Αν θες μπορώ να σου κρατάω λογαριασμό να δεις πόσες φορές μιλάνε προσβλητικά και ειρωνικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ

kubiak έγραψε:Μιλάς με γρίφους γέροντα... : - )
(δεν κατάλαβα το σίφτυ ούτως ή άλλως)...
)

red_monster έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ματάκια μου, ο κουλης είπε κάτι συγκεκριμένο.
Δε θα μπούμε ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους εργοδοτες όταν τα βρίσκουν.
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω, δεν είναι θέμα πιστής σου στις πολυεθνικές που λέει ο κιουσης, είσαι απλά εμμονικος σε εριστικο βαθμό. Σου ξαναλέω, αν νομίζεις ότι οι τσόντες με παρθένες θα σε βοηθήσουν, μην περιμένεις από απλυτους να σου φτιάξουν βίντεο, ΟΡΜΑ
Το 7ήμερο θα το υλοποιήσει.
Το άσυλο και τους σεκιούριτι στα πανεπιστήμια??
rx8_drifter έγραψε:red_monster έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Ματάκια μου, ο κουλης είπε κάτι συγκεκριμένο.
Δε θα μπούμε ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους εργοδοτες όταν τα βρίσκουν.
Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω, δεν είναι θέμα πιστής σου στις πολυεθνικές που λέει ο κιουσης, είσαι απλά εμμονικος σε εριστικο βαθμό. Σου ξαναλέω, αν νομίζεις ότι οι τσόντες με παρθένες θα σε βοηθήσουν, μην περιμένεις από απλυτους να σου φτιάξουν βίντεο, ΟΡΜΑ
Το 7ήμερο θα το υλοποιήσει.
Το άσυλο και τους σεκιούριτι στα πανεπιστήμια??
Όπως θα σου έλεγε μια αδερφή ψυχή, τι σε νοιαζει

red_monster έγραψε:markvag έγραψε:
Συμφωνώ. Μαζί και τα νεοφιλελέ περί ελεύθερης αγοράς από τα σχολεία και πανεπιστήμια!![]()
Έχεις δει κανένα τσιράκι του Μάνου έξω από τα σχολεία?
Γιατί στα δικά μου χρόνια, μόνο καλόπαιδα της ΚΝΕ έβρισκες.
Το πανεπιστήμιο είναι διαφορετικό θέμα (άσχετα αν διαφωνώ). Πρώτον υπάρχουν όλων των χρωμάτων και δεύτερον απευθύνονται σε ενήλικες![]()
Δεν θυμάμαι ποτέ να διαβάζω σε κανένα βιβλίο περί Μαρξ...
Και τα βιβλία της ιστορίας (και λιγότερο κοινωνιολογίας και πολιτικής οικονομίας) τα ξεκοκκάλιζα τις δύο πρώτες βδομάδες στο σχολείο, αλλά μόνο για το πόσο καλή είναι η ελεύθερη αγορά διάβαζα... 
red_monster έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Ρε Σίλβιο δεν το έχεις καημό ΜΙΑ φορά να γράψεις κάτι που να μην είναι edit mod;
Έχετε παρατηρήσει ποσό άσχημα και προσβλητικά μιλάνε οι αριστεροί όταν δεν συμφωνούν με κάτι που λέει ο συνομιλητής τους ;

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]