Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871591 Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, αλλά βλέπω ότι κάνουν αλλαγές στις φωτό (Ctrl + F5)

https://www.e-shop.gr/xiaomi-70mai-dash ... PER.595042
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Αγαπητέ/ή κύριε/ία,

ζητούμε συγνώμη για την παρανόηση, πραγματικά έχει γίνει λάθος στη φωτογραφία του προϊόντος και σας ευχαριστούμε για την επισήμανση. 'Έχουμε ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα να προβεί σε διόρθωση αυτής.

Ο κωδικός PER.595042 αφορά μόνο την Α200 η οποία μπορεί να υποστηρίξει Dual Vision με την αγορά της πίσω κάμερας RC11 (PER.593247).

Ο κωδικός που περιλαμβάνει το σετ των δυο καμερών είναι ο PER.595043.

Για οποιαδήποτε απορία, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#871594 Σε μένα που τους έστειλα πρώτος δεν απάντησαν :x

Τι λες, τις παίρνουμε; Έχω μία κινεζιά από Temu στο civic, αν είναι να τη βάλω αλλού.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
cabala10 έγραψε:
dimik έγραψε:MSI G32CQ4 E2 31.5 Inch WQHD Curved Gaming Monitor - 1500R 2560 x 1440 VA Panel, 170Hz / 1ms, Adaptive Sync, - DP 1.2a, HDMI 2.0b CEC https://amzn.eu/d/0aRTgMw1

αν ειναι να παει σε Curved και va ας παει καλυτερα σε odyssey g5 32 με 10-20 ευρω παραπανω

Τελικά πήγα στην Odyssey. Μια χαρά, πολύ ξεκούραστη δουλειά. Το θέμα είναι ότι τώρα οι 29 ίντσες της LG που έχω εδώ μου φαίνονται λίγες (ειδικά ως προς το ύψος). Εγκρίνουμε αυτή; Για μεγάλα excelόφυλλα (σχεδόν) αποκλειστικά.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Scotch έγραψε:
cabala10 έγραψε:
dimik έγραψε:MSI G32CQ4 E2 31.5 Inch WQHD Curved Gaming Monitor - 1500R 2560 x 1440 VA Panel, 170Hz / 1ms, Adaptive Sync, - DP 1.2a, HDMI 2.0b CEC https://amzn.eu/d/0aRTgMw1

αν ειναι να παει σε Curved και va ας παει καλυτερα σε odyssey g5 32 με 10-20 ευρω παραπανω

Τελικά πήγα στην Odyssey. Μια χαρά, πολύ ξεκούραστη δουλειά. Το θέμα είναι ότι τώρα οι 29 ίντσες της LG που έχω εδώ μου φαίνονται λίγες (ειδικά ως προς το ύψος). Εγκρίνουμε αυτή; Για μεγάλα excelόφυλλα (σχεδόν) αποκλειστικά.

αμα το refresh rate της odyssey σου μοιαζει καλο παρε κατι παρομοιο αλλιως τα ματια σου θα αρχισουν την κλαψα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
cabala10 έγραψε:αμα το refresh rate της odyssey σου μοιαζει καλο παρε κατι παρομοιο αλλιως τα ματια σου θα αρχισουν την κλαψα :lol:

Δεν με ενόχλησε κάτι, αλλά δεν το τερμάτισα κιόλας (5-6 ώρες max ημερησίως). Διαβάζω πάντως στα σχόλια ότι είναι ξεκούραστη η συγκεκριμένη.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Scotch έγραψε:
cabala10 έγραψε:αμα το refresh rate της odyssey σου μοιαζει καλο παρε κατι παρομοιο αλλιως τα ματια σου θα αρχισουν την κλαψα :lol:

Δεν με ενόχλησε κάτι, αλλά δεν το τερμάτισα κιόλας (5-6 ώρες max ημερησίως). Διαβάζω πάντως στα σχόλια ότι είναι ξεκούραστη η συγκεκριμένη.

αν και προσωπικα δεν μου αρεσουν οι 34 ιντσες αλλα δεν ειναι δα πως εχεις και αλλη λυση μετα πας στην 49ρα samsung :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#871789 Μήπως είναι πιο βολικό (για επαγγελματική χρήση, όχι για παιχνίδια) να έχεις περισσότερες οθόνες παρά μία τεράστια;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#871791 Το σκέφτηκα, αλλά δεν έχω κάποια που να μου κάνει, για να πάρω άλλη μία. Πρέπει να πάρω δύο ίδιες δηλαδή, οπότε μάλλον το κόστος θα είναι αυξημένο. Επίσης, δεν ξέρω αν γίνεται (το nuc έχει μία έξοδο hdmi) και πόσο επιβαρύνει τον υπολογιστή η λύση αυτή (μη θέλω αναβάθμιση μετά).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Το σκέφτηκα, αλλά δεν έχω κάποια που να μου κάνει, για να πάρω άλλη μία. Πρέπει να πάρω δύο ίδιες δηλαδή, οπότε μάλλον το κόστος θα είναι αυξημένο. Επίσης, δεν ξέρω αν γίνεται (το nuc έχει μία έξοδο hdmi) και πόσο επιβαρύνει τον υπολογιστή η λύση αυτή (μη θέλω αναβάθμιση μετά).
Έδωσαν μια οθόνη 24 στη γυναίκα μου για εργασία από το σπίτι στο COVID και κάποια στιγμή κάποιος στην πολυκατοικία άδειασε μια 25άρα την οποία τσίμπησα. τις έβαλα δίπλα δίπλα (η μία έχει ρύμιση ύψους η άλλη σε βάση (στην περίπτωσή μας 2 κουτάκια) που τη φέρνουν στο ίδιο ύψος και μια χαρά. Η διαφορά μεγέθους είναι ελάχιστη και δεν νομίζω να με πείραζε αν υπήρχε διαφορά, αρκεί να ρυθμίσεις τις αναλύσεις ώστε να είναι περίπου ίδιο το μέγεθος γραμμάτων κλπ. Η μία συνδέεται με HDMI και η άλλη με USB-C μέσω μικρού αντάπτορ σε HDMI απλά κάνει 2-3 δευτερόλεπτα παραπάνω για να ξεκινήσει. Βέβαια θα πρέπει να μπορεί ο υπολογιστής να το υποστηρίξει κάτι τέτοιο, τις 2 οθόνες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#871794 Εγώ έχω ένα 24άρι monitor της samsung με ανάλυση 1920x1080 και ένα 29άρι της lg με ανάλυση 2560χ1080. Το πλάτος το βολέψαμε, αλλά το ύψος (αν και παντρεύεται) δυστυχώς είναι μικρό. USB-c έχει πάντως το nuc.
Φοβάμαι επίσης πως με 2 οθόνες θα γεμίσει το γραφείο (με τις βάσεις τους). Δεν είναι και πολύ μεγάλο.
Καλή σκέψη πάντως.