναι επαγγελματίας.

Αυτοί που θα ενοχλούνταν οι ίδιοι ως μαθητές με αυτού του είδους τη "διαπόμπευση", το κατακρίνουν. Άλλοι που θεωρούν ότι θα τους κινητοποιούσε κάτι τέτοιο, το επικροτούν. Εμένα προσωπικά πάντως δε θα ίδρωνε το αφτάκι μου εάν μου "την έλεγε" έτσι ο δάσκαλος, όπως αντίστοιχα δε θα είχα κανένα θέμα να κάνει το ίδιο στο παιδί μου. Και ο δάσκαλος έχει συγκεκριμένα μέσα να κάνει τη δουλειά του και τα χρησιμοποιεί όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα. Αν αυτή ήταν η έσχατη λύση για αυτό το παιδάκι τότε so be it.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#478048 κοίτα αν κάποιος ήταν διαβαστερός γιατί έτσι του έβγαινε από μέσα του μπορεί να του φαίνεται άσχημη η "διαπόμπευση" του συμμαθητή του, αλλά στην πραγματικότητα απλά αδιαφορεί γιατί αυτός αισθάνεται καβατζωμένος και απλά θέλει ειρήνη και ησυχία γύρω του.

στην πραγματικότητα όμως και αυτός θα πρέπει να τα χώνει μπας και ξυπνήσει. η τάξη καλό είναι να πηγαίνει μπροστά σαν ομάδα και όχι μεμονωμένα να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του.

επειδή όμως αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσεις σε μικρά παιδιά, για αυτό και υπάρχει ο επαγγελματίας που καλό είναι να κοιτάει το καλό όλων και όχι να προχωράει μόνο με τους καλούς μαθητές
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Deleted User 1 έγραψε: Και ο δάσκαλος έχει συγκεκριμένα μέσα να κάνει τη δουλειά του και τα χρησιμοποιεί όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα. Αν αυτή ήταν η έσχατη λύση για αυτό το παιδάκι τότε so be it.

Κοιτα, ενας δασκαλος εχει το παιδι 5-6 ωρες την ημερα. Μπορει να ξερει τι συμβαινει στην ταξη, αλλα δεν εχει ιδεα τι συμβαινει σπιτι του, αν η μαμα με τον μπαμπα τα πανε καλα η βριζονται, αν βριζουν τα παιδια, αν μεγαλωνουν σωστα η οχι.
Μονο υποθεσεις μπορει να κανει.

Ομως αν αυτη ηταν η εσχατη λυση γιατι οι αλλες αποτυχαν, τοτε κατι δεν παει καλα με τις λυσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478053 Όντας τσακωμένος με το διάβασμα και έχοντας δύο γονείς που γνώριζαν τη φάση και ήταν ΠΑΝΤΑ με το μέρος του δάσκαλου-καθηγητή, έχω να πω ότι αν ο μαθητής δε γουστάρει να διαβάσει, δεν πα να τον κρεμάσεις ανάποδα, τότε απλά δε θα διαβάσει. Το γεγονός ότι έστω και άκομψα ο δάσκαλος επιχειρεί να τον κινητοποιήσει, για μένα δείχνει ενδιαφέρον.

Πχ θυμάμαι αντίστοιχη περίπτωση που καθηγήτρια με αποκάλεσε χαζό μέσα στην τάξη (άσχετα που της έριξα μετά μια παναγία μπροστά στην τάξη, έβαλε τα κλάματα και εγώ πήγα να παίξω μπάλα :shifty: ) γιατί την είχα φέρει στο αμήν. Ήξερα ότι ήταν η έσχατη επιλογή της γιατί με είχε πιάσει επανειλημμένα με το καλό, αποθεώνοντας με είτε κατ' ιδίαν είτε στη μάνα μου. Ε καλά έκανε. Χαζός ήμουν που την έγραφα στα παπάρια μου. Δεν είχε κανένα λόγο να μου παρέχει τέτοια ειδική αντιμετώπιση κι όμως το έκανε. Btw το σκηνικό αυτό έχει μείνει στην ιστορία του σχολείου ως ένα από τα πολλά του κατά κοινή ομολογία χειρότερου τμήματος 3ης Γυμνασίου ever. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#478054 Ποσο ατομο εισαι ρε Στεφαν.

Αν και περιμενα να διαβασω ότι της εριξες έναν..... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#478057 Αυτα με τα χειροτερα τμηματα τα ακουει λογικα καθε τμημα. Μην το παιρνεις πανω σου.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478058 Μπααα για τα δεδομένα του δικού μου σχολείου έχουμε υπάρξει απαράδεκτοι. Μας μνημόνευαν για χρόνια. Και δεν το λέω για να το πάρω πάνω μου. Δεν είναι προς τιμήν μας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimsabas έγραψε:Μιλάμε για Β' Δημοτικού και για μαθήτρια που κάνει ό,τι θέλει τους γονείς της και συνεχώς κοιτάει να τη σκαπουλάρει. Θέλει συνεχή έλεγχο για να μην κωλοβαράει. Εσείς φέρνετε στο μυαλό σας τα παιδιά σας, που ενδεχομένως έχουν μεγαλώσει πιο σωστά και στα οποία δε θα χρειαστεί να καταφύγει ποτέ κανείς σε τέτοιο τελικό στάδιο, γιατί έχουν συνέπεια και θα έχουν φιλοτιμηθεί πολύ νωρίτερα.
Όσο για το αν τα παιδιά είναι υπεύθυνα και ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν τι, μια χαρά γνωρίζουν κι από μικρότερες ηλικίες.

ΥΓ. Το ότι το είπε στη μητέρα της περιμένοντας δικαίωση (κι όχι κατακραυγή) είναι ενδεικτικό της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί στο σπίτι. Και βέβαια, πιο νοσηρό είναι ότι όντως ήρθε η μητέρα στο σχολείο.

Πως ξερεις την κατασταση που επικρατει στο σπιτι?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#478061 Παπαρια...εμας στο Πολυκλαδικο επειδή ημασταν το χειροτερο τμημα ενώ ολοι πηγαν 5ημερες , εμας μας πηγαν 3ημερη. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Μπααα για τα δεδομένα του δικού μου σχολείου έχουμε υπάρξει απαράδεκτοι. Μας μνημόνευαν για χρόνια. Και δεν το λέω για να το πάρω πάνω μου. Δεν είναι προς τιμήν μας.

το χειρότερο το δικό σας όμως θα ήταν οκ κάπου αλλού.. γιατί όταν έφευγαν θρανία από τον 2ο θα σε έδιωχναν (πραγματική ιστορία), αλλού δεν θα νιαζόταν κανείς (επίσης πραγματική ιστορία)

είχες εσύ ποτέ συμμαθητή ανορθόγραφο ας πούμε;
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 25 Ιαν 2018, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Τρομακτικά πράγματα διαβάζω εδώ μέσα πάντως, ένθεν κακείθεν... :help:
Οι περισσότεροι με τρομάζετε με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Έχω που έχω τα άγχη και τα θέματά μου με το θέμα των παιδιών, μπαίνω κι εδώ μέσα και μου κάνετε την καρδιά περιβόλι...
:(

ΑΓΧΟΣ ΤΕΛΟΣ! :adminpower:

https://www.car.gr/11847164-ford-c-max-titanium-x-1-5td-120-5d

Εικόνα

Ελα, γκρουπ μπαι να μας το αφησει στα 14κ. :oops:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#478065 3η γυμνασίου είχα μία 5ημέρη και μία 3ημερη αποβολή. Βασικά όλα τα αγόρια του τμήματός μου είχαν τουλάχιστον από μία ημερίσια αποβολή. Για άλλο σχολείο αυτό μπορεί να μην είναι τίποτα. Για το δικό μας ήταν αιτία για έκτακτες συναντήσεις και ιστορίες. Μέχρι και ο Μπαμπινιώτης είχε ασχοληθεί και είχαν συζητήσει και για γενική αποβολή από το σχολείο σε μία περίπτωση ενός παιδιού είχε λίγο θέμα και έβαζε κάτι φωτιές σε κάδους. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#478071 Στεφαν Αρσακειοπαιδο εισαι???

Δυο φορες ειχα φαει αποβολη, και στη 2α Λυκειου εκανα 1 φορα κοπανα. Αυτα εχω να πω. Κατα τα αλλα εμεις ειχαμε παρει το βραβειο της χειροτερης (και της λιγοτερο αλληλεγγυας) Α' Λυκειου εβερ.
Δεν μου λειπει καθολου το σχολειο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:
gianik έγραψε:-Μπαμπά;;;;
-έλα ρε
-θα πας σήμερα με την Ζαλγκιρις;
-Ναι...
-κ εγώ;; θα αφήσεις το παιδί σου μόνο του; να μην έρθω κ εγώ;;
-Νικόλα είπαμε θα έρχεσαι μόνο όταν παίζουμε Παρασκευή δλδ την επόμενη δεν θα έχεις σχολείο...
- :( :( ..... ΠΑΟ γερά, γαμω την Τσσκα.. :s_mad
- :s_whiteflag

- Πόσο είναι;
- Τι ώρα ξυπνάει για σχολείο;
- Τι ώρα κοιμάται συνήθως;
- Είναι πολλές οι φορές που παίζουμε Παρασκευή ; :hmmm:

:s_dunno
Είναι 7 ετών
Κοιμάται συνηθως 21:00..
Ξυπνάει 07:30 για σχολείο.
Έχουμε συμφωνία μόνο για Παρασκευές (φέτος έχει έρθει ήδη σε 3 ματς)

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#478077 Νωρις δεν κοιμαται?
Κοιμαται η απλα ξαπλωνει και ότι ωρα κοιμηθεί?